- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Hayırlı olsun canım inşallah olur hepimizin bende 1.5 senedir bekliyorum melegimi rabbim hayırlısını versin bende bu ay 2 kere ilişki oldu olursa gerçekten mucize dicem 2. ilişkide hiç yatmadim suan gün içinde batma oluyor sol tarafımda onun haricinde adete yakın akintim olurdu beyaz kremsi 3 4 gündür hep o akintidan var hiç durmadı bugün iğneden sonra 6.gun bata 8 gün kaldiHım anladım canım gayet ideal saate olmuş o zaman.Şimdide gün aşırı devam edin bence.O çektiğin ağrı yumurtlamanın belirtisi bence.Ben geçen ay sabah saat 11 de yaptırmıştım iğneyi.Ertesi gün öğlen saat 1 gibi sol kasıkta bir sancı oldu anlatamam yürürken bile topalladım o derece ağrım oldu 1-2 saat boyunca.Akşama kadarda ağrı hafif bir şekilde devam etmişti.Geçen ay bizde pek çalışma olmadı bazı nedenlerden dolayı.Doktorun dediği gibi sabah yaptık, garanti olsun diye birde akşam oldu.Sonrasında ertesi gün akşam oldu.3-5 gün sonra 1 daha oldu dahada olmadı.Doktor gün aşırı devam edin dedi ama dediğim gibi başka nedenlerden dolayı olmadı.Ama bu ay doktorun dediğine harfiyen uymayı düşünüyorum tabi aksilik yaşamazsam :) Bakalım yarın kontrol günü ne diyecek.Benim tam 2 sene oldu bekleyeli..
Hayırlı olsun canım inşallah olur hepimizin bende 1.5 senedir bekliyorum melegimi rabbim hayırlısını versin bende bu ay 2 kere ilişki oldu olursa gerçekten mucize dicem 2. ilişkide hiç yatmadim suan gün içinde batma oluyor sol tarafımda onun haricinde adete yakın akintim olurdu beyaz kremsi 3 4 gündür hep o akintidan var hiç durmadı bugün iğneden sonra 6.gun bata 8 gün kaldi
İyi canım maşallah rabbim bu ay nasib eder inşallah benimde 2 tane olmuştu biri 22.42mm diğeri 22mm gerisi Allah a kalmış inşallah olurAmin canım inşallah..Tek ilişkiyle bile hamile kalan var dert etme onu..
Bende bugün gittim doktora 12.günümde..2 tane 21 mmlik yumurta oluşmuş iğne verdi yine akşam 6-7 gibi iğneyi yaptıracam.Yarın akşamda saat 8-9-10 gibi ilişki olsun dedi sonrada gün aşırı devam dedi.
İyi yapmışsın canim benim inşallah rabbim de nasib eder de hamile kalabiliriz yaş kaçhiranur3419 Amin canım inşaallah.
Aslında doktor şimdi yaptır iğneyi dedi ben akşam yaptırsam olmazmı dedim çünkü geçen ay sabah yaptırmıştım iğneyi 24.saat sabah olmuştu ve çok zorlanmıştık akşam olması için önerdim tamam akşam saat 6-7 gibi yaptır ,sıkıntı olmaz dedi. yarın akşam saat 8-9-10 gibi ilişki olsun dedi.Sabah yaptırsaydım 24 saat sonrası iş saatime denk gelecek ve yapamayacaktık yada erkenden sabah 6 da kalkıp yapmamız gerekecekti.O yüzden akşam olsun istedim.
İyi yapmışsın canim benim inşallah rabbim de nasib eder de hamile kalabiliriz yaş kaç
Hakkinda hayirlisi ins guzel sonuclar cikar . kuzum gecikmenin 10.gunundeyimKlomen bitti cumartesi diğer ilaca devam ediyorum hala.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.Bende durumlar böyle canım.Sen ne yaptın adet oldun mu yoksa gecikme devam ediyormu?
20 yaşındayım aralıkta 21 olucamAmin cnm inşallah..
28 yaşındayim.senin yaş kac
20 yaşındayım aralıkta 21 olucam
Hakkinda hayirlisi ins guzel sonuclar cikar . kuzum gecikmenin 10.gunundeyim
19 yaşımda evlendim evet biraz öyle oldu ama hiç pişman değilim erken evlendigime çok şükür :))Yaşın küçükmüş erken evlendin galiba :)
19 yaşımda evlendim evet biraz öyle oldu ama hiç pişman değilim erken evlendigime çok şükür :))
Evet çok şükür testler iyi eşimde de bende de görünürde sorun yok testler yapıldı en son rahim filmi cekildim geçen ay bu ay da klomenYok canım ne pişman olacaksın ki zaten mutluysan huzurluysan sevdiysen hiç önemi yok yaşın..
Bu arada bebek olmaması için engel falan varmı sizde testler normalmi
Evet çok şükür testler iyi eşimde de bende de görünürde sorun yok testler yapıldı en son rahim filmi cekildim geçen ay bu ay da klomen
hadi hakkindq hayirlisi oksun canim benim ins guzel hqberler verirsin . yok yapmadim . memleketteyim ya evde olsam kac kez yapardim burdada eczaneye gitmeye hic niyetim olmadi . zaten yoktur 10ml di yum doktor olabilr catlayabilirde dedi amq bn hic ihtimal vermiyorum . kilo aldim hormonlarin mi degisti nedirPeki canım hiç test yapmadın mı git kan testi yaptır neyi bekliyorsun.En azından hamile değilsen bile doktor söktürücü falan verir.
Bende dün gittim doktora 2 tane 21 mmlik yumurta var dedi.Dün akşamda çatlama iğnemi yaptırdım.
Kuzummmm test yaptim hayal mi buuuu
Kuzummm cok cokkk tesekkur ederim halada şoktayim ben . rabbim isteyen herkese nasip etsin kizlar hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins . Allahim ole bi buyuk ki ins senden de guzel haberler gelir canim ici . umudum hicc yoktu benim . kan sonucunu bi alayim gercekten inanacagimCnm benimmmm tebrik ederim bal gibi hamilesin bu kadar koyulukta hamile olunmazsa bende hiç bişey bilmiyorum.hemen kan testiylede onayla bence..ya ben çok mutlu oldum çok sevindim demekki neymiş olunca oluyormuş Rabbim sesini duydu umutsuz olduğun ay oldu.hatirliyormusun birinin hikayesini anlatmıştım sana 15 sene sonra doktoru bu ayı es geçin yumurta yok demişti ama o ay hamile kalmıştı..aynı onun gibi oldu işte...
Rabbim hakkımızda en hayırlısıni veriyor işte..canım çok sevindim inan tekrar tebrik ediyorum seni öpüyorum çok çok
Kuzummm cok cokkk tesekkur ederim halada şoktayim ben . rabbim isteyen herkese nasip etsin kizlar hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins . Allahim ole bi buyuk ki ins senden de guzel haberler gelir canim ici . umudum hicc yoktu benim . kan sonucunu bi alayim gercekten inanacagim