Ya benimde o yüzden kafam karıştı ya çünkü dr adetime 2 gün kala ultrasonda baktı yumurta çatlamış dedi ama bthcg ye bakmadı direk adet söktürücü verdi bana bebek olmasada yumurtalar çatladığı için kendiliğinden adet olmam gerekmezmiydi ? Ordaki mantığı anlayamadımyumurta çatladığında spermle buluşur ve rahme yerleşirse gebelik oluşur ama yumurta her çatladığında bebek oluşmuyor malesef. her ay zaten bir şekilde çatlıyor o yumurtalar, sonra adet oluyoruz.
dozunu arttırsın bir de öyle deneyin bakalım. olmazsa o zaman sorunu düzeltmek için başka yönteme geçerler sıkma canını.
Çok geçmiş olsun adet söktürücümü yoksa klomen mi yaptı kisti ? Çok fazla dr değiştirdim ve en son bu drumu buldum iyi bir dr tedavi sürecinde bana çok yardımcı oldu diğer drlar 1 sene olmadan tedaviye bile başlamak istemediler bu dr baya bi anlattı bana ve 3 ay içinde inşallah hamile kalıcaksın dedi benimkide bir ümit işteyumurtalar çatladıktan sonra bile gecikme oluyor, vücudu kendi haline bırakınca adeti ya geç görüyorsundur ya da yeterli miktarda göremiyorsundur o yüzden vermiş olabilir söktürücüyü. bir de bazı doktorlar bayılıyor adet söktürücü vermeye, bende kist oluşmuştu adet söktürücüyle atarsın vücuttan dedi verdi bir doktor, kist iyice büyüdü ameliyat olmak zorunda kaldım. sonrada aylarca çocuk çalışmalarına ara verdim. güvenmediğin doktorun verdiği ilacı kullanmamak lazım, doktor değiştirmek istiyorsan değiştir tatlım.
adet söktürücü yaptı kisti. kist tıkamış yolu, adet söktürücü arttırdı içerde biriken şeyi, kistin etrafına toplandı hepsi atamadım tabi vücuttan. çaresi yok kesecez dedi ameliyata almak istedi de başka doktora gittim tabi güvenmedim ona bir daha.Çok geçmiş olsun adet söktürücümü yoksa klomen mi yaptı kisti ? Çok fazla dr değiştirdim ve en son bu drumu buldum iyi bir dr tedavi sürecinde bana çok yardımcı oldu diğer drlar 1 sene olmadan tedaviye bile başlamak istemediler bu dr baya bi anlattı bana ve 3 ay içinde inşallah hamile kalıcaksın dedi benimkide bir ümit işte
Seninde mi polikistikoverin var ? Dra güvenmek gerçekten çok önemli ben diğer drlaedan sonra ilk defa bu dra güvendim ve çok umut verici konuşuyor buda kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor sen hangi dra gidiyorsun ? Kaç senedir düşünüyorsun bebek ?adet söktürücü yaptı kisti. kist tıkamış yolu, adet söktürücü arttırdı içerde biriken şeyi, kistin etrafına toplandı hepsi atamadım tabi vücuttan. çaresi yok kesecez dedi ameliyata almak istedi de başka doktora gittim tabi güvenmedim ona bir daha.
evet bana da malesef 1 sene dene olmazsa bakarız diyen doktor çok denk geldi, sonunda doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum.
Benim bu ay 11 oluo senin drun uzaktaymış :) ben istanbulda yaşıyorum devlet hastanesine gidiyorum drum eylül ayına kadar burda sonra tayini çıkıo eylüle kadar bu drumla devam edeyim diyorum çünkü gerçekten iyi bir doktor onun sayesinde baya bi yol katettim en aIndan çaba sarfediyor senin şimdi tadavi nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ?valla hiç o teşhisi koyan olmadı. bir tek bu doktorum bana geçen ay muayenede fark etmiş senin yumurtaların doğru çalışmıyor dedi. o yüzden sevdim zaten adamı. daha önceki hiç bir doktor herhangi bir teşhis koymamıştı ne kist oluşumuna ne adet düzensizliğine ne hamile kalamamama ne de bebeği kaybetmeme.
2 yıldır uğraşıyorum bebek için. umut veren doktor önemli gerçekten.
sen ne zamandır deniyorsun?
antalya'da Halil Ilgın'a şu an.
