Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne vurulma canım çünkü günü tam tutturamayabilrsin o yüzden akışına bırak ama adet olursan mutlaka gitki son durumunu doktor değerlendirsin aksine ne kadar rahat olursan o zaman kesin olur
Yasa valla kendi haline bıraktığımızda olacak bu iste beceremuyoruz sürekli tuttu mu tutmadı mi hesaplarıyla ugrasiyoruz

İğne vurulma canım çünkü günü tam tutturamayabilrsin o yüzden akışına bırak ama adet olursan mutlaka gitki son durumunu doktor değerlendirsin aksine ne kadar rahat olursan o zaman kesin olur
Haklısın canım en iyisi hic doktora gidip stres olmamak bide orda tek olamıcaz hastaneye gitmeye kalksam hep beraber gitmek zorunda olucaz baya sıkıntı olucak en iyisi dua edip bu ayı iğnesiz geçirmek çatlamaz kiste dönüşür die korkuyorum inşallah öyle bısey olmaz

canım kist olayını sordum doktora ben yumurtalar çatlamadan klomene 2. kez başlandığında kiste dönüşür dedi mesela bende bu ay oldu ya adetken ovulasyon günümmüş nasılsa şu anda klomen verirsem kiste dönüşür çatlamaz demişti. bende kendi haline bıraktım farkındaysan iyi gelişmelerle karşılaşıyorum sen gün aşırı kocişle yalnız kalmaya bak doktor doktor gezinme ve kafana takma sponten gelişsin herşey ben yapmıyorum hesap sadece düzene sokmaya çalıştık günleri bu kadar olursada allahtan olmazsada allahtan artık farklı yaklaşıyorum geçte olsa

Haklısın Canim aslında en güzeli teşekkür ederim yardımcı olduğun icin

Kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım catlatma iğnesi vurulmadim doktor gerek görmedi.3 gün önce hasta oldum normalden 2 gun once oldu hastaligim ama bazen öne kayardi zaten.Garip olan kanamam cok fazla olmadi ve neredeyse bugün bitmiş gibi.Geçen ay adet sancisindan hastanelik oldum bu ay ne ağrı ne sızı.Acaba klomenin etkisi mi?Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mi?

Ya kızlar bu Klomen beni mahvetti ya inanılmaz Bi bulantı yapio bende her sabah felaket uyanıyorum bu sabah hayatımda ilk kez afedersiniz çıkardım Klomen mide bulantısı yapio ve geçmeyen Bi bulantı bidaha içmicem başka kimlerde oldu bulantı

aç karnına mı içtin canım ? yemekten 5-10 dk sonra içince pek yapmadı bende. Sende varmı başka gelişme hissettiğin bu arada.

aç karnına mı içtin canım ? yemekten 5-10 dk sonra içince pek yapmadı bende. Sende varmı başka gelişme hissettiğin bu arada.
Yok Canim hep tok karnına ictim yemekten sonra okadar kötüki bulantım hic geçmiyo bu gidişle doktora gidicem mecburen belki serum felan bısey takarlar

Kizlar Merhaba bende bugün doktora gittim klomen verdi. Cumartesi içmeye başla 5 gün günde yapılan 1 adet olarak iç dedi. Bittikten 2 gün sonrada kontrol var

Kızlar bende çok iyi yanıt vermiş ilaç 26-22-20-18-16 bir suru yumurtam oluşmuş ilişki tarihi verdi ilaç vermedi kendisi çatlar dedi hayırlısı olsun artik :)

Hayirlisi artık canım ya. Peki kontrolü nasıl yapıyor yani normal ultrason mu vajinal ultrason mu tatlim
ilaçtan sonra vajinal ultrasonla ölçüyor kaç yumurta oluşmuş kaç mm büyüklükte falan uygun hale geldiğinde iğne ile çatlatıyor ve iğneden sonraki yaklaşık 36 saate tekabül edicek saatlerde ilişki öneriyor ve iğneden sonra 1 hafta boyunca her gün yada gün aşırı ilişki. ben 4 ay klomen kullandım bu ay klomensiz kontrol ediyor hala olumlu sonuç alamadım.hakkında hayırlısı inş.bu arada iğne yaparlarsa sakın 15 günden önce gebelik testi yapma etkisi yaklaşık 12 gün sürer hayal kırıklığı yaşama.

Anladım canım ama bana doktor idrara sıkışık gel dedi bende normal ultrason sandım o yüzden sordum

Anladım canım ama bana doktor idrara sıkışık gel dedi bende normal ultrason sandım o yüzden sordum
adetken bile özellikle çağırıp daha rahat görürler vajinal ultrasonda. karından bakmazlar çünkü hassas bi ölçü mm lik hesaplar :) sen yinehazırlıklı git nolur nolmaz. ben en son gittiğimde vajinal ultrasonla baktı ama tam detay göremeyerek eliylede karnıma bastırarak ultrasonda baktı emin olmak için.

Tamam canım teşekkür ederim. Artık haftaya cumartesi ogrenicem nasıl baktığını

Canim ne yaptın gittinmi doktora felan calışmalar Nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…