• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

Kizlar selamlar size bir sorum olacak ben bu ay klomen kullandım 17 aralıkta doktor kontrol etti ve

• Forum

OY: 0 0,0%
  • Forum

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Mabis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
62
10
18
36
Kizlar selamlar size bir sorum olacak ben bu ay klomen kullandım 17 aralıkta doktor kontrol etti ve 3 yumurta olmuş ikisi 11mm ama öteki 23mm olmuş ve çatlamış dedi o yüzden iyne yapmadı bir haftadır kadınlarımda batma oluyo özellikle sol tarafta bugün test yaptım ama negatif regl günüme 2 hafta var ama merk iste.hamile olmadığına gore kelime bende kist yapmış olabilir mi

İnternette klomen kist yapar falan yaziyo bendede sanci olunca korktum iste

Kizlar selamlar size bir sorum olacak ben bu ay klomen kullandım 17 aralıkta doktor kontrol etti ve 3 yumurta olmuş ikisi 11mm ama öteki 23mm olmuş ve çatlamış dedi o yüzden iyne yapmadı bir haftadır kadınlarımda batma oluyo özellikle sol tarafta bugün test yaptım ama negatif regl günüme 2 hafta var ama merk iste.hamile olmadığına gore kelime bende kist yapmış olabilir mi
Hamile olmadığınıza reglinize iki hafta kala yaptığınız testin negatif çıkması üzerine karar verebiliyorsanız kist mi değil mi, siz daha iyi bilirsiniz. Bu arada iğne*

Hamile olmadığınıza reglinize iki hafta kala yaptığınız testin negatif çıkması üzerine karar verebiliyorsanız kist mi değil mi, siz daha iyi bilirsiniz. Bu arada iğne*
duzelttiginiz için tesekkur ederim ama ben zaten bir ogretmenim ve kelimeler üzerindeki bilgi haznem yeterince geniş çünkü bransim.iyne yazmama gelince bu t9 hatasıydı dikkat te etmedim acikcasi ama ilaçlar üzerinde bilgi sahibi değilim okuyunca kist falan yazılanlar korkuttuğu için sormak istedim malum benim bilgim kelimeler bu konular bilgim dahilinde değil.

Farkındaysanız “kelime bende kist yapmış olabilir mi” cümlesindeki kelimeyi klomen diye düzeltmedim, çünkü t9 hatası olduğu belli. İğne pek öyle durmuyor ama dediğiniz gibi olsun. İnternete bakarsak hepimiz tez zamanda gidiciyiz. İçinizi ferah tutun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Farkındaysanız “kelime bende kist yapmış olabilir mi” cümlesindeki kelimeyi klomen diye düzeltmedim, çünkü t9 hatası olduğu belli. İğne pek öyle durmuyor ama dediğiniz gibi olsun. İnternete bakarsak hepimiz tez zamanda gidiciyiz. İçinizi ferah tutun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.
sizi kırdıysam kusura bakmayın ben t9u ingilizce kullanan biriyim siz klavyenizde deneyin bakın igne iyne çıkıyor cok farklı da çıkabiliyor farkettiğimde düzeltiyorum.dediğim gibi ilaçlar ve hastalıklar konusunda bilgim yok ve araştırdığımda kramp şeklinde sancıların kisti gösterdiği yazıyor ve klomenden sonra iğne yapıldığı da yazıyor haliyle bendede soru işaretleri oluştu burada da yorumları görünce bende sormak istedim

Klomenin kist yaptığını söyleyen çok. Yapmışta olabilir ama olmayadabilir. Hamile kalmak için 18-20 mm arasında yumurta çatlatma iğnesi yapmak gerekiyo. Sizin biraz fazla büyümüş. Düzenli ultrasona girdiniz mi? Hamilelik testide adetten önce doğru sonuç vermez. Benimde çatlatma iğnesinden mütevellit pozitif çıkıyo mesela. Ama kan vermek için bekliyorum.

