Klomen

Yok ya karamsar olma sonucta 2 tupunde olsa olmadimi olmuyor olacaksa olacak her turlu. Secenegin cok olmasi ihtimali yukseltmiyor ya kesinlikle. Pcos varmi? Cift rahimlilik de engel degil ole kalan da cok.

Yok ya karamsar olma sonucta 2 tupunde olsa olmadimi olmuyor olacaksa olacak her turlu. Secenegin cok olmasi ihtimali yukseltmiyor ya kesinlikle. Pcos varmi? Cift rahimlilik de engel degil ole kalan da cok.
PCos yok öyle bişeyle karşılaşmadım daha ‍ whatsaptan grup yapmak isteyen varmı konuşmak iyi geliyor

Ben de 3 yıl 2 ay oldu evleneli 2 sene korunduk sonra hemen hamile kaldım dış gebelik olunca tekrar korunmak zorunda kaldık suan da 7aydır deniyoruz Mayıs’tan beri
Anladım cnm ben inşallah olur ya

benim de pco dedi doktor yumurta tembelliği ve hormon bozukluğuymuş tabi 90 kilo haliyle...

Bende de var aynısından ama ben 75 kiloyum boyum 1,65 zeynep kamile gittim doktor kilo ver otomatik hamile kalırsın adetlerin duzene girer dedi
Bakalım bu ay klomen ve ovitrella kullandim bakalım test yaptırırım yoksa artık spora ve diyete başlıcam hayırlısı olsun

zeybep kamilden nefret ediyorum oraya sevk edildim dış gebelikte beni orda iki gün beklettiler ki benim sevk edildiğim gün ameliyat olmam gerekiyordu hastanede iç kanama geçirdim hala haberleri Yok az daha ölüyordum

zeybep kamilden nefret ediyorum oraya sevk edildim dış gebelikte beni orda iki gün beklettiler ki benim sevk edildiğim gün ameliyat olmam gerekiyordu hastanede iç kanama geçirdim hala haberleri Yok az daha ölüyordum

Geçmiş olsun
Ben 1 kere gittim orayı tevsiye ettiler ama hiç memnun kalmadım özel hastanede tedavi oluyorum zaten

Kızlar merhaba bende kullanıyorum klomen ve ovitrelle ilk ayım tutmadı ve adetim 4 gün gecikti nedenini yarın doktora gidip ogrenicem bakalım aranizda Antalya da yaşayıp Akdeniz şifa da Fatma Kübra güvence gidenler var mı nasıl bir doktor merak ediyorum internette hiç bir yorum yok ve yeni evli sayılırım burda kimsem yok fikir alamıyorum kimseden bu konuda yardımcı olur musunuz

Ayyy insallah hamilesindşr idrar testi yapsana canım ben istanbuldayım maalesef

Ayyy insallah hamilesindşr idrar testi yapsana canım ben istanbuldayım maalesef
Değilim canım maalesef gecikme var ama gebelik yok idrar testi kan testi hepsini yaptım adet oldum gibi ama tam değil yarın gidicem doktoruma bakalım neden gecikmiş ogrenicem kistim falan yoktu ve hiç gecikmezdi en fazla bir gün gecikir di inşallah ilacın etkisiyle kist falan olusmamistir

Ay inşallah kist falan oluşmamıştır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım size kendimi anlatiyim 6 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu geçen ay 26 sında adet oldum sonra 8inde ilk once kahverengi leke geldı snra yıne adet oldum şimdi ayın 21 i ve ben dun de adet oldum doktora gıttım klomen verdi bana sizce erken mi klomen için neden vermiş olabılır yarın başlıcam kullanmaya suan adetim 2. Gunu 3. Gunu 5 gün kullan dedı bu kanama pembe damla şeklinde geldı ve suan kahverengı akıntı acar cok cok az ama ağrı cok sizd e napmalıyım tecrübesi olan var mi

arkadaslar klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum 1.deneme tutmadı 2. Denemede tutan varmı adetime 9 gün kaldı
Cnm bn 2 kere kullandm olmadı bu 3. DeniyCm suan regl başlangıcı 5. Gun basliycam

0

Size neden 5. Gun dedıler bana 3. Gun dedıler başlamamı doktora GÜVENİYORUM ama basından atmak için mi klomen verdi bılmıyrm normal olan 5. Gun başlamak mı acaba
Ya Gününe pek takılmayın ben ilk ay 3 . Gün başladım 2.ayda 5 gün başladım

0

Size neden 5. Gun dedıler bana 3. Gun dedıler başlamamı doktora GÜVENİYORUM ama basından atmak için mi klomen verdi bılmıyrm normal olan 5. Gun başlamak mı acaba
Ben hep 5. Gun içtim canm genelde 5. Gun diyorlar ama birde söyle birsey var inofolic Combi onlada çok hamile.kalan var ama benm doktorum bişe demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…