Canım rahim filmi cektirdin miB
Kızlar aranıza yeni katılıyorum 2.5 senedir evliyim 1.5 senedir korunmuyorym hiç sorun yok eşim ve bende ben ikinci kez klomen kullanıcam birincide olmadı ama gecenkinde doktorum farklıydı klomene 3.gün baslamıstım şimdiki doktorum ise ptesi basla dedi yani adetimin 6.günü oluyo yani adetim bitmiş oluyor acaba doktoru adeti bittikten sonra klomene basla diyen oldumu yada kacıncı gün klomene basladı buz?
B
Kızlar aranıza yeni katılıyorum 2.5 senedir evliyim 1.5 senedir korunmuyorym hiç sorun yok eşim ve bende ben ikinci kez klomen kullanıcam birincide olmadı ama gecenkinde doktorum farklıydı klomene 3.gün baslamıstım şimdiki doktorum ise ptesi basla dedi yani adetimin 6.günü oluyo yani adetim bitmiş oluyor acaba doktoru adeti bittikten sonra klomene basla diyen oldumu yada kacıncı gün klomene basladı buz?
İnşallah hayırlı bi sonuç alırsın canım :)Tmm inşaĺah yarın yapayım hayırlısı neyse o olur inşallah
Tmm canım bende yarın başlıyorum inşallah güzel netice alırız:)Merhaba canım
Bende adetin 5. günü başlıyorum yani bitiyo bile benim adetim. Bnde yarın başlıcam. Yani aynı gün başlıcaz. Burdan takipleşelim canım olur mu?
Çektirmedim canım doktor iki üç ay denedikten sonra yaparız dedi şimdi gerek duymadıCanım rahim filmi cektirdin mi
Anladım canım mesajını gordumde bende de esimdede bir sorun yok yazmışsın hemen aklıma rahim filmi geldi benimde ilk evlendim 1 sene korunmama rağmen hamile kalmiyordum sonra çevremde herkes rahim filmi cektir çektirip ardından hamile kalan çok kişi duydum kendi başıma özel bir kliniğe gidip çektirdim ve hemen ardındaki ay hamile kaldım.bazen tuplerde yapisiklik oluyor ve doktorun ilacı tasdikli vermesiyle aciliyor.aklında olsun mutlaka cektirmeni öneririm.rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarını nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın amin amin.Çektirmedim canım doktor iki üç ay denedikten sonra yaparız dedi şimdi gerek duymadı
Ay amin canım amin bakalım inşallah gerek kalmaz ya ama bebek ha deyince olmuyomus onu öğrendim :) he bi de sen rahim filmini nerde ne kadara çektirdin canım?Anladım canım mesajını gordumde bende de esimdede bir sorun yok yazmışsın hemen aklıma rahim filmi geldi benimde ilk evlendim 1 sene korunmama rağmen hamile kalmiyordum sonra çevremde herkes rahim filmi cektir çektirip ardından hamile kalan çok kişi duydum kendi başıma özel bir kliniğe gidip çektirdim ve hemen ardındaki ay hamile kaldım.bazen tuplerde yapisiklik oluyor ve doktorun ilacı tasdikli vermesiyle aciliyor.aklında olsun mutlaka cektirmeni öneririm.rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarını nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın amin amin.
Amin ınş gerek kalmaz ama aklında olsun.benim eltimde cektircek manisada sormuş özel kliniğe 500 demiş yeni daha ben 6 yıl önce çektirdim istanbul da 250 liraydı.üniversitesi hastanesine takibe gidersen doktorun isterse ücretsiz orda durumuna göre canım benim.Ay amin canım amin bakalım inşallah gerek kalmaz ya ama bebek ha deyince olmuyomus onu öğrendim :) he bi de sen rahim filmini nerde ne kadara çektirdin canım?
Anladım canım ben istanbul dayım 500 yine iyiymiş 1125 lira demişti sorduğum özel hastanenin biri çok mu ağrılı bişiAmin ınş gerek kalmaz ama aklında olsun.benim eltimde cektircek manisada sormuş özel kliniğe 500 demiş yeni daha ben 6 yıl önce çektirdim istanbul da 250 liraydı.üniversitesi hastanesine takibe gidersen doktorun isterse ücretsiz orda durumuna göre canım benim.
Yok canım sadece ilacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı giriyor geçiyor 2-3 dk sonrasında.Hiç korkma.çok pahaliymis arastir istanbul un bölgelerine göre değişiyor geçen sene bir komşum esenyurt ta özel bir hastanede çektirdi 375 lira aldılar.Anladım canım ben istanbul dayım 500 yine iyiymiş 1125 lira demişti sorduğum özel hastanenin biri çok mu ağrılı bişi
Hmm anladım canım bebek olacaksa herseye deger 2-3 dk dan bişi olmaz:) aynen arastırmam gerek ben Anadolu yakasındaym canm inşallah gerek kalmazYok canım sadece ilacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı giriyor geçiyor 2-3 dk sonrasında.Hiç korkma.çok pahaliymis arastir istanbul un bölgelerine göre değişiyor geçen sene bir komşum esenyurt ta özel bir hastanede çektirdi 375 lira aldılar.
Canım basladın mı klomene nasıl gidiyor doktor cuma gününe çağırdı beni sen naptınMerhaba canım
Bende adetin 5. günü başlıyorum yani bitiyo bile benim adetim. Bnde yarın başlıcam. Yani aynı gün başlıcaz. Burdan takipleşelim canım olur mu?
Canım basladın mı klomene nasıl gidiyor doktor cuma gününe çağırdı beni sen naptın
AA seninkş farklı demekki canm ya ben günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere öyle içiyorum cuma akşam bitecek ilaç doktor da cuma gel dedi seninki baskaymısMerhaba canım
Ewt bugün başladım. Dr günde 1 adet 7 gün kullan p. tesi gel dedi
AA seninkş farklı demekki canm ya ben günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere öyle içiyorum cuma akşam bitecek ilaç doktor da cuma gel dedi seninki baskaymıs
Merhaba canım
Merhaba canım
5 gün kullan pazartesi gel demiştir DrCanım sen yanlış anlamışsındır klomen 7 gün kullanılmaz prospektüsünde bile 5 gün yazar. Araştır eczaneye sor yada Dr una geri git istersen büyük olasılıkla bir yanlış anlaşma olmuş aranızda. Sen bilirsin tabi.
Kişiye göre belirlenmiyorki kullanım sekli aynı. Üç dört yada beşinci gün başlanıyor ilk doz bir tablet olmazsa iki üç diye arttırıyorlarNeye göre belirliyolar ki acaba ? Gün ve adet değişiyo. Bat günün ne zaman canım?
Olabilir ya bende çünkü ikinci kez klomen kullanıyorum gecenkinde de yani ilkinde de ikincidede günde iki sefer sabah aksam içiyorum 5 günKişiye göre belirlenmiyorki kullanım sekli aynı. Üç dört yada beşinci gün başlanıyor ilk doz bir tablet olmazsa iki üç diye arttırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?