Sali gecesi catlamistir.Kızlar ben pazartesi günü öğlen 12:30 da çatlatma iğnesi oldum ama salı gecesi biraz ağrım oldu ama şuan hiç Ağrı'm yok ve akıntı da gelmedi maalesef acaba ovulasyon gerçekleşmedi mi
doktorun ne diyor canımMerhaba kızlar bende bu ay 2. Kez klomen ve catlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Eğer bu denemede de hamis olamazsam aşılama için girişimde bulunmayı düşünüyorum. Sizce erken mi 1 ay daha klomen denemelimiyim. Yardımcı olursanız sevinirim
inş bu ay bebiş tutarda aşılamaya gerek kalmaz eğer olmazsa bence hiç süreci ilerletmeden aşılama yaptır derim :)Açıkçası bu fikrimi henüz doktorumla net olarak paylasmadim ama yaşım ilerliyor dediğim için aşılama düşünebiliriz demişti
2 gün sonra tekrarla bakalım ne olacak.Canlarr bugn 12. Günüm iğneden snra. dayanamadm test yaptm cok cok silik çıktı. iğnenin etkisi geçmemş sanırım
erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptıysan çok açık renkte çıksa gebelik pozitif olur diyor kullanma kılavuzlarında ama ilacın etkisi varmıdır yokmudur bilemem inş doğru sonuçtur biraz daha sabret sonra kan testi yaptır canmCanlarr bugn 12. Günüm iğneden snra. dayanamadm test yaptm cok cok silik çıktı. iğnenin etkisi geçmemş sanırım
Öyle yapim cnm :)2 gün sonra tekrarla bakalım ne olacak.
Yok normal testlerden yaptm. kasıklarmda cok batma var ve göğüs uçlarım çok ağrıo. Bi deneyeyim dedm bnde ama cok erkn biliyormerken sonuç veren gebelik testlerinden yaptıysan çok açık renkte çıksa gebelik pozitif olur diyor kullanma kılavuzlarında ama ilacın etkisi varmıdır yokmudur bilemem inş doğru sonuçtur biraz daha sabret sonra kan testi yaptır canm
Benim de geçen hafta göğsüm agrıyordu acıyordu.Tam 1 hafta sonra olucam sanırım azcık geldi.Adet sancım çoğaldı şimdi:)))Yarın hem eşim geliyor hem adetimYok normal testlerden yaptm. kasıklarmda cok batma var ve göğüs uçlarım çok ağrıo. Bi deneyeyim dedm bnde ama cok erkn biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?