• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Ovitrelle sonrası yumurtalıkları catlayıpta hamile kalmayan var mı ?

Fasell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
28
Merhaba , ben hastalıgımın 3. gunu klomen kullanmaya basladım ve 12. gunu yanı 13 ekımde igne vurdurdum dün doktora gıttıgımde 2 yumurtanında catladıgını soyledı.Sizde hamıle kalma ihtimalım ne kadardır.
Bu sekılde basına gelen durum varsa lüften paylasın.

yumurtanın çatlaması güzel eğer ilişk gününü tutturduysanız ve eşinde sorun yoksa gebe kalma şansın yüksek bol şans benim geçen ay çatladı ama tutmadı yalnız ilk aydan tutturan bir çok arkadaş var formda.

cevabın ve iyi dileklerin için sagol.Doktorun dedıgı gunlerde denedik ama hayırlısı inş.
Birde bu klomen ve catlatma ıgnesıyle cogul gebelıkte cok oluyormus.

canım bende geçen ay kulandım klomen ve ovitrelle iğnesini ama olmadı 2 tane sağlıklı yumurtam oldu doktorumda defalarca uarmıştı çoğul gebelik olabilir bunu istiyorsan ilacı vericem sana die bende istemiştim.adetimin 5.günü kullanmaya başladım günde 1 tane 5 gün sonra iğneyi vuruldum koldan iğneden 14 gün sonra adet gördüm olmadı ne yazıkki ve o iki yumurtamdan 1 çatlamamış kist yani şimdi doktorum ilacı vermedi 2 kez adet gör 2. döngünün 3.günü gel dedi bekliyoruz yani şimdi 1 ay klomen kullan 2 ay bekle kötü bir durum allah isteyen herkese versin kucağımızı boş bırakmasın inş. ki bundan 6 ay öncede bir düşüğüm var.

canım cok gecmıs olsun benım 2 yumurtamda catlamıstı ve bugun hastalanmama 4 gun olmasına ragmen evde gebelık testı yaptım osnuc pozitif cıktı. AMa nedense sevınemıyorum birtürlu umutlanmak istemıyorum. doktor eger 2 sınde hastalanmazsam 4 gün sonrası gel demısı yanı benım daha 8 gun beklemem lazım hayırlısı artık.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllah

canım cok gecmıs olsun benım 2 yumurtamda catlamıstı ve bugun hastalanmama 4 gun olmasına ragmen evde gebelık testı yaptım osnuc pozitif cıktı. AMa nedense sevınemıyorum birtürlu umutlanmak istemıyorum. doktor eger 2 sınde hastalanmazsam 4 gün sonrası gel demısı yanı benım daha 8 gun beklemem lazım hayırlısı artık.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllah

canım iğneden 14 yada 15 gün sonra gebelik belli oluyor sanırım:49::49: bebişin geliyor koş kan testi yaptır hayırlı olsun bizede dua et olur mu tebrikler

fasel çok umutlanma derim bende aynı hataya düştüm geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum bir hafta on gün sonra kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı ama 3-4 gün sonra negatif çıktı o yüzden adetini bekle bence eğer günün geçerse bir-iki gün o zaman yaptır.

ne olucak bizlerin hali Allahım gör bizleri yarabbim,sana isyan değil sana binlerce kez hamdü senalar olsun.en kısa zamanda isteyen bütün kardeşlerime nasip eyle yarabbim..amin amin

Merhaba Leyla ,

Evet ıgneden sonra 10 gün yanlıs sonuc veriyor.Ben 16 gün sonra yaptım testı.Bende umutlanmıyorum hayırlısı diyorum sadece kan testıde yaptırmıyorum haftaya pazartesi doktora gıdıcem orda varsa ögrenırım.
Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yapmıstım.O ilk zamanlarda cok sitresli oluyor. yok kese görünmedi yok ufak görundu yok efendım bos gebelık olabılır.
O yuzden ne kadar kendimi avutup doktora gec gıtsem bir bakıma daha iyi olacak sankı benim için :) O gün eger sonuc dogruysa 4 hafta 6 günluk olacak ve kese rahatlıkla görünür.İnsAllah.

