Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım artık inan kendimle hiç ilgilenmiyorum
Klomen başlamıştım 6-7 tane içtim bıraktım
Takvime bile bakmıyorum
Arkadaşlara sizlere yardımcı olmak için giriyorum buraya
Kendimi saldım gitti :)
Umarım seninde olur bu ay biraz salmak en iyisi yoksa insan daha çok stres yapıyor

Umarım seninde olur bu ay biraz salmak en iyisi yoksa insan daha çok stres yapıyor

Haklısın canım
Bazen ciddi ciddi boşveriyorum :)
Hatta mesleğime odaklanıp güzel projeler yapmak niyetindeyim bakalım
Ne yumurtlama günü ne bat takibim de yok
Sen nasılsın?

Haklısın canım
Bazen ciddi ciddi boşveriyorum :)
Hatta mesleğime odaklanıp güzel projeler yapmak niyetindeyim bakalım
Ne yumurtlama günü ne bat takibim de yok
Sen nasılsın?
Boşverebiliyorsan oyalanacağın şeyler varsa sal canım en güzeli.bende pillerle kafayı yiyorum bi kızım var erkek için olan yöntemi denemeye çalışıyorum nasip allahtan tabi kız olursada başımın üstünde yeri var yumurta çatlayınca ilişkiye girmek gerekiyormuş biraz silinmesini bekliyorum

Boşverebiliyorsan oyalanacağın şeyler varsa sal canım en güzeli.bende pillerle kafayı yiyorum bi kızım var erkek için olan yöntemi denemeye çalışıyorum nasip allahtan tabi kız olursada başımın üstünde yeri var yumurta çatlayınca ilişkiye girmek gerekiyormuş biraz silinmesini bekliyorum

evet öyle bir teori var
Yumurta çatladıgı zaman ilişki olucak
Çatlamadan önceki spermle döllenmemeli
Ama yumurtayı da kaçırma kuzum silik beklerken

evet öyle bir teori var
Yumurta çatladıgı zaman ilişki olucak
Çatlamadan önceki spermle döllenmemeli
Ama yumurtayı da kaçırma kuzum silik beklerken
IMG_20180818_011600.jpg böyle gidiyor testler sabaha bırakmak istemiyorum açıkcası

Canım ilişki yarın olsa da olur ama ben şunu öğrendim
Yumurta tam 24 saat yaşamıyor
Kalitesine göre de ömrü var
Bence bugünü boş geçme çatlamış gibi
Banada öyle geliyor biraz daha vakit geçsin yarın tatilimiz geç saatte bi deneme yaparız hayırlısı artık

C cicecik benimki bugün pik yaptı gece deneme olacak inşallah geceye kadar çatlar inşallah
Canım artık inan kendimle hiç ilgilenmiyorum
Klomen başlamıştım 6-7 tane içtim bıraktım
Takvime bile bakmıyorum
Arkadaşlara sizlere yardımcı olmak için giriyorum buraya
Kendimi saldım gitti :)
o salma işi nasıl oluyor? Bi ben beceremiyorum. Takıntı noktası değil asla fakat aklımın bir köşesinde.. sanki kaçıracakmışım gibi yumurtlamayı bi an odaklanıyorum üzülüyorum sonra geçiyor. 7 yıl olacak hiç çocuk düşünmedim . Birgün o istek beni sararsa o gün yapacağım dedim. Son aylarda o istek beni sardı sanırım yaş aldıkça analık salgılandı. Hepimize güzel günler mutlu haberler. Birtanecik sağlıklı evladım olsun tek dileğim.. sağlıkla ..

o salma işi nasıl oluyor? Bi ben beceremiyorum. Takıntı noktası değil asla fakat aklımın bir köşesinde.. sanki kaçıracakmışım gibi yumurtlamayı bi an odaklanıyorum üzülüyorum sonra geçiyor. 7 yıl olacak hiç çocuk düşünmedim . Birgün o istek beni sararsa o gün yapacağım dedim. Son aylarda o istek beni sardı sanırım yaş aldıkça analık salgılandı. Hepimize güzel günler mutlu haberler. Birtanecik sağlıklı evladım olsun tek dileğim.. sağlıkla ..

