klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Ateşiniz adetliyken 36.0 ve 36.4 arası olr yumurtlama olduktan sonra ateş 36.7 ve üzeri olur adete yakın eğer gebelik olmamışsa tekrar düşmeye başlar gebelik oluşmuşsa yüksek kalır. Ateşinizi sabah yataktan çıkmadan hareket etmeden ölçmeniz lazım üst üste ölçülen ateş farklı çıkar. Ateş ölçeri başucunuza koyun yataktan çıkmadan ölçün

Arkadaşlar slm.. Eğer adetiniz düzenli ise ve bikaç aydır klomen çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalamıyorsanız lütfen rahim filmi çektirin.. Yaklaşık 6 ay kendiliğinden hamile kalamayınca dr a gittim.. Klomen çatlatma iğnesi 5 ay denedik.. Eşimin tahlillerine bakıldı sonra 2 aşılama kararı verdi dr.. Olmadı tabi bu arada belirtileri ilkinde çok yaşadım ikincisinde hiç bişe yaşamadım..sonra rahim filmi çekelim dedi.. Gittim çektirdim ve sonuç t rahim.. Şimdi ameliyat dendi. Dr umu değiştirdim tabi.. En başından çekmemi isteseydi rahim filmini şimdi soruna göre tedavim bitmişti.. Demem o ki benim kadar çok beklemeyin rahim filmi çektirin.. Ağrılı değil merak etmeyin.. Buarada eşimin değerleride gayet normaldi.. Lütfen dr unuzu iyi seçin

Arkadaslar 3 yillik evliyim ve cocugum olmasini cok isriyorum Ben de 1 hafta once doktora gitim ve yumurtaligim kendiliginden buyumustu ve doktor catlatma ignesi verdi ve 2 gundur kasiklarim cok agriyo ve gogus uclarinda hafif agrim var sizce hamile kalabilirmiyim lutfen acil cevap verin

Son düzenleme:
Canım ilk defa kullandıysan çatlatma iğnesi klomen vs ilaçlar goguste hassasiyet özellikle uclarda ağrı falan yapabiliyor ama inşallah bebiş belirtisidir sen yinede hemen umutlanma geçen ay ben hamilelerden daha çok hamile belirtisi yaşadım klomen sayesinde ve sonuç hüsran oldu Rabbim en kisa zamanda bana da sizlere de güzel evlatlar nasip etsin

İnşallah hamilesindir canım dr bu ay banada klomen başlattı bakalım p.tesi yumurtam büyümüşse iğne yapıcak galiba Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı imanlı ewlatlar nasip etsin inşallah (amin)

Merhaba arkadaşlar bnde gebe kalmak çok istiyorum bn önce klomen kullandım doktor yumurtalarının catladığını söyledi sol tarafta sagtarafta çatlama olmamış ve iğne verdi 16.082016 salı günü ignem oldu ve belirli günlerde iliskiye girmemiş soyledi bnm su 3 4 günden beri sol kasigimda tuaf bir ağrı var bazen biraz şiddetlenmesi gibi oluyor ama çok bir aqri değil adetime 9 gün var ve bn ilk defa hasta olmak istemiyorum doktor rahim duvarı fazla kalın değil dedi ve ilaç kullanıyorum acaba yumurtamin catlamis hamile kalma olasigim yuksekmii sizce

Canım bunu öğrenmenin tek yolu adetini beklemek bende bu ay klomen kullandım bugün kontrole gidicem belki banada iğne werir rabbim sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

edalim edos merhaba şimdi yazdıklarınızı ve belirtilerinizi okudum herşey aynı birebir tutuyor bende de çatlatma iğnesini vurunduğumuz tarih bile aynı. Sorum şu olacak size ben hiç kuvvetli bir ağrım olmadığı için dün öylesine gebelik testi yaptım normalde iğnenin etkisiyle pozitif çıkması gerekirdi fakat negatif çıktı kafam çok karıştı acaba iğne işe yaramadımı diye düşünüyorum. bugün doktorumu arıyacağım gerçi ama yine de fikir alışverişinde bulunmak istedim. tedavi aşamalarınızı paylaşırsanız sevinirim. bu ay benim tedaviye ilk başladığım ay inşallah başarılı oluruz. :)

Bn test yapmadım çünkü korkuyorum çıkmazsa die inssalh güzel sonuçlar alırız :) bana sol tarafında çatlama olmuş ddi ignemi vurdukdan sonra belirli günlerde iliskiye girmemiş soyli reng olmama 7 gün kaldı eyer olmassan test yapmamı söyledi olursamda tekrar hastaneye gelmemi söyledi bizimde ilk tedavimiz ve İnslh son olur hayırlı haberler alırız tüm çocuk isteyenlerde hayırlı sağlıklı bi bebis verir İnslh :)

Bugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı

bende doktoru aradım.. olurmu öyle şey dedi sen sadece gecikme olana kadar beklemelisin artık şuanda çıkan negatif yada pozitif testler sana doğruyu söylemez diyor.. Hala kafam çok karışık burada okuyorum 10. günde bile iğnenin etkisiyle pozitif testler çıkıyor bende neden negatif çıktı ama düşünmeyip beklemeye çalışacağım artık.. Test sonucunu paylaşmayı unutma benimle merak ederim :) iyi günler..

selam kizlar bende pko hastasiyim tedaviye yeni basladim son adet tarihim 28 temmuz ben catlatma ignemi agustosun 18 in de oldum ve iki kutu klomen sonrasi yumurtalar buyudu bu gun gittim catlamis dedi dr adetin gecerse muhtemel hamilesindir dedi sorum şu kizlar ben normalde duzensiz adet goruyom bu igenin klomenin duzenleme etkisi varmi acil cevap kizlar lutfenn

Kaç yumurtan oluşmuştu normalde yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra adet olunur

Kaç yumurtan oluşmuştu normalde yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra adet olunur
valla kac yumurta oldu hakkinda bir sey demedi dr sadce bi yumurtan catlamis dedi yani ben adet tarihimi hesaplicam normalde duzensiz oluyorum yada 14 gun mu beklicem cevaplarin icin saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…