Klomen

Erdgn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
115
7
16
28
Ben klomen hap kullanmak istiyorum eczaneden alıp kullansam bu ay olur mu ki olmazsa diğer ay da doktora gidip doktor takibinde yaptıracam ama bu ay sadece hapı kullanmak istiyorum bütün hormon değerlerim iyi fsh lh progesteron iyi

Bende aynısına karar verdim hayırlısı bakalım ben doktora gidip klomen kullanmak istiyorum dedim yumurta takibi yapacağız bakalım

Bende aynı şeyi denedim. Ama doktora da gidip kontrol ettirdi m

Kafaniza göre kullanmayın çatlama sorununuz varsa kiste dönüşür daha büyük sıkıntılarla uğraşırsiniz. Klomen kullanırken yumurta takibi yapılır duruma göre hareket edilir

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır klomen kullandim. Bunay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizde kist mi olmustur ?

Ben iki defa klomen kullandım ama ikisinde de gebe kaldım ve düşük oldu artı ikinci gebeliğimde kist de oluşmuştu ben klomen yumurtalıkları kaliteli bir şekilde geliştirmiyor

Ben iki defa klomen kullandım ama ikisinde de gebe kaldım ve düşük oldu artı ikinci gebeliğimde kist de oluşmuştu ben klomen yumurtalıkları kaliteli bir şekilde geliştirmiyor

Ağrı akıntı felan olmuşmuydu sizde. Bende hicbiri yok. Kist olması ağrı yaparmı acaba ?

Merhaba kizlar .bende ilk kez klomen kullandim 2 aydır kontorllere gidiyorum yunurtaliklarim v.s hersey çok normal çıkmıştı.1.5 yil once duşuk yasadim 6 7 ay korunduktan sonra tekrar dusunemeye karar verdik yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Doktor klomen verdi yumurta takibi yapıldı ilişkiler duzenli oldu . 3 gun once kontrole gittigimde 2.23 cm 2 tane yumurta olmusmus.Gayet guzel bir iki gune catlar dedi. Ertesi gun bende bi kasik agrisi olistu tas oturmus gibi agridi aksama kadar o agriyi cektim muhtemelen catladi dedim her gun ilişki oldu Bugün kontrolüm vardı.yumurtalarim kendiliginden catlamis. Yumurta yeterince buyumeseydi catlama iğnesi vurulucaktim. Ama kendiliğinden catlamis iğneyede gerek kalmadı çok şükür.doktor hersey tamam adet gununu beklicez dedi gecikirse 5 gun gibi test yap dedi .benide bi heyecan sardi ki sormayin :) ufak ufak kramplar var kasik bölgelerinde . Çok stres yapmakta istemiyorum. Ama klomen kullanıp ilk ayında hemen hamile kalan var mı? Acaba döllenme de olduğu için mi kasik ağrıları çekiyorum suan ?klomen kullananlar :)

Bütün tahlilleri rahim filmi felan istedi mi doktorun klomenden önce

Bütün tahlilleri rahim filmi felan istedi mi doktorun klomenden önce

Klomen den önce yumurta takibi oldu progesteron tahlili yapıldı. Yumurtanın catlayip catlamadiginı öğrenmek için. Bendede normal çıktı daha sonra klomen verildi

Klomen den önce yumurta takibi oldu progesteron tahlili yapıldı. Yumurtanın catlayip catlamadiginı öğrenmek için. Bendede normal çıktı daha sonra klomen verildi
Yumurtalariniz yeterince kendiliginden büyüyorsa çatliyorsa neden klomen tedavisi uyguladiki

Hızlandırmak için dedi.1 seneye yakın düşünüyorum çünkü olmamıştı benimde normal çıkınca böyle durumlarda ilaç ta veriyoruz dedi bende kabul ettim ve kullandım. 2 yumurta oluşuyorsa bende klomenle daha cok yumurta cogaltiyormus.artık olmasını istediğim icin:)

.
Hadi inşallah canım.Allah sağlıkla nasip etsin İnşaAllah bir evlat❤

Devlete mi gittin özele mi

Ağrı akıntı felan olmuşmuydu sizde. Bende hicbiri yok. Kist olması ağrı yaparmı acaba ?
Merhaba canım benim ilk klomen tedavimde kist oluştu ve sağ kasığımda acillik olacak kadar ağrı hissetmiştim. İnşallah sende oluşmamıştır, bana biraz cektirmişti çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…