- 24 Eylül 2016
- 18
- 8
- 36
0
Size neden 5. Gun dedıler bana 3. Gun dedıler başlamamı doktora GÜVENİYORUM ama basından atmak için mi klomen verdi bılmıyrm normal olan 5. Gun başlamak mı acaba
En iyisini yapmıssın canım devlet hastanesinde insana öküx gibi davranıyorlar
Canm FSM hastanesinde arzu hanim var çok iyi bir doktor arzu bilge tekinAynen bide bişey sorcam kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmani var mi
Canm FSM hastanesinde arzu hanim var çok iyi bir doktor
Kızlar merhaba bende kullanıyorum klomen ve ovitrelle ilk ayım tutmadı ve adetim 4 gün gecikti nedenini yarın doktora gidip ogrenicem bakalım aranizda Antalya da yaşayıp Akdeniz şifa da Fatma Kübra güvence gidenler var mı nasıl bir doktor merak ediyorum internette hiç bir yorum yok ve yeni evli sayılırım burda kimsem yok fikir alamıyorum kimseden bu konuda yardımcı olur musunuz
Evet canm devlet hastanesi fatih sultan mehmet hastanesi Ataşehir'deOrasi devlet hastanesimi oluyo ben türk değilim pek fazla bilmiyorum turk ile evliyim
Evet canm devlet hastanesi fatih sultan mehmet hastanesi Ataşehir'de
Tuzla gisbir hastanesinde Ferda Erbay var çok iyi bir doktordur ama hastane özelTamam çok teşekkür ederim
Kist oluşmuş o yüzden gecikmiş ve Yasmin verdi bu ay klomen kullanmicam sanırım direk hsg cektiricem benim doktorum 3 ay kullanıp olmazsa film demişti ama kist falan ugracamicam direk film cektiricemKlomen hormondur hormonların bozulmuş olabilir o yuzden adet gününde oynama olmuş olabilir
Kist oluşmuş o yüzden gecikmiş ve Yasmin verdi bu ay klomen kullanmicam sanırım direk hsg cektiricem benim doktorum 3 ay kullanıp olmazsa film demişti ama kist falan ugracamicam direk film cektiricem
Amin canım aminRabbim hepimizin hakkında hayırlısını versın
Buyur canımArkadaşlar sesimi duyan var mı
Klomen verdi doktorBuyur canım
Canım ben gecen ay kullandım ama hamile kalamadım bu ay doktor fenada diye bir ilaç verdi inş ise yararKlomen verdi doktor
Kullanıp yararını gören tanıdığın var mı
Bi umut işte
Şnşallah işe yarar yarabbimCanım ben gecen ay kullandım ama hamile kalamadım bu ay doktor fenada diye bir ilaç verdi inş ise yarar
Bende kullandım canım ama hamile kalmadım ilk ay kist oluştu ovitrelle çatlama iğnesi oldugum halde biri çatlamış biri catlamamis yumurtaların bu ay Yasmin verdi doktor kist için bı dahaki ay klomene devam edicem öyle yumurtlama gününde kullanacan diye bişey yok yumurtlama çatlayacağı gün doktor tahmin Edip çağırıyor zaten yumurta takip için benim çatlaması gereken gün iğne vermişti mesela iki kez kontrole çağırmıştı gelişme varmı diye catlayana kadarŞnşallah işe yarar yarabbim
Baksana klomen yumurtlama günüme iki gün kala bitmiş olucak yumurtlama günü kullanıcam die bi olay Yok dimi
Sağol teşekkürler yaa bakalım faydası olucak mıBende kullandım canım ama hamile kalmadım ilk ay kist oluştu ovitrelle çatlama iğnesi oldugum halde biri çatlamış biri catlamamis yumurtaların bu ay Yasmin verdi doktor kist için bı dahaki ay klomene devam edicem öyle yumurtlama gününde kullanacan diye bişey yok yumurtlama çatlayacağı gün doktor tahmin Edip çağırıyor zaten yumurta takip için benim çatlaması gereken gün iğne vermişti mesela iki kez kontrole çağırmıştı gelişme varmı diye catlayana kadar
İnşallah olur canım bunay olmazsa bı dahaki ay olur sakın sıkma canını olmazsa benim daha iki ayim var toplam 3 ay denicez dedi doktorum hayırlısı bakalım klomen bitince kontrole çağırdı mi doktorunSağol teşekkürler yaa bakalım faydası olucak mı
Çağırdı ama uzun hikayeİnşallah olur canım bunay olmazsa bı dahaki ay olur sakın sıkma canını olmazsa benim daha iki ayim var toplam 3 ay denicez dedi doktorum hayırlısı bakalım klomen bitince kontrole çağırdı mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?