- 22 Ağustos 2015
- 75
- 45
- 18
- 32
Ins canim ya ins :))inşallah olmazsın gülümmmtutunmuştur sana meleğinn
o yorgunluğu hepimiz yaşıyoruz gülümmm..ben çatlamasını bırak yumurtanın büyümesini bekliyorum dahapeki sonucu hamilelik mi acaba :) olumlu cevap duymaya o kadar ihtiyacim varki yoruldum tedavi surecinden :d
ben hamileyken aynı o ağrıları aşadım canım..meğer hamileymişimBende igne vuruldktan snra hic sanci yasamadim suan igneden snra 12.gunum bazen sol a bazen sag tarafina bicak sanciai gbi agri giriyo bende diyorm icimdem bebekmi yerlesiyo acaba snrada diyorm dusunme bosa umutlanma :))
o zamannnn darisi basimaben hamileyken aynı o ağrıları aşadım canım..meğer hamileymişim
çabucak geçer merak etme duanı et gerisini zaten rabbim en iyisini bilir..en hayırlı şekilde nasip etsin rabbimmo zamannnn darisi basimadaha erken igneyi olali 4 gun oldu ama umut iste
Ins benimde oyledir neblm korkudan hamilelige hoc yormuyorum sonra uzuluyorum diye cok sık olmuyo bazen bıcak gibi saplaniyo bazen sızı olarak vurup gidiyo bakalm acelem yok bekliyorm adetim gecikince yaparm testben hamileyken aynı o ağrıları aşadım canım..meğer hamileymişim
bencede adetin geçince yaparın gülüm çünkü iğnenin etkisinden de pozitif çıkıyormuş ya hem daha sağlıklı olur inş senledir bebeğinIns benimde oyledir neblm korkudan hamilelige hoc yormuyorum sonra uzuluyorum diye cok sık olmuyo bazen bıcak gibi saplaniyo bazen sızı olarak vurup gidiyo bakalm acelem yok bekliyorm adetim gecikince yaparm test
evet canım stres büyük etken benim dr gittiğim günden beri çocuk çocuk diye yatıp kalkma kafanı dağıt uğraş bul kendine dedi hep vucut öyle bir mekanizmaki beyin neyi isterse vucut tersine şeyi yaparmış çok tuhaffAynen canim igneninde pozitif etkisi oluyomus bde bos yere sevinme flan olmasin igneden 15 gun snra yapilabilir diyolar etkisi kalmiyomus ama ben bi 20 gun fln gecmsni beklerm ins adet olmam normalde asiri duzenliyimdir son 3 ayda her adetim 10 gun gecikti dr bse demedi 14.gun yumurtam catladiysa adet olcaksam 30 gunu gecmz heralde stresdende gecikme olabiliyoms
Canim benmde bugun igneden sonra 12.gunum adet olcakmisim hissi yok sadece arada sol bazende sag tarafima bi sanci giriyo degisk bse bicak gbi saplaniyo bende senin gbi beklemedeyimmerhaba, bende 7 ocakta çatlatma iğnemi oldum.bu 2. çatlatma iğnem.ve 4 aydır deneme yapıyoruz.pkolu olduğum için doktorum hızlı davranmak istedi.onun dışında herşey normal.yumurtaşığım kendi büyüyor.ve son 2 aydır adetim düzenli zaten çok gecikmiyordu.şimdi 22 ocakta adet olmam gerekiyor.bugün iğneden sonra 11. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var bulantım sürekli yok ama arada yoklar biçimde geliyo gidiyo.tabi ki heyecan yapıyorum.bana yardımcı olun lütfen kızlar.fitil şeklinde progestan kullanıyorum bir de.
Canim benmde bugun igneden sonra 12.gunum adet olcakmisim hissi yok sadece arada sol bazende sag tarafima bi sanci giriyo degisk bse bicak gbi saplaniyo bende senin gbi beklemedeyim
Ignenin adi ne canim snnBen evde yapiyorum insilün ignesi gibi hic acimiyor gobek deliginin altindan 3 parmak asagi yapiyorsun.hic agri sizi yapmiyor cok kolay ama oldumu olcakmi.psikolojisi zor sadece.
Ay tatlm ins ya kimisi yazmis yuruyemedm cok acidi die iyice korktumBence erken degil canim muhakkak yap takibini ignedende korkmana hic gerek yok bende korkuyodum buyuktr flan diye normal igne sandim alakasi yok 3 cmlik bi ucu var zaten hemsire yaparken hic anlamiyosun bile hic ama hic acimadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?