- Konu Sahibi Muhendisella
-
Merhaba, bende de klomen etkisi sanırım ara ara göğsümde tektaraflı sızı oluyor. Birde sanki balon şişirip içine konmuş gibi yumuşak bi dolgunluk var. Benimde 21.günüm. Yumurtlamam 14-15. Günleri diye tahmin ediyorum. Bi iki gün kuruydum dünden beri krem gibi losyon gibi kıvamlı akıntım var. 3 günde korkunç kabızlık çektim bugün yolunda hersey şükür. Ya üşüttüm çok fena yada ilacın etkisi. Sizde var mı akıntı?
İyi bayramlar kızlar :) bir sorum olacaktı sizlere .. geçen ay 46.gün adet oldum hemen klomen kullanmaya başladım sabah akşam 1er tane 5 gün boyunca.. şimdi adetin 20.günümdeyim sol göğüsümde sürekli bir acı sızlama var ama sağ tarafta birşey yok klomen etkisi olabilir mi acaba bu :/ tek tarafta sızlama olduğu için hamileliğe yoramıyorum öyle olsa ikisi birden acırdı diye düşünüyorum
Ben 27-28 günde bir regl oluyorum.. ovulasyon testleri ile 12 yada 13. Gğn hatta bi ayn11. Gün piki yakaladım. Buna göre ortalama 13 yada 14. Gün yumurtlamam. Şeffaf uzayan yumurta akı kıvamlı akıntıyı bazı aylar gördüm. Bir ay 8. Günde geldi mesela. Sonra denk gelmedim. Bi ay reglim hemen öncesi aynı gün denk geldim. Bildiğim yumurtlama akıntısı bu şeffaf olan. Benim bu ara yani dün ve önceki gün denk geldiğim koyu kıvamlı sanki krema gibi bi akıntı. Bu nedir çözemedim. Yumurtlamam geçti diye biliyorum. Test yaptım çünkü ve kasık ağrım olmuştu. 28 ağustos yada 27 regl günüm. Bakalım Ne olacak ..Birde canım klomen kullanmamıza rağmen çok geç başlamadı mı bu akıntı sence ? Ben eşimin yurtdışı tarihlerini klomen bitişine göre ayarlamıştım ayarlamıştım ama krem kıvamlısı bile iki gündür yeni gelmeye başladı tam kafayı yemelik
Bu arada 46 günde regl olduysan yumurtlaman 30. Gün ve üstü olabilir.. daha vaktin var sanki ne dersin? Benim bu süreçte anladığım şey mübarek olacaksa engeli yok. Tek ilişki yaşarsın yumurta ogünü bekler. Şans mucize herşeyyyy...Benimde iki gündür krem kıvamlı akıntım var ama malesef eşim yurtdışında uzayan akıntıyı kaçırcaz bu gidişle.. ve dediğin gibi sadece tek göğsüm ağrıyor acıyor ama öyle ara sıra değil sürekli onun haricinde bir şişkinlik dalgınlık yok
Bu arada 46 günde regl olduysan yumurtlaman 30. Gün ve üstü olabilir.. daha vaktin var sanki ne dersin? Benim bu süreçte anladığım şey mübarek olacaksa engeli yok. Tek ilişki yaşarsın yumurta ogünü bekler. Şans mucize herşeyyyy...
canım gebelik testi mi bu?Eki Görüntüle 2182675 Eki Görüntüle 2182676 Eki Görüntüle 2182677
Her açıdan yükledim kendimi kandırmıyorumdur inşallah bende durum bu 10. Gündeyim bugün yaptım test kızlar C cicecikyvz13
Evet canım gebelik testi adetime 6 gün var yapayım dedim. Hadi ya olmazsın inşallah da süpriz olur sanadacanım gebelik testi mi bu?
ayy inşallahhhhhhhh yaaa :))))))) ben bugün regl oldum olucam.. ne yazık ki çok ağrım var...
canımmm canımm canımm... kendim gibi çokk sevindim.. ben test yapmadım.. sabah öylesine ateşimi ölçtüm 36,2 çıktı.. regl ve yumurtlamaya kadar hep 35.8 civarı çıkardı.. ama ihtimal vermiyorum.. bugün yada yarın gelir gönlümün efendisi :) ağrım var dediğim gibi birde akıntım.. artık dua edersin bana, bize..Evet canım gebelik testi adetime 6 gün var yapayım dedim. Hadi ya olmazsın inşallah da süpriz olur sanada
Benimde akıntım var geçen ayda böyle silikden sonra adet oldum yine umutlanamıyorum bendecanımmm canımm canımm... kendim gibi çokk sevindim.. ben test yapmadım.. sabah öylesine ateşimi ölçtüm 36,2 çıktı.. regl ve yumurtlamaya kadar hep 35.8 civarı çıkardı.. ama ihtimal vermiyorum.. bugün yada yarın gelir gönlümün efendisi :) ağrım var dediğim gibi birde akıntım.. artık dua edersin bana, bize..
ben üzülürüm diye hiç test filan yapmıyorum.. evde 10 tane var... çok üzülüyorum sonra : (Benimde akıntım var geçen ayda böyle silikden sonra adet oldum yine umutlanamıyorum bende
Benimde bu 2. Ayım ama benden çok eşim stres oluyor testlerle uğraşınca bi dahaki aya ne ovülasyon ne gebelik yaparım bende bu ay olmazsaben üzülürüm diye hiç test filan yapmıyorum.. evde 10 tane var... çok üzülüyorum sonra : (
Eki Görüntüle 2182675 Eki Görüntüle 2182676 Eki Görüntüle 2182677
Her açıdan yükledim kendimi kandırmıyorumdur inşallah bende durum bu 10. Gündeyim bugün yaptım test kızlar C cicecikyvz13
Eki Görüntüle 2182675 Eki Görüntüle 2182676 Eki Görüntüle 2182677
Sağol canımcım inşallah gene kimyasal değildir tek endişem oBöyle daha net :)
Sağol canımcım inşallah gene kimyasal değildir tek endişem o
Şimdi annemdeyim testin evimde kaldı çarşamba yaparım tekrar inşallah koyulaşırAllahın izniyle değildir inşallah canım rahat ol test yap hergün koyulaşma gözlemle
hiç telaşlanma canım.. inşallah sağlıkla hersey yolunda olacak.. ben hala regl olmadım .. beklıyorum kapıda mübarek.. sabah hadi dedim bi test yapayım.. maşallah terrtemiz yalandan bi silik çizgi bile yok :)Şimdi annemdeyim testin evimde kaldı çarşamba yaparım tekrar inşallah koyulaşır
Hadiya olsun inşallah geç döllenme falan olur umut dünyası inşallah adet olmazsın sanada süpriz olurhiç telaşlanma canım.. inşallah sağlıkla hersey yolunda olacak.. ben hala regl olmadım .. beklıyorum kapıda mübarek.. sabah hadi dedim bi test yapayım.. maşallah terrtemiz yalandan bi silik çizgi bile yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?