- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
İkinci cnm ben ara vetmek istemiyorum yoksa ilk cabam bosa giderBende kirmizlari gordum doktora gitmicem bi muddet ilk klomen kullanisimdi.senin kacinci olcak canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci cnm ben ara vetmek istemiyorum yoksa ilk cabam bosa giderBende kirmizlari gordum doktora gitmicem bi muddet ilk klomen kullanisimdi.senin kacinci olcak canim
Hayir yine syni ama 2 kutu verdiDozu arttırdımı ?
anladım canım ya sıkma canını her bayanda yumurta gelişimi farklı oluyor pazartesi inşallah istenilen boyuta ulaşırDoktordan ciktim 10mm lik olan yumurtam hic gelismemis klomene devam pazartesi kontrole gitcem
Yumurta hic gorunmedi moralim bozuldu. Cok umutlu gitmistim halbukianladım canım ya sıkma canını her bayanda yumurta gelişimi farklı oluyor pazartesi inşallah istenilen boyuta ulaşır
bazıarı günde 4 tane içiyormuş diğer forum sitelerinde okudum o yüzden sordum canımHayir yine syni ama 2 kutu verdi
sen günde kaç tane klomen içtin bu ay ben sabah akşam içmiştimYumurta hic gorunmedi moralim bozuldu. Cok umutlu gitmistim halbuki
Sıkma canini bende ilk gittigimde hic yumurta yok dedi dr klomene naslafim 4 tane yumurtam olmustaYumurta hic gorunmedi moralim bozuldu. Cok umutlu gitmistim halbuki
morali bozmak yok canım hemen 3 /4 denemede yılmıcaz demekki bizim sınavımızda bu biraz uğraşmamız gerekecek cocuk sahibi olmak için stres yapma cocuk sahibi olana kadar devam .Yumurta hic gorunmedi moralim bozuldu. Cok umutlu gitmistim halbuki
Gunde 3 defa iki doz aliyordum canimsen günde kaç tane klomen içtin bu ay ben sabah akşam içmiştim
anladım bu ay da devam pazartesi günü bence sevindirecek haber alacaksın canım strese girmeGunde 3 defa iki doz aliyordum canim
Tabi ki devam kesin kararliymis carsamba gunu doktor olumlu konustu bugunde gerilememis dedi keyfim kactimorali bozmak yok canım hemen 3 /4 denemede yılmıcaz demekki bizim sınavımızda bu biraz uğraşmamız gerekecek cocuk sahibi olmak için stres yapma cocuk sahibi olana kadar devam .
Insallah canim bu ay dan umudu kestim zatenanladım bu ay da devam pazartesi günü bence sevindirecek haber alacaksın canım strese girme
Haklisin aslinda .kafamdan bi sure atsam iyi olacak stres yaptikca olmuyo sanirim insallah iyi olur hepimiz icin.İkinci cnm ben ara vetmek istemiyorum yoksa ilk cabam bosa gider
Bakmadan mi verdi.ilk kullanisindan once bakmismiydiKizlar bugun gittim dr a ama ultrosonla bakmafi nile yine klomen vetdi kullan diye degistirmelimiyim dr umu ya
İlk gittigimde kontrol etti vetdi kulafim 2 defa yumurta takip etti oda buyiyunce igne verdi sirekli iliski dedi adetini bekle dedi bugun gittim fun adet oldum dedim bi hafta erken oldum dedim sadece ilac verdi bitince takip edecek bende tedirgin oldumBakmadan mi verdi.ilk kullanisindan once bakmismiydi
anladım bu ay da devam pazartesi günü bence sevindirecek haber alacaksın canım strese girme[/QUOTE
Anladim canim.demekki adet oldun diye bakma geregi duymadi.sen bunuda kullan bakalim vardir bi bildigi doktorun .İlk gittigimde kontrol etti vetdi kulafim 2 defa yumurta takip etti oda buyiyunce igne verdi sirekli iliski dedi adetini bekle dedi bugun gittim fun adet oldum dedim bi hafta erken oldum dedim sadece ilac verdi bitince takip edecek bende tedirgin oldum
Oyle yapacagim artikAnladim canim.demekki adet oldun diye bakma geregi duymadi.sen bunuda kullan bakalim vardir bi bildigi doktorun .