Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Selam hanımlar 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zaten zor hamile kalmıştım bu klomeni kullansam acaba kist yapıyo mu bende şöyle bişey var yumurtalıklar dengesiz çalışıyor dedi yani yumurtlama var ama fazla çalışıyormuş gebeliğimde adet olamadığım için yumurta kiste dönüşmüştü sonra kendiliğinden söndü ki hamile kalmadan öncede kontrollere giderdim hiç kistim iltihabım falan yoktu yani şaşırdım bende kürtajdan sonra hamilelik hormonları geç düştüğü içim yine adet olamadığımdan kist oluştu adet söktürücüyle gitti oda regl oldum şimdi bu ilacın kist yapabildiğini okudum böyle olan var mı acaba

yokcanm değilim :KK43: yıne tedavıye başladık tekrardan çatlatma iğnesi yapılcak bunda da tutmazsa eğer tüplere bakılcak sonrada aşılama olcak sanırım :KK43:((
Canim hayırlısı bende de klomen işe yaramadı. Ve zaman kaybetmemek için rahim filmi ve sonra aşılama olacağım. Ama rahim filminden sonra doktor biraz duralım dedi. Acaba o arada soğan kürü mü yapsam diyorum. Belki faydası olur

Selam hanımlar 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zaten zor hamile kalmıştım bu klomeni kullansam acaba kist yapıyo mu bende şöyle bişey var yumurtalıklar dengesiz çalışıyor dedi yani yumurtlama var ama fazla çalışıyormuş gebeliğimde adet olamadığım için yumurta kiste dönüşmüştü sonra kendiliğinden söndü ki hamile kalmadan öncede kontrollere giderdim hiç kistim iltihabım falan yoktu yani şaşırdım bende kürtajdan sonra hamilelik hormonları geç düştüğü içim yine adet olamadığımdan kist oluştu adet söktürücüyle gitti oda regl oldum şimdi bu ilacın kist yapabildiğini okudum böyle olan var mı acaba
Doktor vermeden içme canim. Ben kullandım işe yaramadı. Yumurta olmadı kiste olmadı

Bende hiç bel ağrısı olmadı. Ama yumurta oldu. Belli olmuyor ki. Herkeste farklı ilaç etki ediyor

klomen kullanip iliski esnasindan sancidan ölen varmi??
ilk defa klomen kullandim. doktor bi yumurtan var dedi üc gün üst üste iliski dedi
ama canim cok yanio.
kasiklarimdada sislik rahatsiz edici bi his var. anlatmasi zor. ters hareketde basincdan patlicak gibi sancio

Iyi aksamlar hayirli kandiller. Ben bu ay ikinci kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Benim ignem forum basligindakinden farkli pregylnl gibi yazilam iin bir igneydi. Sonuc haftaya belli olacak hayirli olur insallah. Benim de kasik agrilarim oluyor ve en son iliskide agri hissettim. Herhalde yumurtanin konumu ve buyuklugune gore agri olabiliyor.

Iyi aksamlar hayirli kandiller. Ben bu ay ikinci kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Benim ignem forum basligindakinden farkli pregylnl gibi yazilam iin bir igneydi. Sonuc haftaya belli olacak hayirli olur insallah. Benim de kasik agrilarim oluyor ve en son iliskide agri hissettim. Herhalde yumurtanin konumu ve buyuklugune gore agri olabiliyor.
Hayirli kandiller inşallah güzel bir haber alirsin

tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum[/QUOTE]
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]

bir yumurtan vardı ve 10 mm idi gelişti çatladı ve hamilesin doğrumu anladım.. ah canım bana umut oldun yaa kaçıncı günündü 10 mm oldğunda yum. benim dün 15.günümdü ve 2 yum var biri 13mm diğeri 14mm miş cuma terar gidecem dr inş. gelişir çatlarlar yaa...

hadi hayirlisi canim.
insallah yumurtlamisizdir..

tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]

bir yumurtan vardı ve 10 mm idi gelişti çatladı ve hamilesin doğrumu anladım.. ah canım bana umut oldun yaa kaçıncı günündü 10 mm oldğunda yum. benim dün 15.günümdü ve 2 yum var biri 13mm diğeri 14mm miş cuma terar gidecem dr inş. gelişir çatlarlar yaa...[/QUOTE]
14.gunu gittim 10 ml demisti tatlim . bunu catlatmayalim difer aya gel 2 doz vereyim dedi . Ama sakin uzulme kendiligindende olabilir dedi . Bende o ay kafama gore takildim stres yapmadim doktor yok dedi ya aklimdan cikti hep hic umursamadim. Suan 14 haftalik olduk cok sukur rabbime . Sakin kafana takma ve hayirlisini dile . Stresten uzak ol . Afedersin iliskiye girerken hicbirsey dusunme sakin hep sakin ol akisina birak

bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....

Hayırlısıyla sağ sağlim al kucağına canımm çok teşekkür ederimm çok çok saol öyle yapmam lazım galiba :KK55::KK55:

X