- 20 Aralık 2019
- 3.332
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Benim 3 tanıdığım da 2. Ayki çatlatma da hamile kaldı ilk ay hamile kalan çok az sayıda var gördüğüm bende bu ay beklemiyorum zaten ümidini yitirmeBugün test yaptım maalesef negatifönceki pozitif iğnenin etkisiymiş
Nasip kısmet bakalım inşallah olurBenim 3 tanıdığım da 2. Ayki çatlatma da hamile kaldı ilk ay hamile kalan çok az sayıda var gördüğüm bende bu ay beklemiyorum zaten ümidini yitirme
İnşAllah canını sıkma rabbim gönlümüze göre versinNasip kısmet bakalım inşallah olur
AminnnİnşAllah canını sıkma rabbim gönlümüze göre versin
Merhaba canım bende bu ay 3. Kullanmışım geçen ay iğneden sonra çok agrim oldu karnıma bıçak saplanır gibiydi bu iyiye işaret çünkü yumurtan çatlıyor demek bol bol dinlen ilişkiye girin kendine dikkat et bolca dua oku inşallah bu ay hamile kalabilirizKizlar bende iki ay once klomen kullandim 10 mm buyumustu o ay olmadi adetim 1 hafta kadar gecmisti ustelik sonra doktot dedi bir dahaki adetinde gel doktordan geldigim gun adet oldum o ay gitmedim doktora cunku klomen ozellikke sirt agrisi cook yapti bende neyse bu ay gittim klomeni iki katina cikrdi sabah 2 aksam 2 hap aldim sonra kontrole gittim 3 yumurtam gelismis 18 ve 24 mm seklinde doktor hemen igne almami soyledi igne aldim oviltre karindan yapti sali gunu sabah 11 bucukta ve igne vurdugumdan beri sirt agri. Cook var egilince agriyor oturunva yumurtamda batma oluyor dun gece iliski bitti ayagimi kaldirdim yarim saat havada tuttum sanki boyle yumurtam cikacakmis gibi oldu aynen tam 15 dakika surdu durdu sizce neden oldu bugunde cooj agrim var
Ins canim isteyen herkese rabbim nasip etsin ins sali gunu sabah igne vurdum yani sirt agrilarim cook bide oturunca batmalarim oluyor ve cook halsizim ayin 10unda igne oldum adet tarihimde ayin 23 u bakalim artikMerhaba canım bende bu ay 3. Kullanmışım geçen ay iğneden sonra çok agrim oldu karnıma bıçak saplanır gibiydi bu iyiye işaret çünkü yumurtan çatlıyor demek bol bol dinlen ilişkiye girin kendine dikkat et bolca dua oku inşallah bu ay hamile kalabiliriz
Ignenin yan etkileri bunlar biraz sabretmek lazım çünkü iğnenin içinde hamilelik hormonu var test yapınca da yalancı pozitif veriyor etkisi geçince negatife dönüşüyor isteyen herkes hergun dualarımda inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeIns canim isteyen herkese rabbim nasip etsin ins sali gunu sabah igne vurdum yani sirt agrilarim cook bide oturunca batmalarim oluyor ve cook halsizim ayin 10unda igne oldum adet tarihimde ayin 23 u bakalim artik
Ins canim benim yaaa bakalim hayirlisi artik ayin 23unu beklemekten baska sansimiz yokIgnenin yan etkileri bunlar biraz sabretmek lazım çünkü iğnenin içinde hamilelik hormonu var test yapınca da yalancı pozitif veriyor etkisi geçince negatife dönüşüyor isteyen herkes hergun dualarımda inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Allah gönlüne göre versinIns canim benim yaaa bakalim hayirlisi artik ayin 23unu beklemekten baska sansimiz yok
