klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Gebe kalan arkadaşlara sonsuuuuz tebrikler ancak konunun amacına bağlı olarak keşke çatlatma ignesi sonrası ilişki programlarınızı da belirtseniz de bize de fayda sağlayabilse... bilgi verenlere sevgiler
Cnm igne oldugun gun bos sonrasinda 5gun ust ustue hergun dedi doktorum bana.. ben gecen ay oyle yaptim tutmadi fakat bu ay igneden birgun once iliski oldu igne gunu en azindan vucutta sperm kalio yasiyor igneden sonrada ilk 5gun allaha sukur bunikinci denemem hamuleyim

Hay Allah razı olsun deryagok, sayende önümüzdeki ay hamiş patlaması yaşanacak şaka bir yana saģolasın bilgi için... önemli idi bizler için...

Hay Allah razı olsun deryagok, sayende önümüzdeki ay hamiş patlaması yaşanacak şaka bir yana saģolasın bilgi için... önemli idi bizler için...

Rica ederim cnm bende cok arastiriyorum ediyorum stres sikinti hepimiz hayirlisiyla evlatlarimiza kavusuruz.. catlama ignesi konusunda cok arastirdim gittim doktora merak edenlere yazabilirim

Şu anda ignem yaklasiyor... gecen ay ben de igne sonrasi denedim,olmadi... önerin önemliydi benim için... hayırlısı diyorum cümlemize... yine de igne konusunda bilgilerini paylasırsan sevinirim... tesekkurler...

Şu anda ignem yaklasiyor... gecen ay ben de igne sonrasi denedim,olmadi... önerin önemliydi benim için... hayırlısı diyorum cümlemize... yine de igne konusunda bilgilerini paylasırsan sevinirim... tesekkurler...
Sana verebilecegim tek tavsiye igne gunu iliski yok diolar ya igne vurulmadan bir gun once muhakak iliskiye gir ve ine vuruldugun gunde 12 saat sora yine iliskiye gir. Bizim hemsire tanidigimizda ikincide hamile kldi banada o dedi igne oncesini onu dinledim ve oldu. Bide igneyi vuruluacagin saati sabah 11 12 sularina ayarlaki 36 saat sonrasi geceye denk gelsin ve yatakdan asla kalkma ilk bir saat belinin altina minder koy sonrasinda sabaha kadar yat

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır okuyordum forumdakileri ama aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Ayın 16 sinda yani 3 gun once oldum igneyi. Çok korkuyorum bu ay da olmazsa diye. Hiç böyle hayal etmemistim. Bir gün adetim gecikicek ve ben de kocama aileme güzel haberleri vericektim. Şimdiyse 8 aydır hayal kırıklığına ugruyorum. Okuduğum kadariyla da ilkinde tutan daha az sanırım.

Merhaba hanımlar..
İnşallah en kısa zamanda fazla uğraşmadan dileyen isteyen herkes sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olur
Bende klomen ve ardından iğne olup bekleyenlerdenim.

Slm derya bende ilk denememde olmadı adet olursan gel dedi doktorum yarın tekrar gidicem klomen ve çatlatma iğnesi verecek sanırım.senin taktiği uygulıcam inşallah bu sefer olur :)

Slm derya bende ilk denememde olmadı adet olursan gel dedi doktorum yarın tekrar gidicem klomen ve çatlatma iğnesi verecek sanırım.senin taktiği uygulıcam inşallah bu sefer olur :)
Dene cnm banada hemsire kiracimiz var o dedi oda igneyle hamile kaldi ikincide igne olmadan bir gun once ve igneden 12saat sora bide 36.saatte insallah olur seninde allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 17 mayis da çatlama iğnesi vuruldum ve bugun iğneden sonra 16.gunum hala adet olmadım daha önce idrar ve kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce tekrar ne zman yapayım

Merhaba hoş geldin bende ilk çatlatma iğnesinde adettim 3 gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı.bence birkaç gün bekle çünkü klomen ve çatlatma iğnesi adeti geciktire biliyomuş.ama inşallah hamilesindir.hiç belli olmaz rabbim bilir tabi.

Kacinci gunu yaptin onemli olan o. 15 gununden sonra olsn digru sonuc veriyor

Hayirlisi olsun ilk denemenmiydi igneyi. Bende ilkonde tutmadi ikincide tuttu uzulme ikincide sansin yuksek
Evet ilk denememdi çok sağol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 1 yıllık evliyim hiç korunmadm ama 1 yıldır olmadı artik ikinci denemeyi beklicez hayırlısı olsn

benimde ikinci denemem klomen kullandım dün kontrol um vardı.bir tane yumurtam 2,5 cm olmuş çatlatma iğnesine gerek yok çatlama durumunda bekleyelim kendisi çatlasın dedi.inşallah bu seher olur.gerçekten zor bi dönem eyer bu ayda olmazsa rahim filmi istedi inşllah gerek kalmaz.kısmet her şey.

kızlar bende bu ay 4. kez klomen tarzı ilaç kullandım ve ikinci kez de aşılama olacağım. doktorum bu ilaçlar ileriye dönük etki ediyor. 5. ayında olanların aşılamaları tuutu dedi. klomen yada benzerei ilaç kullanıp da kaçıncı ayınızda hamile kaldınız. 4 ve 5. aylarda kalanlar bilgi verebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…