Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kizlar bende pko var. 3.5 yillik evliyim 1 yıldır korunmuyrm. 53 kg yum. Esimin sperm 41 milyon, morfoloji % 8 .Bgn adetimin 2.günü dr. agnucaston verdi. 10 gün sonra menogon yazdı iğne. kullanan, memnun olan veya olmayan, hamile kalan var mi? Dr.a göre bu ay kesin ama bilemiyrm.

Amin canım inşallah..Canım benim 3.ayım sabırla devam ediyorum tedaviye..3 aydır 2 şer tane yumurta oldu geçen aylarda tutmadı inşallah bu aya kısmet ne olcak bekleyip görecez.Hiç sorma her evre biraz daha strese sokuyor insanı ama yapacak bişey yok biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allah'a bırakalım..Rabbim en doğru kararı bizim için verecektir.

İnşallah bu ay güzel haberler alırsın. Sabrının sonu bebeğin e kavuşmak olur inşallah :) ben bilmiyorum bu kadar sabredebilir miyim dayanır miyim. Bat a 2 hafta var ve nasıl geçecek bilmiyorum. Beklemek çok kötü

Bi dikkatli bakar misiniz belirti var mı acaba

Eklentiler

• 20160326_174526-1.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 50

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız..Dayanırsın canım hiç merak etme..Çabucak geçecek inşallah 14 gün..
benim tam 25 ay oldu hala gelmedi bebeğim..O kadar çok şeye sabrettim ki anlatamam..Her ay regl günü geldiğinde 2 gün moralim bozuldu sonra yine toparlanıp yeni aya umutla sarıldım,sarılmayada devam ediyorum.
Sorun neydi diye sorarsan korunmasız 1 senenin ardından testler tahliller sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısında düşüklük vardı.Dualar kürler ilaçlarla birlikte değerleri normal seviyeye yükselttik.Kasım 2015 den beri eşimin değerleri normal..Şu anda bir problem görünmüyor..İnşallah çektiğimiz bu sıkıntıların mükafatını Rabbim verecektir.

Inşallah canım bu ay Klomen ve çatlat ma iğnesi kullandım inşallah ise yarar
İlk ayın miydi peki. Benimde bu ay ilk ama daha 2 hafta var bata. İdrar testinde silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır derler birde 4.99 çok yakin 5 olması gerekiyor gebelik için bence yükselicek ve hamile olduğunu ogreneceksin inşallah

İnşallah. Bende 1.5 yıldır evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz. Bu ay esimde de bende de sorun olmadığını öğrendik ve doktorm klomen ve ovitrelle verdi işte. Senin durumun daha uzun bir süreçmis. Sabrını taktir ettim doğrusu tedavi görünce hemen olsun düşüncesi içine girmiştim ama burası sayesinde çok umutlanmama gerektiğini öğrendim :)

Çok saol canım iyi dileklerin için inşallah seninde benimde isteyenlerin hepsine rabbim hayirlisini versin bizi bizden başkası anlamaz

Slm kızlar gunaydın hayırlı cumalar nasılsınız uzun zaman odu gıremedım .
Teşekkürler ben yine aşılma oldum bugün 10. Günüm hatta 11. Günüm artık. Beklemedeyim anlayacağın. Salı ya daçarşamba test yapıcam. Şuan yeni doğan yiğenime bakarak oyalanıyorum. Kısmetse 9 ay sonrasına belki 8 Prova yapıyorum. Senin gebelik umarım iyi geçiyordur. Cinsiyet belli olunca yaz annesi. Gönlündeki olur inşallah.

Cok tesekkur ederim canim . Rabbim ins hepinizin yuzunu guldurur ins tez vakitte gobisler minnaklar ile dolar . Kafani dagit iyi olur stres yapma dua et bekle . Rabbim ins yuzunuzu guldurur . Yazarim tabiki canim giriyorum okuyorum mesajlarinizi hep . Migde bulantim ve tiksintim disinda sukur hicbir sikinti yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…