Kız sen benim kocayi anlattin al birini vur ötekine oda aynı kafa bitane yeter diyo hep oğluma aciyorum şimdi durmuş bu sefer di diyor artık yeniden ikna etmek zorundayım onlar istemediginden de olmuyor bence benimki de hayatta tüp bebek yaptirmaz ugrasmaz inş yaa ikimizinde olurcanımm cndyyy adet mi oldun ?? anam bende kesin kalamıcam yaa öyle hissediyorum,off allahımm vardır bi bildiğin ama nebiliiim 25 yaşında 5.cocugunu doguran anneler gördü bu gözler,neden bizim olmuyor yaa ?? direk doktora gidip merhaba ben tüp bebek istiyorum lütfen yapar mısınız desek acaba?? genelde boyle çok belli bir sebebi olmayan durumlarda tüp bebek şansı %60larda oluyormuş.benim doktorum arkadaşıma geçen güün dedim nolcak bu işler suatcı m tüp falan mı acaba şeyetsek,yani tüp bebekte şansın çok yuksek ilkinde tutmadı dıyelim ikinci de kesin kesin gebesin demişti,ama gel gör ki benim sevgili eşim hayatta hayatta olmaz diyor.bitane var zaten ben 2.çocugun meraklısı değilim olmazsa olmaz ugrsamam tüple felan diyor,vardır onda da bir hayır olmuyorsa bırakacaksın,hiç çocugumuz olmasa neyse ugrasırsın ama var işte şükret otur aşşaa diyor başkada birşey demiyor... ama kızımın geçengun bana anne nezaman kardeşim olacak sorusuna gerilecerek senin kardeşin olmuyor kızım dedim sinirli sinirli o da bana büzdü dudaklarını ben hep böyle yalnız mı kalacam dedi yaaaaa daha 5 yaşında 5,beşş ... o ruhsuz herif bunu dikkate almıyor tabi,sen çok istiyosun çocugun uzerınden rol yapma bana diyor.. offff çok dolmuşum kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim..
umut fakirin ekmeği,umut etmekten başka yapacak birşeyimiz yok galibaaa,, her yeni gün bir umut..
Canim bende ilk defa kullandım gün verdi gittim alttan edecekti istemedim üsten baktı ama gormeseydi alttan bakacakti neyse 1 yumurtam olmuştu bana iğne vermedi kendisi catlicAk dedi gün verdi gittim catlamis güzel falan dedi olmadi bugün kirmizilari gördüm malesefSelam arkadaşlar doktor bugün zor bela ikna ettim klomen verdi bugün adetim 4.günü 5.gün başlıcam sonrasında nasıl takip ediyor vajinal muayeneyle mi nırmal göbekden ultrasyonlamı çatlatma iğnesini bizmi alıyoruz nasıl yapcaz anlatırmısınız.nasıl oluyor klomen kullanmak.
hayırlısı canım bazı arkadaşlar 3 t ay kullanmışlar tekrar kullanmanı isterim demişmydi doktorun adet gelirse gel dedi miCanim bende ilk defa kullandım gün verdi gittim alttan edecekti istemedim üsten baktı ama gormeseydi alttan bakacakti neyse 1 yumurtam olmuştu bana iğne vermedi kendisi catlicAk dedi gün verdi gittim catlamis güzel falan dedi olmadi bugün kirmizilari gördüm malesef
Klomen kullandıktan sonraki ay da hamile kalan oluyormuş öyle dedi bu ay kullanmicam geçen aydaki günlere bakıp ovulasyon testi kullanicam inş olur 6 ay kulanicaz dedi drhayırlısı canım bazı arkadaşlar 3 t ay kullanmışlar tekrar kullanmanı isterim demişmydi doktorun adet gelirse gel dedi mi
