Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ne yaptın gittinmi doktora felan calışmalar Nasıl gidiyor :)
Gittim canım yayılmaya başlamış demişti tam ne demek istedi anlamadım ama 1 hafta boyunca gün aşırı demişti. bizim daha 1 hafta olmadan verdiği tarihlerde dün adet oldum en son 10 ağustosta olmuştum ama anlamadım aradan daha ne kadar geçti bi daha adet başladı. çarşamba gününe randevu aldım sabah arayıp yine gitçem neden bu kadar sık olmaya başladı anlamadım bi türlü.Sende nasıl gidiyo çalışmalar bi gelişme var mı?

Kızlar bir şey soracağım size ben adetimin 3 günü klomen kullanmaya başladım 5 gün neyse 19 unda (12.günüm) da da doktor kontrolüm vardı hemde koyu çizgiyi gördüm doktorda zaten bugün yarın çatlar demişti bugün 21.günüm ve sanki akıntı geldi ayrıca doktor bugün için progesteron testi vermişti ancak misafirlerim geldi ve yaptıramadım sizce bugün mü çatlamıştır eşimde şehir dışında çok moralim bozuldu zaten hiçbir zaman bebek sahibi olamayacakmışım gibi geliyor hemde erkenden sinirim bozuldu akıntı gelince

Canim çok erken olmuşsun mutlaka git ihmal etme düzenimiz bozuldu tamamen :/ ben hiçbişey yapmadım Klomen ictim 5 gün doktora gitmedim yumurta akı gibi akıntı geldi 3 gün bide kasıklarımda çok ağrı oldu akıntı Zamanlarında öğünleri değerlendirdik bakalım nolucak pek umudum yok açıkcası

benimde pek ümidim yok canım artık sanırım ikaçlardan bozuldu düzenler hayırlısı inş ikimiz içinde. VErdiği zamanlarıda değerlendiremedik bu kadar yakın adet olunca zaten yumurtlama olmuyomuş diye yazılı internetten yumurtlama bozuklukları belirtisiymiş. yarın gittikten sonra umarım içim rahatlar biraz.büyük ihtimalle klomen de vermez artık 4 ay geçti çünkü ara verirmi ne yapar bilmiyorum onuda.kendin hissettiysen günlerini şansın biraz daha fazla seninde inş olmuştur artık rabbim kısmet etsin inş hayırlısını.

akıntı geldiği günü takiben 3-4 gün daha bi ihitmalin olabilr kaç yumurta oluştu milimleri ne kadardı. siz yinede o günü kaçırsanızda şansınıza artık diğer günleri değerlendirin adet olana kadar gün aşırı devam edin belki geç döllewnme olur başka yumurta vardır bilmediğin o çatlar.

Canım ayın 19 unda gittiğimde sağ 17 19 mm 2 tanen yumurta solda da 21 22 23 mm 3 yumurta vardı valla hiç bilmiyorum eşim zaten şehir dışında haftaya anca kavuşacağız zaten bat 5 eylül dediğin doğru şansımıza ama bende şans nerdeee artık yine bir umut bekleyeceğim salak gibi. Dengem çok şaştı bu bebek meselesinden bazen dua edesim bile gelmiyor nasıl olsa olmayacak diye yine de Rabbim büyük inşallah acır artık bize

benim 1,5 yıl olmuştur rahat uğraşmaya başlayalı ama hala bişi yok :) olursada süpriz olsun diyorum eskisi gibi üzülmüyorum adeti görünce . kısmet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık

Hayırlısı artık bakalım ama en güzeli biraz ara vermek sonuçta hormon alıyoruz vucudun dengesi bozuldu ister istemez keske süpriz şekilde gelse Mutlu olsak :)

benim 1,5 yıl olmuştur rahat uğraşmaya başlayalı ama hala bişi yok :) olursada süpriz olsun diyorum eskisi gibi üzülmüyorum adeti görünce . kısmet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık

Aynı canım bende 1.5 Aydır deniyorum geçen yıl mayıs da başladık o zaman sen beni çok çok iyi anlıyorsundur biliyorsun çünkü ama öyle değil mi sende böyle hissediyorsun herkes herkes hamile oluyor ama sen biz istemiyoruz diye rol yapmaya çalışıyorsun çok yorucu yıpratıcı ve kırıcı

ben hiç bi zaman istemiyoruz demedim kısmet dedim geçiştirdim hatta yakın olduklarıma da olmadığını söyledim. olursada allahtan olmazsada allahtan bence utanılıcak bi konu değil bu sizde bunu sorunmuş gibi düşünmeyin hiçbi zaman

Ben diyorum çünkü kimsenin daha fazla uzatarak konuşmasını istemiyorum yaşın geldi kaç yıllık evlisiniz vs vs sorulara da cevap vermek istemediğim için en temizi bu. Kesinlikle utanılacak bir şey değil ne yapayım Allah vermiyorsa ama dediğim gibi insanlar yine bir sürü senaryo yazacak kafalarında ve tabi akıl vermeler o yüzden böyle kafam daha rahat oluyor istemiyoruz diyorum bir şey diyemiyorlar

Ben ilk basta cok hayal kirikligi yasadim her test yaptığımda i yuzden artik kabullendim sanırım ama gercekten astim bu konuyu. Doktorumub söylediği aci gercek etrafinizda gordugunuz her 3 kisiden birisi gebelik icin cabakiyor toplum bunu gizliyor cumlesiydi. Kk takibe baslayali doğruluk payinin yuksek oldugunu düşünüyorum. Aile icinde huzurluysan esinle mutluysan birlikte asabilirsiniz. Ben 31 yasindayim yyasla ilgiki olucani pek düşünmüyorm acikcasi. Sen kac yasinndasin canim yasim gecio die dusunme.