Klomenin kist yaptığını söyleyen çok. Yapmışta olabilir ama olmayadabilir. Hamile kalmak için 18-20 mm arasında yumurta çatlatma iğnesi yapmak gerekiyo. Sizin biraz fazla büyümüş. Düzenli ultrasona girdiniz mi? Hamilelik testide adetten önce doğru sonuç vermez. Benimde çatlatma iğnesinden mütevellit pozitif çıkıyo mesela. Ama kan vermek için bekliyorum.
hayır kontrole çağırmadı sadece adetin gecikirse gel adet olursan da 5. Gün günde iki kez klomen kullan dedi

Hiçbiri yani şöyle ben pko luyum düzenli regl olmuyo daha doğrusu ilaçsız.bendeki sorun hormonsal dengesizlikmis hormon ilacı kullandım üç ay sonra hormonların dengelemeye başlamış dedi çocuk istiyorum diye klomen verdi bittikten iki gün sonra çağırdı gittigimde 2si 11mn02 öteki 23mm olmuş çatlamış iğneyi sordum gerek yok dedi seninki çatlamış dedi adet tarihini bekle olmazsan gel olursan adet 5.Gün günde iki kez klomen kullan dedi rahim temiz dedi kist yokmuş o zaman ama bir haftadır kasiklarima kramp giriyo saniyelik ağrı bende simdi korktum acaba kist mi oldu diye

Hiçbiri yani şöyle ben pko luyum düzenli regl olmuyo daha doğrusu ilaçsız.bendeki sorun hormonsal dengesizlikmis hormon ilacı kullandım üç ay sonra hormonların dengelemeye başlamış dedi çocuk istiyorum diye klomen verdi bittikten iki gün sonra çağırdı gittigimde 2si 11mn02 öteki 23mm olmuş çatlamış iğneyi sordum gerek yok dedi seninki çatlamış dedi adet tarihini bekle olmazsan gel olursan adet 5.Gün günde iki kez klomen kullan dedi rahim temiz dedi kist yokmuş o zaman ama bir haftadır kasiklarima kramp giriyo saniyelik ağrı bende simdi korktum acaba kist mi oldu diye
Yumurtanın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekiyo diye biliyorum. Çünkü zaten pcosluyum diyosun yani yumurtan fazla. Birden fazla yumurtan aynı anda büyüyüp ciddi yan etkide yapabilirdi. Ohssde olabilirdin. Ben 2 güne 1 kontrole gittim.

Yumurtanın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekiyo diye biliyorum. Çünkü zaten pcosluyum diyosun yani yumurtan fazla. Birden fazla yumurtan aynı anda büyüyüp ciddi yan etkide yapabilirdi. Ohssde olabilirdin. Ben 2 güne 1 kontrole gittim.
Bana bunları demedi özelde olmasına rağmen keske devlete gitseydim.hani özel iyi ilgilenir derler ya bu konu buyuk yanılgı oldu benim için neyse ben bu ay dr deyişiyim en iyisi çünkü tek dediği 23 mm olup çatlamış iğneye gerek yok oldu

Bana bunları demedi özelde olmasına rağmen keske devlete gitseydim.hani özel iyi ilgilenir derler ya bu konu buyuk yanılgı oldu benim için neyse ben bu ay dr deyişiyim en iyisi çünkü tek dediği 23 mm olup çatlamış iğneye gerek yok oldu
buda bana ders oldu

İnan devlet hastanelerindede çok ilgili alanında uzman doktorlar var. Aslında sana uygulanan prosedür aşılama prosedürü bence. Ama düzenli kontrol edilmediğin için yumurtan büyümüş ve çatlamış. Muhtemelen yumurtan çatlamasa çatlatma iğnesi verip ilişki günü verirdi sana. Özele gidip böyle şeyler yaşayan çok okudum hastanedede çok duydum. Bende pcosluyum. Tedavim iptal olmasın yada ohss olmasın diye düşük dozla iğneye başlandı. Yumurtaların verdiği cevaba göre doz artırıldı. 2 güne 1 ultrasona girdim ve her ultrasondada uzman doktor vardı.

İnan devlet hastanelerindede çok ilgili alanında uzman doktorlar var. Aslında sana uygulanan prosedür aşılama prosedürü bence. Ama düzenli kontrol edilmediğin için yumurtan büyümüş ve çatlamış. Muhtemelen yumurtan çatlamasa çatlatma iğnesi verip ilişki günü verirdi sana. Özele gidip böyle şeyler ysaşayan çok okudum hastanedede çok duydum. Bende pcosluyum. Tedavim iptal olmasın yada ohss olmasın diye düşük dozla iğneye başlandı. Yumurtaların verdiği cevaba göre doz artırıldı. 2 güne 1 ultrasona girdim ve her ultrasondada uzman doktor vardı.
tesekkur ederim canım haklisin ben bu ay farklı doktora gidiyim belki daha iyi olur benim icin

Back