Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten önemli olan memnuniyet. Çok sevindim güzel bi yere denk gelmene.

Canım merhaba postunu gördüm ve yazmak bilgi almak istedim,, galiba bebişe hamile kalmışsın çok şükür rabbim kucagına almayı nasip etsin ,, canım sana bişey sormak istiyorum , 1,5 yaşında oğlum var ve çikolata kisti ile hamile kaldım sezeryan doğumda patladıgını söylediler çok şükür,, şimdi 3 ay korunmadık ikinci bebek için olmadı, dr gittim sag ve solda 2,5 cm basit kist var dedii KLOMEN başladık bugün ikinci günüm haftaya dr gideceğim ve yumurta takibi yapıcak,, bana bu evrede dikkat etmem gereken bişeyler varmı bi öneriniz varmı sormak istedim uzun oldu kbakmayın

Canım kistlerden kurtulmak icin soğan kürü nu oneriyolar istersen bi arastir aklina yatarsa uygularsin sonucta soğan saglikli bi sebze ne zarari olabilir ki

Canım kistlerden kurtulmak icin soğan kürü nu oneriyolar istersen bi arastir aklina yatarsa uygularsin sonucta soğan saglikli bi sebze ne zarari olabilir ki

Çikolata kistim şuanda yok canım çok şükür o daha kötüydü, şimdi basit kist var soğan suyumu içtim 2 hafta önce şimdide 1 haftadır aslan pençesi içiyorum adet düzensizliğimde var onun için

Anladım canım bende kist yok ama bende yumurtlama güçlüğüm var o yüzden incir kürü yapiyorum ilk defa insallah ise yarar senin yapabilecegin cok bisey kalmamis bence moralini yüksek tut hersey stresten oluyo birazda

Merhaba canım amin çok sağol darısı tekrardan başına inşallah. Daha önceden çikolata kistiyse hamile kaldığına göre bu basit kistlerden sonra yine kalırsın. Engel olmaz Allah ın izniyle. Doğumda da alırlar onları zaten. Bu dönem için tek önerim kafanın rahat olması aslında. Moralini yüksek tut ve inan. Her şey Allah tan. Sağlıklı beslenmek ve gün aşırı ilişki önermisti dr um bize. Rabbim gönlüne göre versin.

Çok sagol canım amin inşallah,,

Anladım canım bende kist yok ama bende yumurtlama güçlüğüm var o yüzden incir kürü yapiyorum ilk defa insallah ise yarar senin yapabilecegin cok bisey kalmamis bence moralini yüksek tut hersey stresten oluyo birazda

Amin inş canım,, yeni istiyorum üç aydır allah var bakalım nasip rabbim vermezse 1 oğlum var çok şükür

Aşılama öncesinde içmiştim
Hiçbir değişiklik yoktu
Kişiye göre değişir belki
Doktorunuza danışın

Klomen ve femera aynı işi görüyor. Neden beraber verdikki
bilmiyorum canım ama şöyle tahmin ediyorum sanırım klomen yumurtlamayı ve büyümesine etki ediyormus femara ise kalitesine ve hassas oluşuna.Bu yüzden diye düşündüm ben de .Ve ikisi de sabah akşam ikişer tane günde dört ilaç içeceğim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…