ben çekildim bi ay önce anestezili hic anlamadim bile hiç korkma. çok rahatladim sonrasinda. dr. tuplerimin açık olduğunu söyledi bana.Kızlar doktor rahim filmi istedi çektiren var mi aciyor mu
Canim cok sagol rahatladim biraz bakalim calisoyorum izonde almistim pazartesi guninicin reglm duzenliboluyor diye nasip artik Rabbim hayirlisini verdin
Normalde regile gore dogru ultrasyonuma gore yanlis kuzum
Öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim.Allahım inşallah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Doktorumun vermiş olduğu ilişki günlerini değerlendirdim :) hatta 10 dk falan da yattım. İlk seferde olmadığını okuyunca hayal kırıklığına uğradım. Beklemek ne zor işmiş ilaçlar tedaviler falan insanı ayrı bir strese sokuyor.
bugun 30 günüm geç döllenme 21 günden sonra yumurtanın çatlama ihtimali var öylemi heyecanlandıran simdi[/QUOTE]E="yunus_ciklet, post: 45782991, member: 715910"]
Amin canım inşallah..Canım benim 3.ayım sabırla devam ediyorum tedaviye..3 aydır 2 şer tane yumurta oldu geçen aylarda tutmadı inşallah bu aya kısmet ne olcak bekleyip görecez.Hiç sorma her evre biraz daha strese sokuyor insanı ama yapacak bişey yok biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allah'a bırakalım..Rabbim en doğru kararı bizim için verecektir.
İnşallah bu ay güzel haberler alırsın. Sabrının sonu bebeğin e kavuşmak olur inşallah :) ben bilmiyorum bu kadar sabredebilir miyim dayanır miyim. Bat a 2 hafta var ve nasıl geçecek bilmiyorum. Beklemek çok kötüAmin canım inşallah..Canım benim 3.ayım sabırla devam ediyorum tedaviye..3 aydır 2 şer tane yumurta oldu geçen aylarda tutmadı inşallah bu aya kısmet ne olcak bekleyip görecez.Hiç sorma her evre biraz daha strese sokuyor insanı ama yapacak bişey yok biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allah'a bırakalım..Rabbim en doğru kararı bizim için verecektir.
Evet ama çok çok hafif .. Adet gününüz geçti mi ?Bi dikkatli bakar misiniz belirti var mı acaba
3 günüm var daha 2 gün önce kan verdim 4.99 çıktı acaba yükseliyor muEvet ama çok çok hafif .. Adet gününüz geçti mi ?
btahcg 2 günde bir yükselir tekrar adet günü baktir derim ben hamilesin sanırım :)3 günüm var daha 2 gün önce kan verdim 4.99 çıktı acaba yükseliyor mu
İnşallah bu ay güzel haberler alırsın. Sabrının sonu bebeğin e kavuşmak olur inşallah :) ben bilmiyorum bu kadar sabredebilir miyim dayanır miyim. Bat a 2 hafta var ve nasıl geçecek bilmiyorum. Beklemek çok kötü
İlk ayın miydi peki. Benimde bu ay ilk ama daha 2 hafta var bata. İdrar testinde silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır derler birde 4.99 çok yakin 5 olması gerekiyor gebelik için bence yükselicek ve hamile olduğunu ogreneceksin inşallahInşallah canım bu ay Klomen ve çatlat ma iğnesi kullandım inşallah ise yarar
İnşallah. Bende 1.5 yıldır evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz. Bu ay esimde de bende de sorun olmadığını öğrendik ve doktorm klomen ve ovitrelle verdi işte. Senin durumun daha uzun bir süreçmis. Sabrını taktir ettim doğrusu tedavi görünce hemen olsun düşüncesi içine girmiştim ama burası sayesinde çok umutlanmama gerektiğini öğrendim :)İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız..Dayanırsın canım hiç merak etme..Çabucak geçecek inşallah 14 gün..
benim tam 25 ay oldu hala gelmedi bebeğim..O kadar çok şeye sabrettim ki anlatamam..Her ay regl günü geldiğinde 2 gün moralim bozuldu sonra yine toparlanıp yeni aya umutla sarıldım,sarılmayada devam ediyorum.
Sorun neydi diye sorarsan korunmasız 1 senenin ardından testler tahliller sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısında düşüklük vardı.Dualar kürler ilaçlarla birlikte değerleri normal seviyeye yükselttik.Kasım 2015 den beri eşimin değerleri normal..Şu anda bir problem görünmüyor..İnşallah çektiğimiz bu sıkıntıların mükafatını Rabbim verecektir.
Çok saol canım iyi dileklerin için inşallah seninde benimde isteyenlerin hepsine rabbim hayirlisini versin bizi bizden başkası anlamazİlk ayın miydi peki. Benimde bu ay ilk ama daha 2 hafta var bata. İdrar testinde silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır derler birde 4.99 çok yakin 5 olması gerekiyor gebelik için bence yükselicek ve hamile olduğunu ogreneceksin inşallah
Aminn inşallah. Aynen öyle doğru söylüyorsun..Çok saol canım iyi dileklerin için inşallah seninde benimde isteyenlerin hepsine rabbim hayirlisini versin bizi bizden başkası anlamaz
Teşekkürler ben yine aşılma oldum bugün 10. Günüm hatta 11. Günüm artık. Beklemedeyim anlayacağın. Salı ya daçarşamba test yapıcam. Şuan yeni doğan yiğenime bakarak oyalanıyorum. Kısmetse 9 ay sonrasına belki 8 Prova yapıyorum. Senin gebelik umarım iyi geçiyordur. Cinsiyet belli olunca yaz annesi. Gönlündeki olur inşallah.Slm kızlar gunaydın hayırlı cumalar nasılsınız uzun zaman odu gıremedım .
Evet canim doktorum da oyle dedi hayirlisi bakalimGeç döllenme oldu o zaman ?
Cok tesekkur ederim canim . Rabbim ins hepinizin yuzunu guldurur ins tez vakitte gobisler minnaklar ile dolar . Kafani dagit iyi olur stres yapma dua et bekle . Rabbim ins yuzunuzu guldurur . Yazarim tabiki canim giriyorum okuyorum mesajlarinizi hep . Migde bulantim ve tiksintim disinda sukur hicbir sikinti yok ...Teşekkürler ben yine aşılma oldum bugün 10. Günüm hatta 11. Günüm artık. Beklemedeyim anlayacağın. Salı ya daçarşamba test yapıcam. Şuan yeni doğan yiğenime bakarak oyalanıyorum. Kısmetse 9 ay sonrasına belki 8 Prova yapıyorum. Senin gebelik umarım iyi geçiyordur. Cinsiyet belli olunca yaz annesi. Gönlündeki olur inşallah.