Merhaba iğne bende de farklı etkiler gösterdi ama sırt ağrısı yaşamadım hiç. Çok etkili bir iğne o yüzden bir çok yan etkisi olabiliyorKizlar bende iki ay once klomen kullandim 10 mm buyumustu o ay olmadi adetim 1 hafta kadar gecmisti ustelik sonra doktot dedi bir dahaki adetinde gel doktordan geldigim gun adet oldum o ay gitmedim doktora cunku klomen ozellikke sirt agrisi cook yapti bende neyse bu ay gittim klomeni iki katina cikrdi sabah 2 aksam 2 hap aldim sonra kontrole gittim 3 yumurtam gelismis 18 ve 24 mm seklinde doktor hemen igne almami soyledi igne aldim oviltre karindan yapti sali gunu sabah 11 bucukta ve igne vurdugumdan beri sirt agri. Cook var egilince agriyor oturunva yumurtamda batma oluyor dun gece iliski bitti ayagimi kaldirdim yarim saat havada tuttum sanki boyle yumurtam cikacakmis gibi oldu aynen tam 15 dakika surdu durdu sizce neden oldu bugunde cooj agrim var
Ins canim yaaa bakalin karin agrimda cook ozellikle kucuk karin sanki sismis gibi egilirken kalkarken btma hissi oluyorMerhaba iğne bende de farklı etkiler gösterdi ama sırt ağrısı yaşamadım hiç. Çok etkili bir iğne o yüzden bir çok yan etkisi olabiliyorinşallah olumlu sonuç alırsınız
Bende cumartesi öğlen iğne vurundum çatlatma ama dediğiniz ağrılar hiç yok normalde benim yumurtlama dönemimde ağrım çok olurdu yumurtalıklarımda iğne oldum bişi yok arada başım dönüyor ama az acaba etki etmedi mi iğne ya ilk kez oldum iğne 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz hiç sıkıntımız yok eşimde de Bende de nasip olmadıIns canim yaaa bakalin karin agrimda cook ozellikle kucuk karin sanki sismis gibi egilirken kalkarken btma hissi oluyor
Canim ayniyiz senle bende 1 yil 3 aydir evliyim sali gunu gelismis 3 yumurtam vardi 24 ve 18 mm doktor o gun sabah igne vurdu o gun kasik agrim oldu carsamba cuma ve pazar iliski onerdi igneyi sali vurdum carsamba aksam tam 12 de iliski oldu bizim iliskiden sonra ayaklarimi kaldirdim yarim saat sol yumurtam cook hareketlendi hissettim resmen catladigini eger ogun catladi ise iliski esnasinda catladi ins tutmustur bizdede sorun yok hersey gayet notmal demek rabbim daha nasip etmemis ama bugune kadarda sirt agrim oluyordu 3 gundur agzimda tatsizlik var ve iki gundur gogus ucuma dokununca agriyo dokunmayinca agirmiyor ins hamileyimdir ins seninde tutar canimm rabbim nasip etsin ins bat tarihim 23 kasim bakalim test icin erken ilacin etkisi yuzunden pozitif cikiyo diye yapmiom bakalim doktor sana ne zaman test yap dediBende cumartesi öğlen iğne vurundum çatlatma ama dediğiniz ağrılar hiç yok normalde benim yumurtlama dönemimde ağrım çok olurdu yumurtalıklarımda iğne oldum bişi yok arada başım dönüyor ama az acaba etki etmedi mi iğne ya ilk kez oldum iğne 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz hiç sıkıntımız yok eşimde de Bende de nasip olmadı
Bazilari his etmiyo agri bazilarida cook fazla his ediyo canimmmCanim ayniyiz senle bende 1 yil 3 aydir evliyim sali gunu gelismis 3 yumurtam vardi 24 ve 18 mm doktor o gun sabah igne vurdu o gun kasik agrim oldu carsamba cuma ve pazar iliski onerdi igneyi sali vurdum carsamba aksam tam 12 de iliski oldu bizim iliskiden sonra ayaklarimi kaldirdim yarim saat sol yumurtam cook hareketlendi hissettim resmen catladigini eger ogun catladi ise iliski esnasinda catladi ins tutmustur bizdede sorun yok hersey gayet notmal demek rabbim daha nasip etmemis ama bugune kadarda sirt agrim oluyordu 3 gundur agzimda tatsizlik var ve iki gundur gogus ucuma dokununca agriyo dokunmayinca agirmiyor ins hamileyimdir ins seninde tutar canimm rabbim nasip