• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve otrivelle kullananlar

Kızlar yardim edin. Bu ay femara kullandim. 10.gun dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm şeklinde. Iki gun sonra yine gidecegim. Ama catlatma ignesi vermeyecekmis dr riskli olabilir diye. Ama ben catlatma ignesi kullanmak istiyorum. Onceden de bir kac ay klomen kullanmistum takip yapmamislardi ve hamile kalamadım. Simdi igne vurulmasini istiyorum ama dr sıcak bakmiyor. Siz olsaniz napardiniz. Kendi akisina mi birakayim. Dördü de tutmaz heralde diye dusunuyorum

Kızlar yardim edin. Bu ay femara kullandim. 10.gun dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm şeklinde. Iki gun sonra yine gidecegim. Ama catlatma ignesi vermeyecekmis dr riskli olabilir diye. Ama ben catlatma ignesi kullanmak istiyorum. Onceden de bir kac ay klomen kullanmistum takip yapmamislardi ve hamile kalamadım. Simdi igne vurulmasini istiyorum ama dr sıcak bakmiyor. Siz olsaniz napardiniz. Kendi akisina mi birakayim. Dördü de tutmaz heralde diye dusunuyorum
Igne vermiyor cnkü 4üz olabilir diye ve bu sizin icin ve bebekler icin riskli olabilir. Ama yinede degendirin ikiz olma ihtimali büyük olabilir insaaAllah 🙂❤️ 🤲🏻

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙂 benim bugün 14.gün oldu baya tecrübe edindim🙆🏻‍♀️😅 batmalar baya devam ediyor hala ara ara oluyor. Bende 6.gün mide bulantısı başladı 4-5 gün sürdü. Soracağınız bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum 💐☺️
Merabalar neler yasiyorsunuz kizlar benim 3.cu gunum ? Ve kasik agrim fazlaydi bugun tum gun ama aksamina biraz kesildi gibi

Back