klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlar yaptım test hem erken gebelik testinhemde normal gebelik pozitif çıktı gittim kan verdim sonuncunu bekliyorum sizce iğnenin etkisi geçmiştir demi

merhaba bende 11 nisanda çatlatma iğnesi oldum dün adet olmam gerekiyodu olmadım sabah test yaptım negatif çıktı klomen ve iğneden dolayı gecikme olabilirmi ? bı umutla sabah test yaptım ama çıkmadı

amin inşallah gerçekten çok zor ben artık çok sıkıldım bu durumdan çok stres oldum uzun süredir hayatımda sanki başka bi şey yok gibi olmaya başladı.rabbim her keze hayırlısı neyse onu naip etsin.sanırım bu kadar stres yapmasak kafamızı sadece ona odaklamasak belkide olucak ama elimizde değil

Teşekkür ederim kan değerim 84 çıktı düşük biraz çarşamba tekrar yaptırıcam kan değerim 1500 2000 olduğunda dr gideceğim . Ben ilaç kullanmadım, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ve hamile kaldım. Bende pko hastasıyım ama hiç bir zaman adet düzensizliğim olmadı yumurtlamam ve çatlaması her zaman düzenliydi dr çatlatma iğnesini deniyelim en azından zamanını biliriz tam olarak dedi ve inş tuttu Allah tüm bekleyenlere isteyenlere versin. Kızlar ben hiç bir zaman beklemedim stres yapmadım belkide ondan bu kadar çabuk oldu rahat olun Allah a dua edin

KLomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. Allah verirse oluyor şükürler olsun.

T
KLomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. Allah verirse oluyor şükürler olsun.
Tebrikler cnm benimde bu ikinci denemem 2gun once igne oldum.. kactane yumurtan vardi nelere dikkat ettin yastik kullandinmi doktor bana yastik koy dedi geven ay ama olmadi bu ayda bakalim nolcak

Evet 4 kez ilişki günü verdi ve her birinden sonra 1 saat yastık koyup yat dedi. 2 yumurtam vardı. KLomen kullanmadan önceki 3 ayda toplam 10 kilo verdim. Çok düşünme hayatını yaşamaa devam et. Ben hiç ümitsiz olmadım, kalpten dua et Allah'a.

Klomen bittiği gün gittiğimde 1 yumurtam vardı 8 mm olmuştu 11. gün gittiğimde ise 2 yumurtan var dedi 18 ve 19 mm zaten o gün de iğne verdi, ve 36 saat sonra ilk ilişki olsun dedi.

Peki son soru cnm igneden kacgun sora test yaptin ve idarar testimi yaptin kendin evde

İğneden sonra 14. ya da 15. gündü evde idrarda hafif silik ama belli olan şekilde çıktı ertesi gün kanda 700 civarındaydı.

Yok tek gördü doktor hatta öteki yumurtama ne oldu dedim, onu rahim yok eder dedi.

Yok tek gördü doktor hatta öteki yumurtama ne oldu dedim, onu rahim yok eder dedi.
Ama değer çok yüksek :) daha sonra öğrenenler de var. Mesela gelinimiz. Kalp atışlarını öğrenmeye gittiğinde öğrenmiş ikiz olduğunu. Neyse canım sağlıklı hayırlı olsunlar da fark etmez .ama cokkk zor ikiz

Evet benim 4. ayım bitti olsa heralde görürdük ama tek her seferinde hayırlısı böyle imiş ve akrabalarımda ikizler vardı olabilirdi ama şükürler olsun bu halime darısı isteyen herkese.

Evet benim 4. ayım bitti olsa heralde görürdük ama tek her seferinde hayırlısı böyle imiş ve akrabalarımda ikizler vardı olabilirdi ama şükürler olsun bu halime darısı isteyen herkese.
4. Ay mi maşallah :) sağlıklı olsun da tek olsun canim ikiz zaten çok zorrr :)

Doktorumdan da Allah razı olsun pco olduğumdan düzensizdi adetlerim ve hamile kalmadan 1 ay önce progestanın vajinalden kullanımını verdi bana sonra adet oldum ve klomene başladık 5. günü ve 11. günü kontrol etti. Folik asit ve bebek aspirini de vermişti 1 ayda onları kullandım. Çok şükür her şeyimiz yolunda. İnş. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Gebe kalan arkadaşlara sonsuuuuz tebrikler ancak konunun amacına bağlı olarak keşke çatlatma ignesi sonrası ilişki programlarınızı da belirtseniz de bize de fayda sağlayabilse... bilgi verenlere sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…