Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2183496
C cicecik yvz13 yvz13 canlar bugün yaptığım test yarın yada cuma kan vermeye çalışcam eşime çaktırmadan umarım bu hamilelik yolunu sağlıklı ilerlerim
Ayyyyy resmen hamilesin :)) çok çok tebrikler ne mutlu yüzün güldü.. darısı bize.. bu arada ben hala regl olmadım. 29.günüm.. 2 gündür geldi gelecek.. kremsi şeffafımsı tuhaf akıntım var.. göğüslerim dolgun hassas ama öyle dokunulmayacak gibi değil..dün ki testte negatifti.. olsamda geçse bu muamma :( bize de dua et..lütfen.

Ben olsam kullanmazdım. Baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı , sürekli uyku ve ayak bileklerimde şişlik yaptı. Sıkıntınız yoksa gerçekten zararlı. Vücudunuza boşuna hormon almayın. Aklınızdan çıkarın ve dua edin .
Bende hiç böyle etkiler olmadı.. ama haklısınız yüklenmemek lazım böyle ya.. inanın çok umutsuz ve yorgunum ama güçlü durmaya çalışıyorum.. dün öyle çok ağladım ki çocuk gibi :( ..... öyle işte..bekliyorum gelsin diye reglm..

Ayyyyy resmen hamilesin :)) çok çok tebrikler ne mutlu yüzün güldü.. darısı bize.. bu arada ben hala regl olmadım. 29.günüm.. 2 gündür geldi gelecek.. kremsi şeffafımsı tuhaf akıntım var.. göğüslerim dolgun hassas ama öyle dokunulmayacak gibi değil..dün ki testte negatifti.. olsamda geçse bu muamma :KK43: bize de dua et..lütfen.
Ederim tabi canım etmemmi Rabbim tez vakitte hepinizin yüzünü güldürür inşallah dün benimde yoğun kremsi akıntım oldu bir kere bi daha gelmedi belirti de göremiyom kendimde bi arada belime ağrı vuruyor o kadar

Bende hiç böyle etkiler olmadı.. ama haklısınız yüklenmemek lazım böyle ya.. inanın çok umutsuz ve yorgunum ama güçlü durmaya çalışıyorum.. dün öyle çok ağladım ki çocuk gibi :KK43: ..... öyle işte..bekliyorum gelsin diye reglm..
Kaç yaşındasınız ?ne kadarlık evlisiniz ?

ü
Geçmiş olsun. İnşallah bizim de yüzümüz gülecek..
İnş cnm..Ben bu ay ilaç kullanmayacağım. Çünkü insan çok umutlanıyor, yani tüm bekirtileri yaşadım, akıntı, kasık batması..Ama yine regli oldum..Gerçekten insan kafaya taktık sıra, herşey daha da zora giriyor. Bu ay hiç ilaç felan almadan deneyeceğim..Hayırlısı artık..

ü

İnş cnm..Ben bu ay ilaç kullanmayacağım. Çünkü insan çok umutlanıyor, yani tüm bekirtileri yaşadım, akıntı, kasık batması..Ama yine regli oldum..Gerçekten insan kafaya taktık sıra, herşey daha da zora giriyor. Bu ay hiç ilaç felan almadan deneyeceğim..Hayırlısı artık..
Klomen ve iğne ile ilgili çok şey okudum.. ya ilk aydan gebelik olmuş ya da 2 ay kullanıp 3. Ay hiç ilaçsız olmuş.. etkisi devam eden bir ilaç bu.. güzel haberlerle kutlamalar yapalım inşallah :) 5 54Kbr54 ile ilk güldü yüzümüz:)

Ederim tabi canım etmemmi Rabbim tez vakitte hepinizin yüzünü güldürür inşallah dün benimde yoğun kremsi akıntım oldu bir kere bi daha gelmedi belirti de göremiyom kendimde bi arada belime ağrı vuruyor o kadar
Ya bende de 5-6 gün kala çok yoğun kremsi olmuştu belimde ağrı.. hatta yumurtlamadan 2 gün sonra bir karın ağrısı yaşadım dedim ahhhh regl oldum erkden.. o dereceydi.. ama gel gelelim sonuç negatif :(

Klomen ve iğne ile ilgili çok şey okudum.. ya ilk aydan gebelik olmuş ya da 2 ay kullanıp 3. Ay hiç ilaçsız olmuş.. etkisi devam eden bir ilaç bu.. güzel haberlerle kutlamalar yapalım inşallah :) 5 54Kbr54 ile ilk güldü yüzümüz:)
İnş cnm..Allah hepimizin gönlüne göre versin..Evet bende o kadar çok okuyorumki..Okuduk sıra farklı şeyler duyuyorsun..Kendini daha fazla dinliyorsun..

