- 10 Mart 2015
- 89
- 44
- 38
Benle suzanbilal ayniyizz yarın 26. Günümüz yapmak belli olur mu. İdrarda belli olur muCanim baktir mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benle suzanbilal ayniyizz yarın 26. Günümüz yapmak belli olur mu. İdrarda belli olur muCanim baktir mutlaka
Bende cok korkuyorum belim agriyor hasta olcam sankiAynen ben de de kasik ağrısıve ggöğüsucu aacıyor ve koyulasti bu ggündoktoru aaradım yarınbthcg baktirmami istiyor bende kkorkuyorum ya çıkmazsa
[QUOTzzetefe, post:
Ahhhh rabbim biliyor dualarimizi . allah im bizim kucaklarimizi doldur[/QUOTE][QUOTEnbilal, post: 43397721, member: 712014"]Baktıricamrtik mecbur yyarın burdan sonucu size de yazarım dua ein benim için
Arkadasim sen de cçatlatma iğnesi oldunmu oolduysanız baktırhadi bbirlikte ssonuçlarimizi aaçıklayalım[/QUOTE]kim2013, post: 43397679, member: 665691"]Benle suzanbilal ayniyizz yarın 26. Günümüz yapmak belli olur mu. İdrarda belli olur mu
Allah nasip eder inşallah[/QUOTE]UOTE="ekim2013, post: 43398752, member: 665691"]10 kasım evlilik yildonumu nasip olsaydı da bu müjdeyi verseydim eşine o gün
Bise yazmDiniz hayırlı haberlerini bekliyorumYarın sabah 10 gibi giderim test yaptırmaya ogleden sonra sonucu yazarım
Hadi ya uzulme bu sefer rabbim boyle istedi hersey allahtan rabbim dualarimiz elbet yerine getircek duadan vazgecme ve sabirli olalil elbette olcak insallahSonuç negatif kızlar çok Üzgünüm
bu pazartesi bende senin yaşadıklarını yaşadım .. boşver takma nasip canımSonuç negatif kızlar çok Üzgünüm