Canim senin çocuğun var mı ne kadardır Dr gidiyorsunhayırlısı canım bazı arkadaşlar 3 t ay kullanmışlar tekrar kullanmanı isterim demişmydi doktorun adet gelirse gel dedi mi
Yumurta takibi yapıldı mi oluyor mu klomen Le Şansın artar Dr dinle aşılama da yaptirabilirsin klomeni kullan bakalımCanim ben gecen ay test yapturdim lh falan iyi bugun dra gittim gosterdim o bir sorun yok diyor ama ben yumurtlamadigimi dusunuyorum o akinti yok diye klomeni ben dedim oda.gerek yok ama bir zarari olmaz dedi adrt olunca 2. Gun gel dedi birde ben muayene zor oluyorum vajinismus vardi zor yendim oda olmadi asilama yapariz dedi benim yasim 35 bu arada
yok canım 2.5 yıldır evlşyiz korunmuyoruz hiç gebelikde oluşmadı bakalım klomeni ilk kez kullancam inşallah vesile olur.Canim senin çocuğun var mı ne kadardır Dr gidiyorsun
inşallah gerek kalmaz diğer aylara maşallah sizin çocuğunuz var kardeş istiyorsunuz demi.Klomen kullandıktan sonraki ay da hamile kalan oluyormuş öyle dedi bu ay kullanmicam geçen aydaki günlere bakıp ovulasyon testi kullanicam inş olur 6 ay kulanicaz dedi dr
ya evet kesiblikle benimki mesela diyorum bugun hadi gunum yumurtam geldi falan boyle o normalde cin gibi kipir kipir adam gidiuo yerine kütük tovbe yarabbimm.. benim babamda boyleymis beni ee bitane olsun bari diye yapmislar ortanca kardesimi onsene sonra anneme histrektomi yapacaz ya da cocuk dogur diyince guc bela annem ikna etmiste oyle yapmoslar.3 numara miz kaza kursunu derken simdi babam oldu 60yasinda iyi ki de varsiniz diyor baska da bisi demiyor.. bu adamlari napsak yaaKız sen benim kocayi anlattin al birini vur ötekine oda aynı kafa bitane yeter diyo hep oğluma aciyorum şimdi durmuş bu sefer di diyor artık yeniden ikna etmek zorundayım onlar istemediginden de olmuyor bence benimki de hayatta tüp bebek yaptirmaz ugrasmaz inş yaa ikimizinde olur
Inşallah olur canım evet 11 yaşında oğlum var 3 te kaybim 3 aydır da istiyorum allah isteyen herkese versin bu arada yaşım 32yok canım 2.5 yıldır evlşyiz korunmuyoruz hiç gebelikde oluşmadı bakalım klomeni ilk kez kullancam inşallah vesile olur.
inşallah gerek kalmaz diğer aylara maşallah sizin çocuğunuz var kardeş istiyorsunuz demi.
Amin.Inşallah olur canım evet 11 yaşında oğlum var 3 te kaybim 3 aydır da istiyorum allah isteyen herkese versin bu arada yaşım 32
Benimki de yumurta rezervim sınırda diyince Dr zar zor ikna oldu akşam durmuş bidaha yok diyor şimdi yeniden ikna edicem insan da sinir oluyor zar zor şey ettiriyozya evet kesiblikle benimki mesela diyorum bugun hadi gunum yumurtam geldi falan boyle o normalde cin gibi kipir kipir adam gidiuo yerine kütük tovbe yarabbimm.. benim babamda boyleymis beni ee bitane olsun bari diye yapmislar ortanca kardesimi onsene sonra anneme histrektomi yapacaz ya da cocuk dogur diyince guc bela annem ikna etmiste oyle yapmoslar.3 numara miz kaza kursunu derken simdi babam oldu 60yasinda iyi ki de varsiniz diyor baska da bisi demiyor.. bu adamlari napsak yaa
Inşallah canım sanada banadaAmin.
