Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok gecmıs olsun benım 2 yumurtamda catlamıstı ve bugun hastalanmama 4 gun olmasına ragmen evde gebelık testı yaptım osnuc pozitif cıktı. AMa nedense sevınemıyorum birtürlu umutlanmak istemıyorum. doktor eger 2 sınde hastalanmazsam 4 gün sonrası gel demısı yanı benım daha 8 gun beklemem lazım hayırlısı artık.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllah
Merhaba Leyla ,
Evet ıgneden sonra 10 gün yanlıs sonuc veriyor.Ben 16 gün sonra yaptım testı.Bende umutlanmıyorum hayırlısı diyorum sadece kan testıde yaptırmıyorum haftaya pazartesi doktora gıdıcem orda varsa ögrenırım.
Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yapmıstım.O ilk zamanlarda cok sitresli oluyor. yok kese görünmedi yok ufak görundu yok efendım bos gebelık olabılır.
O yuzden ne kadar kendimi avutup doktora gec gıtsem bir bakıma daha iyi olacak sankı benim için :) O gün eger sonuc dogruysa 4 hafta 6 günluk olacak ve kese rahatlıkla görünür.İnsAllah.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.
mrb arkadaslar 18 gun once ovırelle catlama ıgnesı oldum bugun test yaptım cıft cızgı cıktı ılk ıdrarımda degıldı sızce hamılemıyım cvp verın lutfen![]()
hamilesin canım :) adetine kac gun var istersen birde kan tahlılı yaptır.
normalde adet duzensızlıgı var gecen ay 5. de adet olmusum bugun 28. gun kafam karıstı yaaaa husrana ugramak ıstemıorum 2 gun once yaptm ıkıncı cızgı cok sılık cıktı bugun yaptıgım daha belırgındı
ıkımızde aynı zamandayız bende ıgneden sonra 16. gun test yaptım bıde bugun yanı 18. gun test yaptım yine cıft cızgı. Kan tahlılı yaptırırsan kesin sonucu alırsın bence.benım yarın adet gunum pazartesi doktora gıdıp kan testı yaptırcam ama baska yerde kan testı yaptırmamak için zor tutuyorum kendımı :)
:) ıkımız ıcınde hayırlısı olsun cnm :) bırasdan gıdıcm doktora bugun alırsam sonucu yazarım yada yarın yazarım cok heycanlandım :) sen ıyı dayanıosun bn dayanamıom :) senınde guzel haberlerını beklıoruz
zor dayanıyorum inan :)
göğsunde ve kasıgında agrı varmı senınde bnm göğsumde cok hassasıyet var
evet 1 hafta 10 gundur goguste agrı ve hassasıyet ar ve arada kasıklarda agrı oluyor![]()