Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm ilk kullanisim inşallah işe yarar
İnsaAllah Canim eğer çatlatma iğnesi verirse doktorun çatlatma ignesinden sonra 12 gün boyunca testlerin pozitif çıkar bende öyle oldu iğnenin etkisinden dolayı oyüzden 12 günden önce yapma bide ben bu durumu çok düşündüm aslında rahat olmak lazım ama olamıyoruz Bi turlu bu ay mümkün olduğunca üstünde durmiycam insaAllah başarabilirsem :)

Dostinex i ne için verdi canım? bana hiçbi tahlil yapmamıştı öncekilerdede. bu ay herkes umutla bekliyor hayılırsı güzel haberler alalım inşallah :)

Dostinex i ne için verdi canım? bana hiçbi tahlil yapmamıştı öncekilerdede. bu ay herkes umutla bekliyor hayılırsı güzel haberler alalım inşallah :)
İnşallah ya inşallah . Kızlar bugün benim inanılmaz karın ağrım var sürekli soluma soluma batma var ve karnım kasılıyor dün bitti ilacım yumurta gelişirken de ağrı yapar mı acaba

Bende üzerinde durmayacagim canım ya birde bu aralar çok yogunum zaman yetiremiyorum birde bunu kafaya takınca hayat iyice zorlaşıyor bende bu ay için hayırlısı diyeceğim iğne falan vurmayacak herhalde cnm hic öyle birşey demedi herşeyin iyi dedi klomen verdi onu da anlamadım zaten mesaisi bitmisti cikiyordu son anda yakaladim belki o yuzden birsey dememistir ama doktor iyi dediler bende sıcak samimi buldum o yüzden hayırlısı diyorum bakalım Rabbim sağlık sıhhat verişinde bize çocuklarımıza da verir elbet yaşama şansı "Nasip vakite esirdir" derler bizde vakti gelince alırız beybilerimizi kucagimiza

klomenden sonra yumurta takibi yapar o yüzden iğne ile ilgili bilgi vermemiştir.belki kendiliğinden çatlar.bittiğinde gidince doktora açıklamasını yapar canım. belli bi büyüklüğe geldiğinde iğne ile çatlatıyolar

Canım dün gittim aslında iki aydır reglim erken geldiğini ve normalden fazla ağrı cektigimi çocuk istediğimi söyledim baktı herşey yolunda dedi dün reglimin 5. Günüydü dünden itibaren başladım kullanmaya 22-24 kesin ilişki yaşayın dedi 25 inde kontrole gel bakalım dedi hayırlısı bklm cnm

söylediği günlerin öncesi ve sonrasındada gün aşırı birliktelik önerdi bizede. iğneden sonra hergün yada gün aşırı dedi.yumurtlama takibi kendim yapmadığım için tahmini olarak şansımıza oluyosa olur atık.benm bu ay adetken oluşan 2 yumurtm var nasıl olduysa dün 5. günümdü ilişki yaşayabilrsin çatlamak üzere dedi dün bugün ve bundan sonra gün aşırı dedi.ilk defa duydum ve şaşırdım bende

Olmaz denileni olduran bir Rabbimiz var şükürler olsun ki hadi hakkında hayırlısı olsun cnm

Kızlar selam, Ben adetin 11. gününde 18 ve 20 mm lik yumurtalarım varken çatlatma iğnesi oldum ama ateşim 15. gün yükseldi yani iğneden 4 gün sonra.. Bugün iğnenin 11. günü çatlamanınsa 7. günü.. Perşembe hcg için çağırdı dr. ama benim adetime daha 1 hafta kalmış oluyor.. Aranızda benim gibi iğneden çok sonra yumurtlama yaşayan oldu mu? Bu arada adetimin 18. günü progesteron testi 13,6 çıktı.

İnsaAllah Canim doktor ilacı verdikten sonra gitmen icin gün verdimi bende iğnesiz Klomen kullanmak istiyorum bu ay kafama gore iğne yaptırmasam catlarmi acaba çoğu kişi iğne kullanmamış

İnsaAllah Canim doktor ilacı verdikten sonra gitmen icin gün verdimi bende iğnesiz Klomen kullanmak istiyorum bu ay kafama gore iğne yaptırmasam catlarmi acaba çoğu kişi iğne kullanmamış
Evet cnm 14_18 agustosta gunde iki tane ic bitir klomeni dedi ilişkiye istediğin zaman gir ama 22_24 agustos kesin gir 25 de kontrole gel dedi inşallah çatlatmak ignesine falan gerek kalmaz ayrıca ben o gün yola çıkacağım 14 saatlik umarım sknti olmaz

İğneden sonraki gün için ilişki önerir doktor verirse bile sorun olmaz yani. sen yine gün aşırı birlikteliği kaçırmamaya çalış bilemezsin ne zaman yumurtlaman olduğunu.

Dün doktora gittim adetin 17.günü en iyi yumurtan 9mm dedi yumurta tembelliği var akşam eve geldim yumurta akı gibi akıntım geldi sabah da aynı akıntı geldi

Bısey olmaz Canim içini ferah tut duanı et çık yola bende cuma gunu yola çıkıcam Klomende cuma bitiyo yarım kalıcak gittiğim yerdede açıkcası bununla çok uğraşmak istemiyorum kendiliğinden catlarmi die düşündüm kontrole gitmesem

İğne vurulma canım çünkü günü tam tutturamayabilrsin o yüzden akışına bırak ama adet olursan mutlaka gitki son durumunu doktor değerlendirsin aksine ne kadar rahat olursan o zaman kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…