Kesinlikle katılıyorum o yüzden söylemiyorum canım zaten çünkü evet bazılarının 2 3 ayda olabiliyor ama bazıları da hakikaten çok uğraşıyor bende 28 im ben düşünmüyorum da insanların aman 30 olmadan yap demeleri var ya canım ondan. Bir üste demiştim beni sen çok iyi anlarsın çünkü biliyorsun diye bende ne hayal kırıklıkları ne hayal kırıklıkları ağlama krizleri bazen haşa yarabbim isyanlar neler neler. Çok şükür eşim birtane iyi ki hayatımda o var hiç bir zaman ne strese girdi ne hayal kırıklığı yaşadı hep beni motive ediyor olacak elbet olcak diye canım kocam benim ya bu son zamanlarda bende üzüldüğümü belli etmiyorum çünkü biliyorum ben ne kadar istiyorsam o da baba olmayı istiyor ve üzülüyor bana belli etmese de o yüzden bir de bana üzülmesin diye ondan gizli ağlıyorum çünkü onu üzmeye hakkım yok haketmiyor yani bakalım Rabbim inşallah senelerce bekletmeden nasip eder hepimize

Valla bende uğraşıyorum 1.5 yıldır ama daha tık yok hic hamile kalamadım çevremdeki herkez hamile onlar icin seviniyorum ama Bi yandanda neden benim olmuyo die çok üzülüyorum bende nefret ediyorum o çocuk dusunmuyomusunuz sorunlarından millete laf anlatmak daha sinir bozucu

Bu KK nın bu yönünü seviyorum acaba ben mi anormalim çok mu takıyorum diyorum ama yaşayanlar hep aynı şeyi hissediyor. Benimde herkes ya herkes sigara içenler içki içenler regli düzensiz olanlar yaşı büyük olanlar yeni evliler herkes herkes. Bunu da neden diyorum herkesin isteyen herkesin olsun düşmanımın bile bu hasret başka çünkü ama ben o kadar dikkatliyim hiç bir şeyim yok diyor doktorlar sırf süreci hızlandırmak için laparoskopi oldum tonla para gömdüm hala olmuyor demekki hakikaten daha zamanı var ve malesef benim sınavım da bu. Zaten her zaman tüm hayatımda uğraşmak zorunda kaldım bu da hemen olsa şaşardım. Böyle işte canım benim hikayem de bu.

Aynen Canim hislerimiz aynı dediğin gibi kendine dikkat etmeyenlerin hemen oluyo biz okadar dikkat ediyoruz ama malesef sonuç yok acaba oylemi olmak gerekiyo bilmiyorum ama çok zormuş gerçekten sürekli o hamile bu hamile duymaktan artık üzülüyomuyum seviniyomuyum anlayamıyorum bazılarına bukadar kolayken bize neden zor anlamıyorum en azından Bi sebebi olsa sebebi biliriz ona gore tedavi felan oluruz öyle Bi durumda yok belirsizlik çok kotu neden yok sebep yok ama sonuçta yok ablamda 10 yıllık evli çocuğu yok sanırım benim oyuzdende korkum var hic çocuğum olmıcak gibi hissediyorum artık

Söylediklerine +1. Hayırlısı artık öyle düşünme canım benim akrabalarımda ona bakarsan geç evlenen bile var hepsinin pat pat oldu. Bende böyle bir şey var. Belli olmaz bakalım doktor bana laparoskopi den 6ay içinde senden güzel haberler bekliyorum demişti Eylül'de 5 ay bitiyor yok işte. Geçen aradım ağladım o da konuşmuştuk bunları falan diye teselli etti çok memnunum çok iyi biri ama yine de başka doktora gittim bu ay gizlice ona anlattım herşeyi o da klomen verdi işte bakalım pazartesi 21.gündü progesteron testi verdi yatılı misafirlerim var yaptıramadım bu ay bir değişik istiyorum çünkü hem tükendim hemde mayıs a denk gelecek belirtimde hiç yok. Hayırlısı diyelim canım artık ama bende bazen gerçekten ben hiç bir zaman hamile kalmayacağım diye düşünüyorum

Çok zor Bi durum gerçekten insaAllah bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize insan hic görmediği tanımadığını birini özlermi beklermi biz özlüyoruz bekliyoruz gelsin artık

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

Üzülme desem olmıcak biliyorum anlayabiliyorum seni belkide en iyisini yaparsın sende kendine iyi bak insaAllah güzel haberlerle gelirsin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…