Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta takibi yapmadan igne vermez canim gittigin yere esinde gidiceklmi çalışmaları bozma en azindan :) belkli seninde benimkki gibi olur hicbiseye gerek kalmaz kalan yumrta varsa.bu arada bu sekilde yumurta varken uzerine klomen kullaninca kiste cevirirmjs. En garantisi doktorun soyler sana canm.sen ozele mi giduosun devlete mi rahat soru sorabiliomusun

Evet Canim esimde gelicek özele gidiyorum istediğimi sorabiliyorum yarın gidip konusucam bakalım ne diyecek inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız :)

Evet Canim esimde gelicek özele gidiyorum istediğimi sorabiliyorum yarın gidip konusucam bakalım ne diyecek inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız :)
Ins canm ben umitlendim süpriz yumurtalarimla bu ay yarın degilde öbür pazartesi gel bi bakalim dedi muhtemel guzel haber olucaksa iyi kotu belli olur benim adeti beklemeden. Artik sunu anladim adete 1 gunde kalsa adet bitimide olsa yumurtlama olucaksa gebelik ihtimali her gun var kesinlikle gunleri degerlendirmemiz gerekiyomus.

Haklısın Canim ama artık o durum da biraz sıktı bakalım ben ne yasiycam bu sadece ilaç alsam iğnesiz olurmu bilmiyorum riskede atmak istemiyorum bakalım doktor ne dicek yarın

Geldım Canim doktordan yine Klomen verdi bugünden itibaren başladım içmeye insaAllah bu ay hayırlı haberler alırız :)
hadi hayırlısı olsun canım benimde geçen ay erken başlatmıştı klomeni 2 kutu günde 3 kez olarak.Sana ne söyledi başka.benmde adet normalde 5 gün sürerdi ama o da erken bitti.bugün 5.günüm sabahtan beri beyaz akıntım var adet bitmiş ne zaman çalışmalara başlıcaz bilemedim.kaç günde ne kadar büyür nasıl anlıcaz bilmiom.her klomen kullanımda %15 şansımız artmakta bilgin olsun. buay alalım güzel haberleri canım.

Bana sadece Klomen ve Dostinex verdi Canim ben Bikere incir kuru yapmıştım ondan sonra prolaktinim yukselmisti doktor yine verdi Klomenle beraber bunuda iç Dedi gecen ayda adetin 2. Gunu başlayıp 10. Gunu çatlatma iğnesi olmustum bakalım bu sefer Nasıl olucak inşallah sonuç alırız insan umudunu kaybediyo

Merhaba kızlar bende bugün gittim doktora klomen verdi herşey yolunda dedi stres yapma herşey güzel gider dedi bugün reglimin 5. Günü iki tane iç bugün dedi sonra sabah aksam günde iki tane dedi

Merhaba kızlar bende bugün gittim doktora klomen verdi herşey yolunda dedi stres yapma herşey güzel gider dedi bugün reglimin 5. Günü iki tane iç bugün dedi sonra sabah aksam günde iki tane dedi
Aramıza hosgeldinn canim insallah bu ay hamile kalirsin ilk defa mi klomen kullanıyorsun?

T Tubilak34 Hosbulduk cnm evet ilk defa bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :) 22-24 de kesin ilişki önerdi 25 önde de kontrol verdi bakalım yumurtlamayi görür mu ki ultrason da o gün olmuş olursa

Sen 2 günde bir ilişkiye gir canım adetine kadar devam et bazen geç yumurtlama oluyo gerçi doktora gittiğin de alttan muane ediyo kaç tane yumurtan var kaç mm hepsini sana soyluyo canım 2 günde birde kontrole cagiriyo yumurta takibi yapiyo büyümüş mu çatlamış mi diye canım büyümüşse çatlatma iğnesi de verebilir

Hadi bakalım gerçi memlekete gideceğimi söyledim 25 i gecesinde sen o gün gel kontrole bakalım dedi inşallah güzel haberlerimiz olur hepimizin de T Tubilak34

İyi akşamlar güzel anne adayları. An itibariyle benim de klomenim bitti cumartesi günü kontrolüm var Rabbim inşallah nasip eder bu ay hepimize çok istiyorum ya çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…