Varisukel mi ne teshisi konduHadiyaaa ins kötü bisi çıkmaz canim
Eee nolcak pekiVarisukel mi ne teshisi kondu
Ameliyat diyo ameliyattan sonra 3 aya toparlar vucut diyo zor bise degil bu ay degil nisan gibi yapmayi planliyoruz ameliyatEee nolcak peki
Geçmiş olsn canımAmeliyat diyo ameliyattan sonra 3 aya toparlar vucut diyo zor bise degil bu ay degil nisan gibi yapmayi planliyoruz ameliyat
yerleşme döllenmeden 5 ile 12 gün arası ama genelde döllendikten sonra 1 hafta sonra oluyo bir gün daha bekle adet olursan devamı gelir olmazsan inş vardır bişeKızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan
12 gün gecikmeyle bugün adet oldm kızlar kim bilir nezaman yumurtlucam takip etmiyorum kendi haline bıraktım artkyerleşme döllenmeden 5 ile 12 gün arası ama genelde döllendikten sonra 1 hafta sonra oluyo bir gün daha bekle adet olursan devamı gelir olmazsan inş vardır bişe
TEST AL OVULASYON TESTİ ONLA TAKİP ET12 gün gecikmeyle bugün adet oldm kızlar kim bilir nezaman yumurtlucam takip etmiyorum kendi haline bıraktım artk
Yok almicam kafaya çok taktim için olmuyoTEST AL OVULASYON TESTİ ONLA TAKİP ET
hayırlısı olsun o zaman bol bol eşine sana kuruyemiş bal süt polen adet olana kadar değerlendirYok almicam kafaya çok taktim için olmuyo
VALA ÇOK BİLMİYORUM BENDE CUMA GİDİCEM 13.GÜNÜ GENELDE 13 14 DE ÇAGIRIR DOKTOR AMA ERKEN Mİ ÇAĞIRDI SENİ İNCİR YE AÇ KARNINA 2 TANE HAVUÇ SUYUDA İYİKızlar bugun 10.gun yumurtam 12mm olmus kucuk mu sizce
benimde 11.gün 14mm olmuştu canım bugün tekrar gideceğim geç olgunlaşıyordur belki canını sıkma olmuş sonuçtaKızlar bugun 10.gun yumurtam 12mm olmus kucuk mu sizce
iğne vuruldun mu canım ? kaçıncı günün bugün iğneden sonra ??Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Yok hayır canım iğne falan yok sadece bu ay klomen kullanmistik o kadariğne vuruldun mu canım ? kaçıncı günün bugün iğneden sonra ??
iğne yoksa var bence kuzu çünkü klomen beta hcg yi etkilemiyor diye biliyorum bugün tekrar baktırsana değer ikiye katlanmış olması lazımMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Korkumdan baktiramam ki. Haftaya gidicem adet günümü geçsin.git gel eşimde heveslensin istemiyorum. Bi de gittiğimde evet hamilesin desin ya.yok bi daha gel kan testine göre falan deyince bozuluyorum.Insallah vardır kuzumiğne yoksa var bence kuzu çünkü klomen beta hcg yi etkilemiyor diye biliyorum bugün tekrar baktırsana değer ikiye katlanmış olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?