İnş cnm..Allah hepimizin gönlüne göre versin..Evet bende o kadar çok okuyorumki..Okuduk sıra farklı şeyler duyuyorsun..Kendini daha fazla dinliyorsun..
Ben prolaktinle başladım oku oku oku., yıldım.. şimdi klomen öyle oku oku oku.. en iyisi tecrübe etmek ve böyle samimi bi yerde paylaşmak.. derdimiz ortak niyetimiz belli ..

Ya bende de 5-6 gün kala çok yoğun kremsi olmuştu belimde ağrı.. hatta yumurtlamadan 2 gün sonra bir karın ağrısı yaşadım dedim ahhhh regl oldum erkden.. o dereceydi.. ama gel gelelim sonuç negatif :KK43:
Açıkcası bende iki aydır akıntı yaşadım, hem kıvamlı hemde reglime bir hafta kala..Reglime kadar da devam etti..Biraz psikolojik oldu sanırım bende. Ama en nihayetinde klımen hormon ilacı ve bu şekilde farklı etkiler yapıyor vücutta..Hayırlısı olsun hepimiz hakkında..

Açıkcası bende iki aydır akıntı yaşadım, hem kıvamlı hemde reglime bir hafta kala..Reglime kadar da devam etti..Biraz psikolojik oldu sanırım bende. Ama en nihayetinde klımen hormon ilacı ve bu şekilde farklı etkiler yapıyor vücutta..Hayırlısı olsun hepimiz hakkında..
Klomen kullandıktan sonra regl de gecikme yaşadınız mı? Kaç günde bir regl düzeniniz?

Klomen kullandıktan sonra regl de gecikme yaşadınız mı? Kaç günde bir regl düzeniniz?
Ben her iki ayda çatlarma iğnesi vuruldum. Tek klomen kullanmadım, çatlatma iğnesi ile birlikte kullandım. O yüzden iğne gününü saymazsak 14 gün sonra regli oldum. Her iki ayda da 14 gün sonra regli oldum..Ancak sadece klomen kullanınca tarihler değişiyor mu bilemiyorum. Sizin sadece klomen kullanımı mı oldu, yoksa çatlatma iğneside var mı?

Ben her iki ayda çatlarma iğnesi vuruldum. Tek klomen kullanmadım, çatlatma iğnesi ile birlikte kullandım. O yüzden iğne gününü saymazsak 14 gün sonra regli oldum. Her iki ayda da 14 gün sonra regli oldum..Ancak sadece klomen kullanınca tarihler değişiyor mu bilemiyorum. Sizin sadece klomen kullanımı mı oldu, yoksa çatlatma iğneside var mı?
Sadece ilaç.. iğne yok.. doktor hersey normal iğnesiz deneyelim dedi.. 1 ağustos regl günümdü 5 inde başladım.. 27-28 günde bir regl oluyorum bugün 29.. yok hala ., ( hep aynı şeyleri yazıyorum kusura bakmayın kızlar yaaa )

Birde kaçıncı gün yumurta çatladı? Öncesinde regl düzeniniz nasıldı? ( çok soru sordum )

Sadece ilaç.. iğne yok.. doktor hersey normal iğnesiz deneyelim dedi.. 1 ağustos regl günümdü 5 inde başladım.. 27-28 günde bir regl oluyorum bugün 29.. yok hala ., ( hep aynı şeyleri yazıyorum kusura bakmayın kızlar yaaa )
Ben de 5 ağustosta klomene başladım, ama bugün regli oldum. 28 günde bir oluyorum, iki aydır.Yani sizin olmamanız çok güzel, inş güzel sonuçlar olur..

Back