- 14 Şubat 2014
- 398
- 6
- 34
canım bugün gebelik testi yaptım bende daha bata 5 gün var ama çizgi silik çıktıı
Canim benim de 5 gun kala cikmisti. Hatta 3-4 saat sonra yeniden yapmistim koyulasmisti. Hadi bakalim hayirlisi olsun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugün gebelik testi yaptım bende daha bata 5 gün var ama çizgi silik çıktıı
Canim benim de 5 gun kala cikmisti. Hatta 3-4 saat sonra yeniden yapmistim koyulasmisti. Hadi bakalim hayirlisi olsun :))
canım biraz önce tekrar yaptım çıkmadı bu seferde ya
Allah allah. Sen herhangi catlatma ignesi hapi gibi bisey kullaniyomusun. Genelde onlar yanlis sinuca sebep olur deniyor ama. Olmadi baska bir markayla dene. Normalde cikmasi lazim ama.
çatlatma iğnesi oldum canıım gecen hafta
17.5 mm idi canım pregnyl vuruldum ben ama dün yaptgm test silik çıkmıştı bugün tekrar yaptım çıkmadı sanırım dünkü iğnenn etkisinden di
Anladim canim bende bugun doktora gittim yumurtam 8 klomene ragmen 7.10 olmus buyumemis sinir oldum canim sıkııldi doktor gelecek aya kalsin dedi ben de kalsin istemiyorum vakit kaybi gibi geliyor.. ama ne yapacagimida bilmiyorum sasirdim kaldim..
Olsun sen moralini bozma insallah bi bakmissin ki bebisin gelmis..
canım benım inşallah inşallah inşallah hepimizin yüzü güler inşallah sıkma canını sende
Canim benim doktorda asilama yapalim falan demisti ya ben pek hazir hissetmefim. Simdi sinavi da geciriyim diye bakiyodum. Ondan sonra olsun dedim. Ne ilac kullandim ne gun saydim ne de ates olcumu yaptim. Zaten kafam bir dunya dedim. Taki 10 gun once belim ve göğüslerim agrimaya başlayana kadar. Tesadufen 1 hafta once idrar testi yaptim ertesi gunde kan testi. Cok sukur hamileyim canim su anda. Hic beklemiyodum. Iyiki ilac kullanmamisim. Bugun 5+2 oldu. Keseyi gorduk bugun. Bebisi gormek icin 2 hafta sonra çağırdı doktor. canim benim Rabbim sana da hayirlisiyla nasip etsin insallah. Hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin rabbim. Gerci ben de insulin direnci vardi. Bugun seker yuklemesi yapildi ve yuksek cikti. Ve doktor da insulin ignesi verdi. O yuzden bugun moralim bozuldu. Sukur napalim
Arkadaslar çatlama iğnesi oldunuz mu?olduysanız kaç gün sonra adetiniz geldi?
Canııııım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşaAllah.Bak iyikide o doktorun dediğini yapmamışsın ve senin yerinde olsam o doktora bir daha asla gitmem.Hiçbir şeyden anlamadığı böylece kesinleşmiş oldu :)Benimde o gelişen yumurtalardan biri çatlamış sadece,beklemedeyim :) Bu arada şeker yüklemesi yaptırma canım ya bebeğe çok zararlı.
Bende de şeker çıktı maalesef İlaç kullanmaya başladım,bir yandanda diyet yapıyorum.Gerçi diyet mi yapıyorum keyif mi belli değil.Diyetisyenim bir diyet listesi verdi evlere şenlik Günle 10 dilim ekmek,etler,yumurtalar,sütler,cevizler,meyveler falan süper Ve 10 günde 2 kiloda verdim bu yemeye :)Ben hamile kalırsam eğer şeker yüklemesi yaptırmayacağım.Canan Karatay bir programda söyledi resmen bebeği şekerle zehirliyorlar diye.Gerçi senin bebiş henüz minik etkilenmez ama ilerleyen aylarda yapılacak olan şeker yüklemesini yaptırma,bebeği zarar gören çok anne olmuş Allah cc. korusun.
Ay çok sevindim ya :) Darısı başıma inşaAllah :)
Canim benim insallah darisi basina :) seker hapi zararli diye endokrinoloji insulin verdi zaten. Sindi yediklerime de dikkat ediyorum. Herseyden sınırli yiyorum. Kimi insulin kullanma diyor. Kimi seker yukkemesi yapna siyor. Ben çok arastiedim. Seker yuklemesindeki kalori 3 dilim baklavanin vetecegi kadar kaloriye sahip oldugunu soyleyen doktor roportajlarini izledim. Ileride bebekte daha buyuk bir rahatsuzlik cikmasi acisindan boyle birseyin yapilmadi daha faydaliymis. Ama benim suan degerkerim iyi. Ama bunu hayatimdan tatli pilav hamurisi cikolata kola... yi ciararak basardim. Cok dusuk duzey kullaniyorun zaten insulini de dikkat etmesem kesin yukselir. Cok zor Allah hayirlisini versin canim.
selam canım, tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
canım sen ne zamandır tedavi görüyorsun? ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum gebelik olmadı. bu ay rahim filmi çektiricem. doktor diğer ay aşılamaya geçeriz dedi. ama ben rahim filmini çektirdikten sonra başka doktorla da görüşmeyi düşünüyorum. hemen aşılamaya geçmek istemiyorum
kızlar merhaba bende bu topiğe ilk kez yazıyorum.bugün adetin 3. günü.dün doktora gittim klomen verdi.5gün kullancan dedi.yarın başlıycakmışım.
ama şöyle bişey var.doktor haftaya burda değilmiş klomeni kontrolsüz kullancam 5 gün.bende buna cesaret edemiyorum kızlar.
bana klomeni niye verdi onu da bilmiyorum.1 yıldır bebek istiyorum.HSG de tüpler acık.
prolaktin yüksekti 44.geçen ay dostineks kullandım.düşmüştür şimdi dedi.
çok kararsız kaldım kızlar napayoım sizce başlımmi yarın