Amin canım inşallah
Gerçekten istemediğimi düşünüyorum artık
Takvime bakmıyorum hesap kitap yapmıyorum
Aslında akıldan silip atmak çok zor
Ama nasıl oldu ben de anlamadım

Harika bişey bu . Arayıpta bulunamayan. Kafadan sök at.. ohh mis :)

Öyle gerçekten :) nasıl oldu ben de anlamadım
Kotayımı doldurdum ne yaptım
Baktımki artık kadın dogumcumla aşık atmaya başladım tamam dedim sus otur :))

Valla benim de hiç gidesim yok artık doktora kontrole.. içim baydı.. sanırım gitmicem artık..

Ben de gitmiyorum canım
Yorulduk artık değilmi?
Ben şuan yalnızca başka arkadaşlara yardımcı olmak için varım
Kafamfan attım artık inan şeederken bile aklıma gelmiyo :))

Ben de gitmiyorum canım
Yorulduk artık değilmi?
Ben şuan yalnızca başka arkadaşlara yardımcı olmak için varım
Kafamfan attım artık inan şeederken bile aklıma gelmiyo :))
Harikasın.. sanıyorum bir evladın var. Allah uzn sağlıklı ömür versin. Olursa da sürpriz olsun artık.. ben de dediğim gibi birtanecik olursa mutlu olucam olmazsa da hayırlısı buymuş dicem.. rüyalar görüyorum yorumun da evlat sahibi olmak yazıyor.. enerjim böyle :) sevgiler

Harikasın.. sanıyorum bir evladın var. Allah uzn sağlıklı ömür versin. Olursa da sürpriz olsun artık.. ben de dediğim gibi birtanecik olursa mutlu olucam olmazsa da hayırlısı buymuş dicem.. rüyalar görüyorum yorumun da evlat sahibi olmak yazıyor.. enerjim böyle :) sevgiler

Sağolasın kuzum
Allahın izni ile olur canım
Yeterki umudunu kaybetme
Benim kızım 8 yaşında Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Çok sevgiler :)

İyi bayramlar kızlar :) bir sorum olacaktı sizlere .. geçen ay 46.gün adet oldum hemen klomen kullanmaya başladım sabah akşam 1er tane 5 gün boyunca.. şimdi adetin 20.günümdeyim sol göğüsümde sürekli bir acı sızlama var ama sağ tarafta birşey yok klomen etkisi olabilir mi acaba bu :/ tek tarafta sızlama olduğu için hamileliğe yoramıyorum öyle olsa ikisi birden acırdı diye düşünüyorum

İyi bayramlar kızlar :) bir sorum olacaktı sizlere .. geçen ay 46.gün adet oldum hemen klomen kullanmaya başladım sabah akşam 1er tane 5 gün boyunca.. şimdi adetin 20.günümdeyim sol göğüsümde sürekli bir acı sızlama var ama sağ tarafta birşey yok klomen etkisi olabilir mi acaba bu :/ tek tarafta sızlama olduğu için hamileliğe yoramıyorum öyle olsa ikisi birden acırdı diye düşünüyorum
Merhaba, bende de klomen etkisi sanırım ara ara göğsümde tektaraflı sızı oluyor. Birde sanki balon şişirip içine konmuş gibi yumuşak bi dolgunluk var. Benimde 21.günüm. Yumurtlamam 14-15. Günleri diye tahmin ediyorum. Bi iki gün kuruydum dünden beri krem gibi losyon gibi kıvamlı akıntım var. 3 günde korkunç kabızlık çektim bugün yolunda hersey şükür. Ya üşüttüm çok fena yada ilacın etkisi. Sizde var mı akıntı?

Back