Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hamile kalabiliyorum diye seviniyordum umudum vardı ama bu ay klomene cevap vermedim doktor çok umutsuz konuştu sol tarafım tespih gibi ufak ufak bir suru ise yaramaz yumurta var pco ilerlemiş dedi sağ taraf bombos. Tablo böyle olunca korkuyorum acaba olmaz mı üzüntü etkiledi mi. İnan kaderimiz de ne varsa onu yaşayacağız biz elimizden geleni yapalım gerisini tevekkül edelim. Hepsi Rabbime emanet biz ne dersek diyelim ne yapsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallai

Evet kaderden kaçamıyoruz malesef

İğne değilse klomen yerine femara verecektir. Oda klomen gibi 5 gün günde 1 tane kullanıp bittikten 2 gün sonra kontrole çağırır. Çatlatma iğnesine gerek görürse saat verir canım. Yani prosedür aynı sadece ilaç değişik.

Sen kullandın mi femara daha mı iyi. Klomen bu defa hiç işe yaramadı başka doktora gittim klomenin dozunu artırdı iki kutu bitireceksin günde 3 öğün birer tane dedi. Adetim gelmedi kendi doktorum ne derse onu yapacağım baya ilerlemiş pco

Femara için daha kaliteli yum olmasını sagliyor diyorlar. Senin klomenle gelişmediği için direkt iğne ile tedaviye geçebilir diye düşünüyorum. Her şeyin hayırlısı olsun. Pkolu olmak bazı durumlarda avantaj bile sağlıyor canım.

nasıl avantajlı. Tek avantajım yumurta takibi olması. Daha kontrollü gidiyorsun

nasıl avantajlı. Tek avantajım yumurta takibi olması. Daha kontrollü gidiyorsun

Yumurta takibi her tedavi de yapılıyor zaten. Pko da daha fazla yumurta oluştuğu için şansın da artıyor böylelikle.. ikiz gebeliklere daha fazla rastlanıyor.

Yumurta takibi her tedavi de yapılıyor zaten. Pko da daha fazla yumurta oluştuğu için şansın da artıyor böylelikle.. ikiz gebeliklere daha fazla rastlanıyor.
Ayy canım benim kaybettiğim bebeğim zaten ikizdi. Biri kız biri oglandi. 8 ay oldu 22.haftada erken doğumla kaybettim

5 yumurta çok iyi oluşmuş boyutları nasıldı peki sizin bende klomen kullandım bu ay bitince gittim çatlatma ignesi için 3 yumurtam oluşmuş doktor igneyle çatlarsa 3üz olma durumu olur belki oda pek tercih etmiyoruz igne yapmıycaz ilişkide yasak dedi önümüzdeki ay tekrar gidicem klomenı bu sefer günlük 1 adet kullancaksın tekrar tedaviye başlıycaz dedi

Ayy canım benim kaybettiğim bebeğim zaten ikizdi. Biri kız biri oglandi. 8 ay oldu 22.haftada erken doğumla kaybettim

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım sağlıklısını nasip etsin bir daha böyle acılar yasatmasin benimde bir kaybim var..

Meraba arkadaşlar bende klomen tedavisine başladım testlerimiz temiz cıktı hsg filmide çekindim hiç bir sıkıntı cıkmadı ve yumurta tembellği teşhisi koydu doktorum ve klomen verdi günde 2 defa olarak 5 gün boyunca kullandım daha dün bitti ve haftaya 12. günden itibaren hergün kontrole cağırdı.

Maşallah her şey yolunda en kısa zamanda müjde bekliyoruz

Onu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesiyle destekler dr.un, hiç takma kafana. Folat ve diğer vitaminlerine (D,B12) de baktırabilirsin.
Hormon ve spermde bir problem yoksa zamanını bekliyordur sadece :)
HSG sonrası hamile kalma olasılığın yüksek canım.

bilmıorum ama cok okudum herkesde hemen hemen işe yaramıs bakalım sabırsızlıkla beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…