Bende 28 yaşındayım oğlunuzun yaşı varmış ister tabi kardeş inşallah tez vakitte gelir annesi
Benim babamda tam tersi 5 çocuk tabi en son erkek annem erkek istiyormuş ben asker izninde olmuşumya evet kesiblikle benimki mesela diyorum bugun hadi gunum yumurtam geldi falan boyle o normalde cin gibi kipir kipir adam gidiuo yerine kütük tovbe yarabbimm.. benim babamda boyleymis beni ee bitane olsun bari diye yapmislar ortanca kardesimi onsene sonra anneme histrektomi yapacaz ya da cocuk dogur diyince guc bela annem ikna etmiste oyle yapmoslar.3 numara miz kaza kursunu derken simdi babam oldu 60yasinda iyi ki de varsiniz diyor baska da bisi demiyor.. bu adamlari napsak yaa
ahaha bu elinde sopali smile i cok begendim.bizimkilerin hakki kesinlikle kötek.. yani seyediyoruz iste seve seve gelmeleri lazim cocuk diyince hemen bi yuzler burusuyo sanki cocuk icin yapinca ayni seyi yapmiyo muyuz anlamiyorum.hani oyle gorev icabi olamsin diye de ektra caba sarfediyorum yazik bize yaaBenimki de yumurta rezervim sınırda diyince Dr zar zor ikna oldu akşam durmuş bidaha yok diyor şimdi yeniden ikna edicem insan da sinir oluyor zar zor şey ettiriyoz
Benim koca tek sanıyordum aynen bi kiymete biniyor halbuki ziyan olup gidecek bir inat bir inat yok Dr deyince niye olsunmusahaha bu elinde sopali smile i cok begendim.bizimkilerin hakki kesinlikle kötek.. yani seyediyoruz iste seve seve gelmeleri lazim cocuk diyince hemen bi yuzler burusuyo sanki cocuk icin yapinca ayni seyi yapmiyo muyuz anlamiyorum.hani oyle gorev icabi olamsin diye de ektra caba sarfediyorum yazik bize yaa
bunlari aslinda kendi haline birakacaksin ama ben onu da dendim bi uc dort ay hic ne doktora gittim ne buna yumurtlama gunumu soyledim.bazen kendi soruyodu yumurrluon mu bugun nealemde diye.bazen korunuyodu bazen korunmuyordy ama noldu bu rahatlik olmasina ragmen yine olmadi sonrasi zaten hsg cekilinxe cikan aci gercekle yuzlestik.yani demem o ki maalesef ama dr dicek siz yaoacaksiniz ancak oyle oluyor demek lazim bunlaraBenim koca tek sanıyordum aynen bi kiymete biniyor halbuki ziyan olup gidecek bir inat bir inat yok Dr deyince niye olsunmus
lh degerin iyiyse yumurtluyorsundur aslinda ama doktorun da dedigi klomenden zarar gelmez enfazla 30 35 mmlik kistin olur accik canin sikilir amaaaan nolcak :)) sonicta guzel ve kontrollu yumurtlayip gebe kalma ihtimalin daha yuksek.hsg cektirmismiydin sen canim?? akinti yoksa yok o hernekadar onemli bir gosterge olsa da.onu cok kafana takma.bak ben yanii akintim falan olurdu hep normalde.buay klomen kullandim tatli tatli olsun bu is diyee..ovulasyon gunum olacak gunde kupkuruydumm hala soktayimm nedir bu kuruluk diye..Canim ben gecen ay test yapturdim lh falan iyi bugun dra gittim gosterdim o bir sorun yok diyor ama ben yumurtlamadigimi dusunuyorum o akinti yok diye klomeni ben dedim oda.gerek yok ama bir zarari olmaz dedi adrt olunca 2. Gun gel dedi birde ben muayene zor oluyorum vajinismus vardi zor yendim oda olmadi asilama yapariz dedi benim yasim 35 bu arada
Bu ay Dr ara ver dedi bende ovulasyon testiyle denicem bakalım ne olacakbunlari aslinda kendi haline birakacaksin ama ben onu da dendim bi uc dort ay hic ne doktora gittim ne buna yumurtlama gunumu soyledim.bazen kendi soruyodu yumurrluon mu bugun nealemde diye.bazen korunuyodu bazen korunmuyordy ama noldu bu rahatlik olmasina ragmen yine olmadi sonrasi zaten hsg cekilinxe cikan aci gercekle yuzlestik.yani demem o ki maalesef ama dr dicek siz yaoacaksiniz ancak oyle oluyor demek lazim bunlara