Cnm igne oldugun gun bos sonrasinda 5gun ust ustue hergun dedi doktorum bana.. ben gecen ay oyle yaptim tutmadi fakat bu ay igneden birgun once iliski oldu igne gunu en azindan vucutta sperm kalio yasiyor igneden sonrada ilk 5gun allaha sukur bunikinci denemem hamuleyimGebe kalan arkadaşlara sonsuuuuz tebrikler ancak konunun amacına bağlı olarak keşke çatlatma ignesi sonrası ilişki programlarınızı da belirtseniz de bize de fayda sağlayabilse... bilgi verenlere sevgiler
Rica ederim cnm bende cok arastiriyorum ediyorum stres sikinti hepimiz hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz.. catlama ignesi konusunda cok arastirdim gittim doktora merak edenlere yazabilirimHay Allah razı olsun deryagok, sayende önümüzdeki ay hamiş patlaması yaşanacakşaka bir yana saģolasın bilgi için... önemli idi bizler için...
Sana verebilecegim tek tavsiye igne gunu iliski yok diolar ya igne vurulmadan bir gun once muhakak iliskiye gir ve ine vuruldugun gunde 12 saat sora yine iliskiye gir. Bizim hemsire tanidigimizda ikincide hamile kldi banada o dedi igne oncesini onu dinledim ve oldu. Bide igneyi vuruluacagin saati sabah 11 12 sularina ayarlaki 36 saat sonrasi geceye denk gelsin ve yatakdan asla kalkma ilk bir saat belinin altina minder koy sonrasinda sabaha kadar yatŞu anda ignem yaklasiyor... gecen ay ben de igne sonrasi denedim,olmadi... önerin önemliydi benim için... hayırlısı diyorum cümlemize... yine de igne konusunda bilgilerini paylasırsan sevinirim... tesekkurler...
Slm derya bende ilk denememde olmadı adet olursan gel dedi doktorum yarın tekrar gidicem klomen ve çatlatma iğnesi verecek sanırım.senin taktiği uygulıcam inşallah bu sefer olur :)Sana verebilecegim tek tavsiye igne gunu iliski yok diolar ya igne vurulmadan bir gun once muhakak iliskiye gir ve ine vuruldugun gunde 12 saat sora yine iliskiye gir. Bizim hemsire tanidigimizda ikincide hamile kldi banada o dedi igne oncesini onu dinledim ve oldu. Bide igneyi vuruluacagin saati sabah 11 12 sularina ayarlaki 36 saat sonrasi geceye denk gelsin ve yatakdan asla kalkma ilk bir saat belinin altina minder koy sonrasinda sabaha kadar yat
Dene cnm banada hemsire kiracimiz var o dedi oda igneyle hamile kaldi ikincide igne olmadan bir gun once ve igneden 12saat sora bide 36.saatte insallah olur seninde allah emeklerimizi bosa cikarmasinSlm derya bende ilk denememde olmadı adet olursan gel dedi doktorum yarın tekrar gidicem klomen ve çatlatma iğnesi verecek sanırım.senin taktiği uygulıcam inşallah bu sefer olur :)
Merhaba hoş geldin bende ilk çatlatma iğnesinde adettim 3 gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı.bence birkaç gün bekle çünkü klomen ve çatlatma iğnesi adeti geciktire biliyomuş.ama inşallah hamilesindir.hiç belli olmaz rabbim bilir tabi.Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 17 mayis da çatlama iğnesi vuruldum ve bugun iğneden sonra 16.gunum hala adet olmadım daha önce idrar ve kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce tekrar ne zman yapayım
Kacinci gunu yaptin onemli olan o. 15 gununden sonra olsn digru sonuc veriyorMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 17 mayis da çatlama iğnesi vuruldum ve bugun iğneden sonra 16.gunum hala adet olmadım daha önce idrar ve kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce tekrar ne zman yapayım
Kan testini 13.gun yaptrmstm iğneden sonra ama demin wc iki damla açık pembe kan geldi galiba adet oldum yaaKacinci gunu yaptin onemli olan o. 15 gununden sonra olsn digru sonuc veriyor
Hayirlisi olsun ilk denemenmiydi igneyi. Bende ilkonde tutmadi ikincide tuttu uzulme ikincide sansin yuksekKan testini 13.gun yaptrmstm iğneden sonra ama demin wc iki damla açık pembe kan geldi galiba adet oldum yaa
Evet ilk denememdi çok sağol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 1 yıllık evliyim hiç korunmadm ama 1 yıldır olmadı artik ikinci denemeyi beklicez hayırlısı olsnHayirlisi olsun ilk denemenmiydi igneyi. Bende ilkonde tutmadi ikincide tuttu uzulme ikincide sansin yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?