• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bir kere kullandım . Bende cift görme, arada kalp sancısı ve aşırı sinir yaptı . Bunlar bnde olanlar ama kişiden kişiye değişir

Ben bk kere kullandim ama hatrlamiyorum ne olmustu o yuzdn sordum tesekkr ederm.

Bende bu ay kullandım hiç bişey olmadı ama doktor kontrolünde kullanılmaliymis kist olusturuyomus

Bende bekliyorum hasta olmayi ama gecikti bu ay hasta olursam gidicem bakalm ne olucak.

Klomene yeni baslicak arkadaslar var mi.
Bide herhangi bise oluyor mu agri gibi falan kullanan biri soleyebilir mi
canim benim ikinci klomen tedavim. ilkinde igneden iki gun sonra asiri sancim oldu yuruyemedim bile iki humurtam olmustu ama tutmadi 17. gun adet oldum. simdide 29 nisanda igne oldum ama aksine hic sancim olmadi. uc gun once adet sancim oldu.su anda kasik agrim var belim ve bacagima da etki ediyor. 4 gun kaldi adetime merak ediyorum cokk

Ben kullanmaya başladım üç gün kaldı bitmesine inşallah olgunlaşır yumurtalar ya salı günü kontrol var canm

Ben gittim esencan hastanesi sigorta olmadigi icin benden tahlil istedi 216tl rahim filmi istedi 435tl bide bu film icin 200tl degerinde bi ilac bana cok geldi o yuzden yaptrmadim bidahaki ay baska hastaneye gidicem. O yuzdn canim skldi biraz

Canım ne zaman vurulmanı istedi iğnenin
Hemen vurul dedi doktorum bugün sabahbgittim baktı doktor 3 yumurtam gelişmiş hemen iğne al sansima bugün 19 mayis eczaneden nöbetçi olanı vardı ama orsa yoktu iğne depoda yoktu başka ilçeden gittik aldık vuruldum akşam 5 de işte 36 saat sonra ilişki dedi doktorum sonra hergün yada gün aşırı birliktelik olcak mis 2 hafta sonra ebesi varmı yokmu bakmaya gidicez allahım hayırlısı versin cablarimizj boşa çıkarmasın inşallah canm sen iğne verdi mi doktor

Hemen vurul dedi doktorum bugün sabahbgittim baktı doktor 3 yumurtam gelişmiş hemen iğne al sansima bugün 19 mayis eczaneden nöbetçi olanı vardı ama orsa yoktu iğne depoda yoktu başka ilçeden gittik aldık vuruldum akşam 5 de işte 36 saat sonra ilişki dedi doktorum sonra hergün yada gün aşırı birliktelik olcak mis 2 hafta sonra ebesi varmı yokmu bakmaya gidicez allahım hayırlısı versin cablarimizj boşa çıkarmasın inşallah canm sen iğne verdi mi doktor
19 Mayıs fena olmuş canım. Unutmazsın artık. Ben klomen kullanıyorum. Çarşamba günü kontrole gel dedi. Acaba gittiğim gün iğne verir mi diye düşünüyorum bende. Amin canım çabalıyoruz ve cok istiyoruz:dua:

Allah duysun sesini inşallah olur canm benim klomen den sonra 2. Gidişim klomen pazartesi bitti salı gittim olgunlasmamisti cuma gel dedi bugün gittim wvet büyümüş hemen iğne al dedi ve aldım aynen canm ya bugünü unutmam dahada

Allah duysun sesini inşallah olur canm benim klomen den sonra 2. Gidişim klomen pazartesi bitti salı gittim olgunlasmamisti cuma gel dedi bugün gittim wvet büyümüş hemen iğne al dedi ve aldım aynen canm ya bugünü unutmam dahada
Özele mi gidiyorsun

Back