• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN YUMURTA GELİŞİMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aralık 17de klomen kullanmıştım.. Allahtan telefona kaydetmiştim geri dönüp baktım... Adetin 14.günü kontrole gitmiştim ve 1 yumurta oluşmuş 17mm miş... Ve o ay hamile kaldım şimdi 8. Ayımdayım :)
bu duyumlar icimize umut oluyor rabbim saglikli hayirli evlat eylesin bende 16 17 mm civarinda 3 tane yunurta olmus 14.gun catlatma olucam 3 ay hic.bisekilde ilac kullanma dedi doktor insallah olur bizimde

İnşAllah canım senin de hayırlı haberlerini bekliyorum benim pkom yok ama pko olan arkadaşım ikinci klomen de hamile kaldı kızı bir yaşına giriyor bikaç güne😍

Maşallah ne guzel valla bakalım kısmet nasıp işte rabbım isteyen herkesin kucagını bebekle doldursun

Merhabalar,
Bende pco yum 1.gebeliğim kendiliğinden oluştu 6.haftada düşük yaptım. :( düşük üzerinden 55 gün geçti 2.düşüğü anlamadan yapmışım. :( düşükler üzerinden 2 buçuk yıl geçti hala bir şey yok maalesef :(
ve bu gün regl günün 5. günü klomen e başladım. 5 gün 2 doz halde kullanmamı söyledi doktorum 3 gün ara verilip kontrol sonucuna göre çatlatma iğnesi vurulacağım. 25 temmuzda sağda 2 tane 6 7 mm solda 2 tane 7 8 mm 8 mm den fazla büyüme olmuyor. İnşallah bununla beraber olacak..

Bende kontrol oldum 14-17 buçuk arası olgunlaşan yumurtam var güzel dedi doktor yarın iğne olucam hayırlısı inşallah

Merhabalar,
Bende pco yum 1.gebeliğim kendiliğinden oluştu 6.haftada düşük yaptım. :KK43: düşük üzerinden 55 gün geçti 2.düşüğü anlamadan yapmışım. :KK43: düşükler üzerinden 2 buçuk yıl geçti hala bir şey yok maalesef :KK43:
ve bu gün regl günün 5. günü klomen e başladım. 5 gün 2 doz halde kullanmamı söyledi doktorum 3 gün ara verilip kontrol sonucuna göre çatlatma iğnesi vurulacağım. 25 temmuzda sağda 2 tane 6 7 mm solda 2 tane 7 8 mm 8 mm den fazla büyüme olmuyor. İnşallah bununla beraber olacak..
İnşAllah canım 🤲🤲

Merhaba adetin beşinci günü başlayarak günde iki doz olarak klomen içtim. Biteli iki gün oldu yarın yani adetin 12.günü oluyor Klomenin ise 8.günü doktor kontrolüm var. Sizle kaçıncı gün kaç mm yumurta Gördünüz benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden
2 kez klomen kullandım birincide 12.gün 16.9 du ikincide 14.gün gidebildim haftasonu girdi araya 17.8 di ama adet sancım var ara ara geliyor muhtemelen olmadı

Back