Bu risk bence belki hamilesin test yapmadan neden veriyorki ilacı ayrica adetine daha 2 gün varkenYa benimde o yüzden kafam karıştı ya çünkü dr adetime 2 gün kala ultrasonda baktı yumurta çatlamış dedi ama bthcg ye bakmadı direk adet söktürücü verdi bana bebek olmasada yumurtalar çatladığı için kendiliğinden adet olmam gerekmezmiydi ? Ordaki mantığı anlayamadım
Bu sabah bende dayanamayıp test yaptım malesef negatif çıktıBu risk bence belki hamilesin test yapmadan neden veriyorki ilacı ayrica adetine daha 2 gün varken
Hayirlisi olsun ama sen test yapmakla iyi etmissin bence pozitifte olabilirdi ve sen ilaci kullanmista olabilirdin ben okadar erken anlabiliceklerini sanmiyorum ben surekli adet duzensizligi olan biriyim adetim 15 gun geciksede test yapmadan hicbir doktor adet sokturucu vermedi allahın isi hicbisey belli olmazBu sabah bende dayanamayıp test yaptım malesef negatif çıktıbelkide drlar önceden anlayabiliodur
Kesinlikle en aZından kafamda soru işareti kalmamış oldu napalım hayırlısı artık negatif görmeye alıştım nasıl olsa :)Hayirlisi olsun ama sen test yapmakla iyi etmissin bence pozitifte olabilirdi ve sen ilaci kullanmista olabilirdin ben okadar erken anlabiliceklerini sanmiyorum ben surekli adet duzensizligi olan biriyim adetim 15 gun geciksede test yapmadan hicbir doktor adet sokturucu vermedi allahın isi hicbisey belli olmaz
inşallah tedavisi sana yarar canım.Be
Benim bu ay 11 oluo senin drun uzaktaymış :) ben istanbulda yaşıyorum devlet hastanesine gidiyorum drum eylül ayına kadar burda sonra tayini çıkıo eylüle kadar bu drumla devam edeyim diyorum çünkü gerçekten iyi bir doktor onun sayesinde baya bi yol katettim en aIndan çaba sarfediyor senin şimdi tadavi nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ?
adetin yumurtlamayla cok bı alakası yok bılınenın aksıne adet olma rahım duvarının yeterınce kalınlaşmasıyla oluyor ayrıca sadece bu degıl yeterlı progesteron salgılanamıyorsa yıne adet gecıkır pko da progesteron yetersızlıgıne sebep olabılıyor zatenMerhaba arkadaşlar
11. Aydır gebelik süşünüyorum ve hala hamile kalamadımhırmonlarımın hepsi normal fakat lh hormonum biraz sınıra yakınmış genç kızlığımdan beri adet düzensizliği problemi yaşıyorum polikistikover hastasıyım bu ay klomene başladım 2 tane olgun yumurtam oluştu ev ödevini düzenli yerine getirdim dra gittiğimde yumurtaların çatlamış rahim gayet ii gözüküyor dedi ama ben adet nie olamadım dedim işleyişte bir sıkıntı var o da senin adet olmanı engelliyor dedi gebe kaldığında düzeleek dedi bana adet söktürücü verdi adetten sonra tekrar klomen tesavisine devam edeckmişiz bu sefer dozunu arttırıcakmışız gene gebelik olmazsa rahim filmi çektirecekmişim ama benim kafam çok karıştı yumurta çatlarsa gebelik yada adet olmaz mı ?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben inoflic tablet kullanıyorum combinin elimde 4-5 paket var şuan her yerde bulaamadığım için eczane deposundan getirtmiştim inofolic dışında başka ilaç kullanmışmıydınız ? Herhangi bir tedavi oldunuz mu ? Bizlerede yardımcı olursanız çok sevinirizmerhaba inofolic 3 kutu almıştım hamile kalmak için doktor önermişti. ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini
Bu süper bir açıklama oldu aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum siz diyince aklıma geldi drumda adet olmasanda hamile kalabilirsin aslında hamile kalmak için adet olmak şart değil demiştiadetin yumurtlamayla cok bı alakası yok bılınenın aksıne adet olma rahım duvarının yeterınce kalınlaşmasıyla oluyor ayrıca sadece bu degıl yeterlı progesteron salgılanamıyorsa yıne adet gecıkır pko da progesteron yetersızlıgıne sebep olabılıyor zaten
Amin inşallah Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşinşallah tedavisi sana yarar canım.
bekleme aşamasındayım şu an, 8 gün sonra ya gebelik haberi alacağım ya da adet göreceğim.
Tesekkur ederim tatmin olduysan cok mutlu oldum ne durumdasin geldi mi peki kirmizilarBu süper bir açıklama oldu aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum siz diyince aklıma geldi drumda adet olmasanda hamile kalabilirsin aslında hamile kalmak için adet olmak şart değil demişti