Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastane canım. Ve her seferinde muayene ücreti ödüyor musunEvet canm özele gidiyorum
10 gun içinde gidersen hayir ama normalde 35 lira ödüyorsun mükemmel bi doktor yaHangi hastane canım. Ve her seferinde muayene ücreti ödüyor musun
Çok iyimiş bayıldım10 gun içinde gidersen hayir ama normalde 35 lira ödüyorsun mükemmel bi doktor ya
Medicalpark Antalya. Hastane iyi de ücreti de iyi. Bende merak ettim acaba her seferinde mi vericem diyeOooooo hangi hastaneye gidiyosun sen baya pahaliymis
Senin ki hangi hastane canım. Bide neden bi kadar memnunsunAma benim doktorum mükemmel bi bayan ya
Medical park çok pahalı bende izmir deki medicalparka gitmiştim küçük bi operasyin geçirdim muayene 103 lira operasyon 10300 liraya mart ayında ben şimdi izmirde tip merkezine gidiyorumMedicalpark Antalya. Hastane iyi de ücreti de iyi. Bende merak ettim acaba her seferinde mi vericem diye
İzmir de bi tip merkezi doktorum çok guleryuzlu herseyde çok güzel cevaplar veriyor sana sanki arkadasiymisim gibi konuşuyor çok güven veriyoSenin ki hangi hastane canım. Bide neden bi kadar memnunsun
Yani ordada 1 hafta içinde bidaha gidersen odemiyosun ben de gitmiştim operasyondan 1 hafta sonra gittim para ödemedi ordan biliyom çok pahalı ama düşünsene hamile kalirsan 9 ay boyunca 900 lira olcak oncesede gidiyosun hamile kalmak icin baya fazla ama herşeyi başı sağlık rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi canmMedicalpark Antalya. Hastane iyi de ücreti de iyi. Bende merak ettim acaba her seferinde mi vericem diye
Ne operasyonu oldun canım. Evet pahalı ana hamile kalınca gitmem bende. Kalana kadar gideyim de. Bide diyorum para ne için kazanılıyor. Rabbim biliyor şu an evlattan daha çok istediğim hiçbir şey yok.Yani ordada 1 hafta içinde bidaha gidersen odemiyosun ben de gitmiştim operasyondan 1 hafta sonra gittim para ödemedi ordan biliyom çok pahalı ama düşünsene hamile kalirsan 9 ay boyunca 900 lira olcak oncesede gidiyosun hamile kalmak icin baya fazla ama herşeyi başı sağlık rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi canm
Küçük bir operasyona 10.300 mü verdin.Medical park çok pahalı bende izmir deki medicalparka gitmiştim küçük bi operasyin geçirdim muayene 103 lira operasyon 10300 liraya mart ayında ben şimdi izmirde tip merkezine gidiyorum
Zaten önemli olan memnuniyet. Çok sevindim güzel bi yere denk gelmene.İzmir de bi tip merkezi doktorum çok guleryuzlu herseyde çok güzel cevaplar veriyor sana sanki arkadasiymisim gibi konuşuyor çok güven veriyo
Benim rahim ağzında kist vardı bartholin kisti diyorlar onun alınması lazımdı onun operasyonu ama çok zor geçti işte canım o yüzden insanın gözü başka birşey görmüyor allahım bir evlat versin geri boş valla herşey onun için canmNe operasyonu oldun canım. Evet pahalı ana hamile kalınca gitmem bende. Kalana kadar gideyim de. Bide diyorum para ne için kazanılıyor. Rabbim biliyor şu an evlattan daha çok istediğim hiçbir şey yok.
Ben çektim doktorlardan valla hiç iyi doktor denk gelmedi işte ısıtan doktor geldi biri medical deki diğerı tiptakiZaten önemli olan memnuniyet. Çok sevindim güzel bi yere denk gelmene.
Bende 5 ay önce laparoskopi oldum. Tıkalı tüplerim açıldı. Medicalpark ta oldum ameliyatımı da. Yine aynı Dr um. Bende çok memnunum ondan devam ediyorum. Evime çok yakın Akdeniz Şifa tıp merkezi var. Ücreti 30 ama hiç memnun kalmadım alakadan. Para değil ilgi önemli. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ne kadar zamandır istiyorsun canımBenim rahim ağzında kist vardı bartholin kisti diyorlar onun alınması lazımdı onun operasyonu ama çok zor geçti işte canım o yüzden insanın gözü başka birşey görmüyor allahım bir evlat versin geri boş valla herşey onun için canm
Ya benim var bitane çocuk bu ikinci ama 1 yıldır olmuyo deniyoruz olmadı son olarak bu yola basvurdumBende 5 ay önce laparoskopi oldum. Tıkalı tüplerim açıldı. Medicalpark ta oldum ameliyatımı da. Yine aynı Dr um. Bende çok memnunum ondan devam ediyorum. Evime çok yakın Akdeniz Şifa tıp merkezi var. Ücreti 30 ama hiç memnun kalmadım alakadan. Para değil ilgi önemli. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ne kadar zamandır istiyorsun canım
En yakın zamanda olur öyleyse canım sıkma sen canınıYa benim var bitane çocuk bu ikinci ama 1 yıldır olmuyo deniyoruz olmadı son olarak bu yola basvurdum