Gebeliğe Hazırlık Klomen ya da çatlama iğnesi olup hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denedimolmuyor

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
30
5
16
31
Arkadaşlar 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama nasip olmadı. Doktora gitcem tekrardan klomen ya da çatlama iğnesi kullanmak istediğimi belirticem. Aranızda ikisini ya da ikisinden birini kullanıp hamile kalan var mı acaba

Selam canim ben 5 yada 6 defa kullandim olmadi bu ay doktorum yoktu ben o yokken incir kürü ve havuc kürü yaptim doktorum geldiginde yumurtan büyümüs ve catlamis bile dedi. Hemde iki tane. Benim problemim adet olmamam pko var sanirim bende. Hep incir kürü yapiyordum yumurtalarim hep büyüyordu dokturm belki yumurtamin catlamadigini söyledi tüp bebege yöneltti. Bende bu sefer catlasin düsüncesiyle incir kürüne havuc kürü ekledim. Bu ay ilk defa catladigi icin akintim oldu. Yoksa akintim hic olmazdi benim. Bakalim insallah bu ay tutar. Sanada tabsiye ederim. Yapmadan arastir lütfen

Canım benim adetlerim düzenli çok şükür bi sıkıntı yok eşimde problemler vardı şu an onun da sperm değerleri normal 5 aydır deniyoruz yine olmadı beni nasıl bi süreç bekliyo onu merak ediyorum

Canım cahilliğimden soruyorum hiç bilmiyorum yumurta çatlamadığı zaman akıntı olmuyor mu
Akinti biz kadinlarda herzaman olur. Evli olsakta olmasakta. Ama yumurta catladiginda genelimde akinti oluyor. Ben afedersin daha ic camasirimin kirlendigini bilmem. Pazar sabahi baktim akinti var evde ovulation testide pozitifti. Pazartesi doktor dedi iste catlamis diye

Geçen yıl ikinci ayimda ikizlere hamile kaldım canım. İkisini de kullandım. Erken doğumla kaybettim. 3 aydır klomen kullandım maalesef vücudum tepki vermedi bu ay klomen +menogon+merional kullandım dün olgunlaşmış 4 yumurtam vardı catlama iğnesi yapıldı bekliyorum.

hadi hayirlisi olsun canim bende yarin igne olacagim peki dr iliski nezamanlarda nekadsr onerdi

hadi hayirlisi olsun canim bende yarin igne olacagim peki dr iliski nezamanlarda nekadsr onerdi
Canım biz her ihtimale karşı cuma yaptık. Pazartesi iğne yapıldı doktor pazartesi-carsamba-cuma ilişki dedi. Biz yinede adete kadar devam ederiz çünkü geriden gelen minik yumurtalar var belki büyürler kaçırmayalim:)

benim tek yumurta 3gun ins. yeterli olur
Geçen yıl klomenin ilk ayında 2 çok güzel yumurtam vardı kesin ikizlere hamile kalırım dedim ama hiç hamile kalamadim.ikinci ay bir tane küçük yumurta vardı doktor çok umutlanmiyin dedi ikizlere hamile kaldım. Demem o ki Allah yeterki ol desin mucizelere şahit oluyorsun. Tek yumurta diye umutsuz olma

tek yumirta diye umitsizlige kapilmiyorum canimi sıkan persembe igne vurulacagim pazar gunu esim sehir disina cikiyor ins. 3gun iliski yeterli gelir kaygim o

tek yumirta diye umitsizlige kapilmiyorum canimi sıkan persembe igne vurulacagim pazar gunu esim sehir disina cikiyor ins. 3gun iliski yeterli gelir kaygim o
Sperm 24 saat kadar durabiliyormus canım. Çoğu doktor 36 saat sonra ilişki diyor ama bizimki iğne vurundugum gün ve gün aşırı diyor. Sen perşembe cumartesi yapsan yeterli.

Kızlar benim evrak ettiğim şey siz neyden sonra klomene başladınız doktor ne zaman çatlama iğnesi önerdi
Canım bende pco var. Yumurtalarim tespih tanesi gibi dizilmiş buyumuyorlar. Adetin 3.gunu doktora gidiyorsun o klomen veriyor. Adetin beşinci günü günde ikişer olmak üzere beş gün kullanıyorsun. Beş gün kullandıktan sonra beş gün bekliyorsun yaklask adetinin 14.gunu oluyor yumurta kontrolüne gidiyorsun. Yumurtan yeterli olgunluğa erişmiş ise catlama iğnesi ypiliyor. Çatlama problemin varsa yumurtan ok büyüyüp kistlesebilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…