benim daha çok var 17 nisanda olmuştum en son,klomen kullandım 5 gün bitirdim,yarın doktora gidicem yumurtalar uygun şekilde büyüdüyse muhtemelen çatlatma iğnesi yapılıcak.bu 2. ayımız inş bu ay güzel haberler alırız :)
Canım Sat larımız aynı. benimde bu ay 2. klomen kullanmam. Çatlama iğnesi oldun mu? ne zaman oldun?[/QUOT
1 kutu klomen kullandım adetin 5.günü başladım,geçen cumartesi yani 29 nisanda çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldu.Tek yumurta oluşmuş bu ay umarım o da hamile olmama yeterli gelir. Sende kaç yumurta oluştu ? doktor günleri verdi mi?
Bende 3.günü klomen kullanmaya başladım. Gittik baktı pko yumurtaları var 10 tane inci gibi, menegon iğne verdi iğne bitti baktık yine yumurta gelişimi yok iğne dozunu artırdı yeniden menegon derken 3. menegon dan sonra 1 yumurtam oldu 2. de var mı yok mu anlamadım o kısmını, eşim 2 diyor ben 1 anladım. Neyse çatlama iğnesini anca 3 mayısta olabildim. dün dr a gittim çatlamış dedi dün ve bugün için ilişki dedi. bakalım artık bekleyeceğiz.
Bende 3.günü klomen kullanmaya başladım. Gittik baktı pko yumurtaları var 10 tane inci gibi, menegon iğne verdi iğne bitti baktık yine yumurta gelişimi yok iğne dozunu artırdı yeniden menegon derken 3. menegon dan sonra 1 yumurtam oldu 2. de var mı yok mu anlamadım o kısmını, eşim 2 diyor ben 1 anladım. Neyse çatlama iğnesini anca 3 mayısta olabildim. dün dr a gittim çatlamış dedi dün ve bugün için ilişki dedi. bakalım artık bekleyeceğiz.
hayıurlısı inş canım bende beklemedeyim bakalım cumartesi iğne oldu benim , pazar itibariyle hergün yada gün aşırı birliktelik demişti doktor bugüne kadar.son durumum nedir hiç bilmiyorum.Adet olursam 3.gün yada olmazsamda gecikmenin 3.günü gel test yaparız dedi ama beklemeyi hiç sevmiyorum zaman hiç geçmiyo gibi.4,5 yaşında kızım var onda böyle uğraşmamıştım bu defa çok uzun zamandır uğraşıyorum.sende durumlar nedir?
hayıurlısı inş canım bende beklemedeyim bakalım cumartesi iğne oldu benim , pazar itibariyle hergün yada gün aşırı birliktelik demişti doktor bugüne kadar.son durumum nedir hiç bilmiyorum.Adet olursam 3.gün yada olmazsamda gecikmenin 3.günü gel test yaparız dedi ama beklemeyi hiç sevmiyorum zaman hiç geçmiyo gibi.4,5 yaşında kızım var onda böyle uğraşmamıştım bu defa çok uzun zamandır uğraşıyorum.sende durumlar nedir?
Kizlar merhaba yeni katildim araniza ins en kisa zamanda hamile kaliriz benim hikayem su ben 8 aylik denemeden sonra martta hamile kaldim gecen ay dusuk yasadim 6 haftalikti sonrasinda korunmadik bu ay ilk defa klomen kullandim tekrar uzun sure beklememek icin dr adetin 5. Gununden itibaren gunde 1 tane 5 gun dedi ilaci bitirdim sonraki gun kontrole gittim 1 tane 18 mm yumos olusmus catlatma ignesi vermedi gun asiri iliski dedi yumurta aki akintiyi gordum degerlendirdirdik simdi ise bayaa kremsi akintim var ve adetime 1 hafta var boyle akinti yasayan varmi aranizda