Gebeliğe Hazırlık KLOMEN YUMURTA GELİŞİMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu duyumlar icimize umut oluyor rabbim saglikli hayirli evlat eylesin bende 16 17 mm civarinda 3 tane yunurta olmus 14.gun catlatma olucam 3 ay hic.bisekilde ilac kullanma dedi doktor insallah olur bizimde

İnşAllah canım senin de hayırlı haberlerini bekliyorum benim pkom yok ama pko olan arkadaşım ikinci klomen de hamile kaldı kızı bir yaşına giriyor bikaç güne

Maşallah ne guzel valla bakalım kısmet nasıp işte rabbım isteyen herkesin kucagını bebekle doldursun

Merhabalar,
Bende pco yum 1.gebeliğim kendiliğinden oluştu 6.haftada düşük yaptım. düşük üzerinden 55 gün geçti 2.düşüğü anlamadan yapmışım. düşükler üzerinden 2 buçuk yıl geçti hala bir şey yok maalesef
ve bu gün regl günün 5. günü klomen e başladım. 5 gün 2 doz halde kullanmamı söyledi doktorum 3 gün ara verilip kontrol sonucuna göre çatlatma iğnesi vurulacağım. 25 temmuzda sağda 2 tane 6 7 mm solda 2 tane 7 8 mm 8 mm den fazla büyüme olmuyor. İnşallah bununla beraber olacak..

Bende kontrol oldum 14-17 buçuk arası olgunlaşan yumurtam var güzel dedi doktor yarın iğne olucam hayırlısı inşallah

İnşAllah canım

2 kez klomen kullandım birincide 12.gün 16.9 du ikincide 14.gün gidebildim haftasonu girdi araya 17.8 di ama adet sancım var ara ara geliyor muhtemelen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…