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

Merhaba Leyla ,

Evet ıgneden sonra 10 gün yanlıs sonuc veriyor.Ben 16 gün sonra yaptım testı.Bende umutlanmıyorum hayırlısı diyorum sadece kan testıde yaptırmıyorum haftaya pazartesi doktora gıdıcem orda varsa ögrenırım.
Ben 6 ay önce 7 haftalıkken düsük yapmıstım.O ilk zamanlarda cok sitresli oluyor. yok kese görünmedi yok ufak görundu yok efendım bos gebelık olabılır.
O yuzden ne kadar kendimi avutup doktora gec gıtsem bir bakıma daha iyi olacak sankı benim için :) O gün eger sonuc dogruysa 4 hafta 6 günluk olacak ve kese rahatlıkla görünür.İnsAllah.

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

doktora geç g,tmekmi saçmalama canım doktora hemen git bak ne güsel hamilesin benim gibi sende boş gebelik geçirmişsin boş gebeliklerin % 90 ı kanın pıhtılaşmasından olurmuş bi an önce git doktora pıhtılaşma sorunun varsa ona göre ilaç verir doktor. hayırlısı olsun dua et bizlere...

slm Fasell,
canım son durumun nedir? hayırlısı olur inşallah, sadece birşey söylemek isterim, bu iğneler hcg içerdiği için testler ilk zamanlarda yanıltıcı olabilir denmişti, ama sen sanırım çok erken yapmamışsın, yani gebeliğin başlıyor da olabilir :) inşallah gönlüne göre olsun, hepimiz için hayırlısı olsun ...

Bu cuma adet gunum onu beklıcem ya cuma yada pazartesi gidicem doktora bakalım o ne dicek benimde sanki hamileymisim gibi bir his doguyor içime hatta ikiz diye :) Umutlanmıyorum tabi hakkımızda hayırlısı diye Dua ediyorum sadece bakalım en gec 5 gun sonra gercegı ögrenecegım ve hemen paylasıcam bayanlar merak etmeyın :)

mrb arkadaslar 18 gun once ovırelle catlama ıgnesı oldum bugun test yaptım cıft cızgı cıktı ılk ıdrarımda degıldı sızce hamılemıyım cvp verın lutfen :(

mrb arkadaslar 18 gun once ovırelle catlama ıgnesı oldum bugun test yaptım cıft cızgı cıktı ılk ıdrarımda degıldı sızce hamılemıyım cvp verın lutfen :(

hamilesin canım :) adetine kac gun var istersen birde kan tahlılı yaptır.

hamilesin canım :) adetine kac gun var istersen birde kan tahlılı yaptır.

normalde adet duzensızlıgı var gecen ay 5. de adet olmusum bugun 28. gun kafam karıstı yaaaa husrana ugramak ıstemıorum 2 gun once yaptm ıkıncı cızgı cok sılık cıktı bugun yaptıgım daha belırgındı

normalde adet duzensızlıgı var gecen ay 5. de adet olmusum bugun 28. gun kafam karıstı yaaaa husrana ugramak ıstemıorum 2 gun once yaptm ıkıncı cızgı cok sılık cıktı bugun yaptıgım daha belırgındı

ıkımızde aynı zamandayız bende ıgneden sonra 16. gun test yaptım bıde bugun yanı 18. gun test yaptım yine cıft cızgı. Kan tahlılı yaptırırsan kesin sonucu alırsın bence.benım yarın adet gunum pazartesi doktora gıdıp kan testı yaptırcam ama baska yerde kan testı yaptırmamak için zor tutuyorum kendımı :)

ıkımızde aynı zamandayız bende ıgneden sonra 16. gun test yaptım bıde bugun yanı 18. gun test yaptım yine cıft cızgı. Kan tahlılı yaptırırsan kesin sonucu alırsın bence.benım yarın adet gunum pazartesi doktora gıdıp kan testı yaptırcam ama baska yerde kan testı yaptırmamak için zor tutuyorum kendımı :)

:) ıkımız ıcınde hayırlısı olsun cnm :) bırasdan gıdıcm doktora bugun alırsam sonucu yazarım yada yarın yazarım cok heycanlandım :) sen ıyı dayanıosun bn dayanamıom :) senınde guzel haberlerını beklıoruz

:) ıkımız ıcınde hayırlısı olsun cnm :) bırasdan gıdıcm doktora bugun alırsam sonucu yazarım yada yarın yazarım cok heycanlandım :) sen ıyı dayanıosun bn dayanamıom :) senınde guzel haberlerını beklıoruz

zor dayanıyorum inan :)

Back