etsin ins bat tarihim 23 kasim bakalim test icin erken ilacin etkisi yuzunden pozitif cikiyo diye yapmiom bakalim doktor sana ne zaman test yap dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bana test için adet tarihini dedi daha çok yeni vurundum iğneyi nasip bu işler beklemek çok zor ama Rabbim ne zaman nasip etmişse olacak elbet bende sürekli okuyorum bişiler kafam karıştı aslında bu yanlış yani herkesin vucudu yapısı çok farklı ben hep bel ağrısı kasık ağrısı yaşarım yumurtlama zamanı ama gebelik olmadı hiç kesin sonuç için 15 güne kan vericem kısmet artıkCanim ayniyiz senle bende 1 yil 3 aydir evliyim sali gunu gelismis 3 yumurtam vardi 24 ve 18 mm doktor o gun sabah igne vurdu o gun kasik agrim oldu carsamba cuma ve pazar iliski onerdi igneyi sali vurdum carsamba aksam tam 12 de iliski oldu bizim iliskiden sonra ayaklarimi kaldirdim yarim saat sol yumurtam cook hareketlendi hissettim resmen catladigini eger ogun catladi ise iliski esnasinda catladi ins tutmustur bizdede sorun yok hersey gayet notmal demek rabbim daha nasip etmemis ama bugune kadarda sirt agrim oluyordu 3 gundur agzimda tatsizlik var ve iki gundur gogus ucuma dokununca agriyo dokunmayinca agirmiyor ins hamileyimdir ins seninde tutar canimm rabbim nasip etsin ins bat tarihim 23 kasim bakalim test icin erken ilacin etkisi yuzunden pozitif cikiyo diye yapmiom bakalim doktor sana ne zaman test yap dedi
Aynen banada dedi adetin gecikirse kan ver herkeste farkli etki yapio mesela klomen ilk kullandim sonraku adetime kadar agrili gecti sirt agrisi coktu am bu ikincide hicbirsey his etmedim ilkinde o agriya ragman yumurtam buyumedi ikincide hic his etmedim doktor dedi 3 tane guzel gelismis yumurtn varHayırlısı olsun canım inşallah vardır bana test için adet tarihini dedi daha çok yeni vurundum iğneyi nasip bu işler beklemek çok zor ama Rabbim ne zaman nasip etmişse olacak elbet bende sürekli okuyorum bişiler kafam karıştı aslında bu yanlış yani herkesin vucudu yapısı çok farklı ben hep bel ağrısı kasık ağrısı yaşarım yumurtlama zamanı ama gebelik olmadı hiç kesin sonuç için 15 güne kan vericem kısmet artık
Merhaba Abla , Bende suan klomen aliyorum, ve 2. klomenden sonra cok kasik ve bel agrilarim oldu.ve karnimda bi agirlik hissediyorum normalmi?Kizlar bende iki ay once klomen kullandim 10 mm buyumustu o ay olmadi adetim 1 hafta kadar gecmisti ustelik sonra doktot dedi bir dahaki adetinde gel doktordan geldigim gun adet oldum o ay gitmedim doktora cunku klomen ozellikke sirt agrisi cook yapti bende neyse bu ay gittim klomeni iki katina cikrdi sabah 2 aksam 2 hap aldim sonra kontrole gittim 3 yumurtam gelismis 18 ve 24 mm seklinde doktor hemen igne almami soyledi igne aldim oviltre karindan yapti sali gunu sabah 11 bucukta ve igne vurdugumdan beri sirt agri. Cook var egilince agriyor oturunva yumurtamda batma oluyor dun gece iliski bitti ayagimi kaldirdim yarim saat havada tuttum sanki boyle yumurtam cikacakmis gibi oldu aynen tam 15 dakika surdu durdu sizce neden oldu bugunde cooj agrim var
Normal canim klomende kasik agrisi siskinlik normal hatta adetni kadar agri olabilirMerhaba Abla , Bende suan klomen aliyorum, ve 2. klomenden sonra cok kasik ve bel agrilarim oldu.ve karnimda bi agirlik hissediyorum normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?