Klomen ve inofolic kullananlar

Ha
Tesekkur ederim tatmin olduysan cok mutlu oldum ne durumdasin geldi mi peki kirmizilar
daha kullandığım îlaç bitmedi yarında kullanıcam bitecek ilaç bitiminden 3-4 gün sonrada hastalanmış olurum büük ihtimal yani 4-5 gün daha var :))))

Kızlar bugün kırmızılar geldi 3. Günü yeniden klomen kullanmaya başlıyorum günde 1,5 kullanıcam 5 gün boyunca aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum günde 2 tane bakalım bu ay ne olacak

Merhaba ben aranıza yenı katıldım 6 aydır denememıze rağmen bebısımız olmadı bu süreçte 3 doktor degıstırdım. Evlenmeden oncede cok fazla adet duzensızlıgım vardı baska bır doktora gıdıyordum PKo olduğumu soyledı 6ay dıyet yapıp 5kılo verdım ve herseyın yoluna grdıgını soyledı ve denemeye başladık 6 aydır sonuç alamadk. Suan gıttık doktorum esımden sperm, benden adetın 2.gunu hormon testı ve adetım bıtınce rahîm fılmı ıstedı her ıkısıde temız çıktı. Sadece yumurtlama az oluyor yumurtaları hareketlendırıcez dedı.mayısta degıl olup ıkıncı gün gıttım tekrar e2 tahlılı ıstedı ve sonucum 50nın Altında çıktı. Inofolıc verdı sabah aksam 5 ay kulancakmısım bıde 2.gunden 5. Günde dahıl olmak üzere klomen kullanmamı soyledı. Bugün yone kontrole gıttım estroferm dıye bır olacak verdı Günde 3kere ıcıcem. Perşembe tekrar çağırdı. Her gıttıgımde cok gerılıyorum. Bır sıkıntı çıkacak dıye cok korkuyorum. Bır an önce bebısımız olsun ıstıyorum

serophene+ovitrelle+inofolic kullandım bu ay. inşallah faydasını göreceğimi düşünüyorum. bugün 16. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi sancım var. yumurtlamam çoktan oldu anlamıyorum bu sancının nedenini. bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Merhaba. Benimde yumurta sayım fazla olduğu için tam olarak buyuyemiyormus yumurtalar. Reglimin 2. Günü için gelmemi söyledi tekrar bakacakmis yumurtalara ve klomen ilaç tedavisine başlayıp yumurta buyutecekmis bununla beraber inofolic kullanmaya devam edicem. Doktordan çıkarken bana adetin gecikirse test yap dedi ne alaka anlamadım yumurtalar gelişmemiş bile. Ama böyle de olmazdı ve 34 gündür adet olmuyorum. Haziran 26 da oldum en son. Gerçi bu gece biraz kasik ağrım var sabaha ben geldim de diyebilir ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…