Klomen

0

Size neden 5. Gun dedıler bana 3. Gun dedıler başlamamı doktora GÜVENİYORUM ama basından atmak için mi klomen verdi bılmıyrm normal olan 5. Gun başlamak mı acaba

Bende adetimin 4 günü başladım canım gününe pek takılmiyolar

Klomen hormondur hormonların bozulmuş olabilir o yuzden adet gününde oynama olmuş olabilir

Klomen hormondur hormonların bozulmuş olabilir o yuzden adet gününde oynama olmuş olabilir
Kist oluşmuş o yüzden gecikmiş ve Yasmin verdi bu ay klomen kullanmicam sanırım direk hsg cektiricem benim doktorum 3 ay kullanıp olmazsa film demişti ama kist falan ugracamicam direk film cektiricem

Kist oluşmuş o yüzden gecikmiş ve Yasmin verdi bu ay klomen kullanmicam sanırım direk hsg cektiricem benim doktorum 3 ay kullanıp olmazsa film demişti ama kist falan ugracamicam direk film cektiricem

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versın

Canım ben gecen ay kullandım ama hamile kalamadım bu ay doktor fenada diye bir ilaç verdi inş ise yarar
Şnşallah işe yarar yarabbim
Baksana klomen yumurtlama günüme iki gün kala bitmiş olucak yumurtlama günü kullanıcam die bi olay Yok dimi

Şnşallah işe yarar yarabbim
Baksana klomen yumurtlama günüme iki gün kala bitmiş olucak yumurtlama günü kullanıcam die bi olay Yok dimi
Bende kullandım canım ama hamile kalmadım ilk ay kist oluştu ovitrelle çatlama iğnesi oldugum halde biri çatlamış biri catlamamis yumurtaların bu ay Yasmin verdi doktor kist için bı dahaki ay klomene devam edicem öyle yumurtlama gününde kullanacan diye bişey yok yumurtlama çatlayacağı gün doktor tahmin Edip çağırıyor zaten yumurta takip için benim çatlaması gereken gün iğne vermişti mesela iki kez kontrole çağırmıştı gelişme varmı diye catlayana kadar

Sağol teşekkürler yaa bakalım faydası olucak mı

Sağol teşekkürler yaa bakalım faydası olucak mı
İnşallah olur canım bunay olmazsa bı dahaki ay olur sakın sıkma canını olmazsa benim daha iki ayim var toplam 3 ay denicez dedi doktorum hayırlısı bakalım klomen bitince kontrole çağırdı mi doktorun

İnşallah olur canım bunay olmazsa bı dahaki ay olur sakın sıkma canını olmazsa benim daha iki ayim var toplam 3 ay denicez dedi doktorum hayırlısı bakalım klomen bitince kontrole çağırdı mi doktorun
Çağırdı ama uzun hikaye
Kısacası bnm doktorum yoktu
O da ben onun hastası olmadığım için sonuçlara bile bakmak istemedi ben rica ettim hormon sonuçları baktı bişey Yok dddi
Yolluyodu
Ben de deminki ilçeden geldik bi yol gösteremez misiniz zor iZin alıorum işten vb
Diyince sordu durumu
Herşey normal sorun yok dedik
O da klomen verdi istemesem cermicek
Hatta almıcaktım vi gün sora alıyım dedim eczanede bi baktım klomen aaa dedim iyki almışım tanıdık bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…