klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Gecen ay bende gunde bi tane bes gun ictim igne vermedi dr.bu ay gunde iki tane ictim ve sonrasinda igne vuruldum adetim 5 hun gecti bekliyorum bakalim.normaldede adetimde gecikme yasadigim icin test yapmak istemedim hemen.
Canım benim de adetim gecikir ama klomen kullananlarin hep erken gelmiş yoksa normal adet gününe göre mi biraz erken geliyor adetler acaba ama Dr tahmini adet gününe göre ilişki günü öneriyor benim kafam iyice karıştı valla

Gecen ay bende gunde bi tane bes gun ictim igne vermedi dr.bu ay gunde iki tane ictim ve sonrasinda igne vuruldum adetim 5 hun gecti bekliyorum bakalim.normaldede adetimde gecikme yasadigim icin test yapmak istemedim hemen.
Eğer öyleyse zaten benim de daha rahat 10 günüm var adetime zaten 40 günden önce olmamki klomen normale donderecek sandım ben en azından 30 günde 1 olurum diye düşünmüştüm

Dr erkene cekebilir adetini dedi ama uc aydir ayni seleri yasadigim icin test yapiom gecikio ve hep negayif cikio o yuzden biraz daha beklemek istiorum.

Dr erkene cekebilir adetini dedi ama uc aydir ayni seleri yasadigim icin test yapiom gecikio ve hep negayif cikio o yuzden biraz daha beklemek istiorum.
Canım bunu söylediğin iyi oldu demek ki benimki de gecikicek yine erkene falan almadı klomen belki de hamileyimdir belli mi olur inşallah sende bende hamileyizdir canim

Selamunaleyküm arkadaşlar ben de geçen ay klomenle hamiş kalamadim maalesef bu ay tekrar kullandim yumurta takibi yapildi bugun yumurta iki tarafta oluşmuş biri 16 mm digeri 18 mm iğne ovitrelle verdi doktorum aldim bakalim akşam vurulucam çatlatma iğnesini inşaallah Rabbim hepimize nasip eder hamiş olursam burdan yazip mutluluğumu paylaşmak istiyorum Allaha emanet olun canlar

Hakkında hayırlısı olsun bende buay kullandım klomen ve catlama iğnesi ama bugün malesef kırmızı kartı yedim aetimi öne aldı baya bes altı gün

Kızlar bende pko var klomen ilk defa geçen ay kullandım en düşük doz neyse hormonlar da temiz bi östrojen az yüksek çıktı onemsemedi Dr ve bu ay Dr hiçbişey kullanma dedi buay da etkisi olur klomenin dedi benim kafamı karıştıran hiç yumurta ölçümü falan istemedi ve ciddi anlamda iyi bi hastaneye docent dr a gidiyorum yani öyle alelade bi kadın dogumcuya da gorunmedim sizce neden böyle yapıyor bu Dr

Selam kızlar bol bebişli günlerimiz olsn. verygoody bende bu ay ilk kez klomen kullandm bugn 12. Günümdü doktr kontrole çağırdı ve bir tane yumurtan var dedi çatlama iğnesi verdi c. Tesi vurulmam için. bakalım hayırlısı. yumurta takibi yapmicksa klomeni neden verdi ki

Bende onu anlamadım canım zaten adetliyken gitmistim muayene etmişti klomen verdi 21.gün progesteron testi istedi yaptiramadim adet oldum adet olduğuna göre gerek kalmamış zaten yumurta Çatlamış dedi acaba hormonlar dan yumurtlamada bi sorun olmadığını mi anladı kii ilk gittigimde

Aynen hormnlarından dolayı nasılsa oluşup çatlıyo diyeblr ama yine de bence emin olması gerekti. hatta vajinal ultrason yaptı iyi görebilmek için bugn bana. ama banada progesteron testi yapmadı mesela. her dr farklı bi tedavi uyguluyor

Progesterondan yumurtanın çatladı catlamadigini anliyorlar adetin duzenliyse gerek duymaz zaten catliyodur pkoda bazen aksiyor gecikiyor falan diye benden istedi ama klomenle zaten düzene giriyor

Bende pko fln da yok aslında. direk çocuk istiyorm deyince klomen inofolic ve glifor verdi. bi tane güzel yumurtan var çatlatma iğnesi yapalm dedi. Geçen ay prolaktinm yüksekti sadece oda düştü baska problem yok aslnda. :) inş bu ay gelir bebişler bi daha böle şeylere gerek kalmz. çnkü klomen bende acayip bulantı yaptı

İnşallah canım bende kullanırken sinir stres yaptı sonrasında da hamilelik belirtilerini yaşattı buay kullandirmadi da Dr hayırlısı bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…