- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Teşekkürler cevap için şuan kaçıncı günben 12.gunde 16 17 mm oldu 14.gun.igne vurulcam
Ben üçüncü gün başladım adetin 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm 3 tane yumurtam vardı.Merhaba adetin beşinci günü başlayarak günde iki doz olarak klomen içtim. Biteli iki gün oldu yarın yani adetin 12.günü oluyor Klomenin ise 8.günü doktor kontrolüm var. Sizle kaçıncı gün kaç mm yumurta Gördünüz benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden
Çok güzel canım belki ikiz olurBen üçüncü gün başladım adetin 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm 3 tane yumurtam vardı.
Test yaptın mı canımbugun 12.gun
yok adetimin 12.gunu yaniTest yaptın mı canım
Ben aralık 17de klomen kullanmıştım.. Allahtan telefona kaydetmiştim geri dönüp baktım... Adetin 14.günü kontrole gitmiştim ve 1 yumurta oluşmuş 17mm miş... Ve o ay hamile kaldım şimdi 8. Ayımdayım :)ben 12.gunde 16 17 mm oldu 14.gun.igne vurulcam
Merhaba adetin beşinci günü başlayarak günde iki doz olarak klomen içtim. Biteli iki gün oldu yarın yani adetin 12.günü oluyor Klomenin ise 8.günü doktor kontrolüm var. Sizle kaçıncı gün kaç mm yumurta Gördünüz benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden
Hadi inşallah ama bu ay sabırsızlıkla adeti bekliyorum hiç umudum yok. Her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum üstüne bir de duygusal dalgalanmalar gerginlik de eklenince kendime katlanamaz hale geldim. Adet kesin acaba var mıdır diye bile düşünmüyorum ☺Çok güzel canım belki ikiz olur
Ya canım nasıl umut oldun Allah razı olsun sağ salim al kucağına inşallahBen aralık 17de klomen kullanmıştım.. Allahtan telefona kaydetmiştim geri dönüp baktım... Adetin 14.günü kontrole gitmiştim ve 1 yumurta oluşmuş 17mm miş... Ve o ay hamile kaldım şimdi 8. Ayımdayım :)
Cinsiyeti nedirYa canım nasıl umut oldun Allah razı olsun sağ salim al kucağına inşallah
İnşAllah en umutsuz zamanında rabbim sevindirsinHadi inşallah ama bu ay sabırsızlıkla adeti bekliyorum hiç umudum yok. Her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum üstüne bir de duygusal dalgalanmalar gerginlik de eklenince kendime katlanamaz hale geldim. Adet kesin acaba var mıdır diye bile düşünmüyorum ☺
Amin ikimizi de inşallah rabbim sesimizi duyarİnşAllah en umutsuz zamanında rabbim sevindirsin
Amiin canım inşallah inşallah canı yürektenAmin ikimizi de inşallah rabbim sesimizi duyarAllahım bu yolda emek para harcayan gözyaşı döken kimseyi boynu bükük bırakmasın
İnşAllah canım senin de hayırlı haberlerini bekliyorum benim pkom yok ama pko olan arkadaşım ikinci klomen de hamile kaldı kızı bir yaşına giriyor bikaç güneBen de aynı senın gibi 5. Gün başladım kontrol gittiğimde ilk klomen de 3 doz kullandım günde 7 yumurtam olustu 4 tanesı gelişmiş dedi boyut soylemedı ıkısındede iğne verdi 2. Klomen de 8 yumurtadan 4 tanesı saglıklı istenılen boyutta dedı diğerlerinden bir tanesı de hafıf gelısmıs dedı ertesı gün için iğne verdı ama polistık over vsr bende ıkı denemede basarısız oldu malesef inşallah guzel haberle gelırsın
Cinsiyeti nedirBen aralık 17de klomen kullanmıştım.. Allahtan telefona kaydetmiştim geri dönüp baktım... Adetin 14.günü kontrole gitmiştim ve 1 yumurta oluşmuş 17mm miş... Ve o ay hamile kaldım şimdi 8. Ayımdayım :)
3. Kızım :) çok ağır polikistik over sedromluyum... İlk kızım ve 3. Kızıma klomen tedavisiyle hamile kaldım... Ortanca kendi kendine olduCinsiyeti nedir
Allah razı olsun.. İlk gittiğim doktor senin çocuğun olması imkansız demişti... Ama şimdi 5.ye hamileyim üstelik bir kezde ikizlere hamile kaldımYa canım nasıl umut oldun Allah razı olsun sağ salim al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?