Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun iğnede yumurta geliştirici klomen gibi bu daha etkili ücret devlet karşılamıyor biraz pahallı bu iğnelerMerhaba herkese bende de pcos var ve
bu ay ben de klomen kullandim ancak yumurtalarim buyumedi doktorum devam etmemizin anlami yok igneye gecelim dedi simdi adet olmayi bekliyorum.
igneyi hastaneden degil kendimiz eczaneden aliyoruz degil mi doktorum tedavi baslayinca ayrintili konusuruz dedi bilgi vermedi bu konuda bilgisi olan klomen ise yaramayip igneyle hamile kalaniniz var mi(
geçmiş olsun iğnede yumurta geliştirici klomen gibi bu daha etkili ücret devlet karşılamıyor biraz pahallı bu iğneler
yok alamıyorsun bu ilaçları devlet karşılamıyor özel bende özele gidiyorum dr veya hastanenin cebine bir şey girmiyor kiCok tesekkur ederim. Benim cekindigim konu acaba maliyetli oldugu icin mi igneye gecelim dedi doktor diye dusunuyorum cunku ozel hastaneye gidiyorum para icin olabilir mi dedim doktora da soramadim normal receteyle eczaneden aliyoruz degil mi bilginiz var mi?
Merhaba herkese bende de pcos var ve
bu ay ben de klomen kullandim ancak yumurtalarim buyumedi doktorum devam etmemizin anlami yok igneye gecelim dedi simdi adet olmayi bekliyorum.
igneyi hastaneden degil kendimiz eczaneden aliyoruz degil mi doktorum tedavi baslayinca ayrintili konusuruz dedi bilgi vermedi bu konuda bilgisi olan klomen ise yaramayip igneyle hamile kalaniniz var mi(
selam kızlar bende sizin gibi pkoluyum bende kullandım klomen çatlatma iğnesi 3 defa olmadı.Bu ay hastalandım ve gitmedim doktora piskolojim bozuluyor çünkü.Bu ay çörek otu tarçık bal deniyecem.Pkolulara çok faydası olmuş özellikle ve hamile klan çok kişi var.Sizde deneyin istereniz.Ben bu ay sonuç alırsam söylerim zaten kesin.İnşallah rabbim hepimize o mucizeyi verirMerhaba. Ben de pko lüzum bugün Dr Gittim . 4. klomen denemesi başladı. İğne vermiyorum pko çok yum gelişebilir dedi. Senin kaçıncı denemede iğne ye başladı
Merhaba benim de iğneden sonra 14.gunum bugün daha adet olamadım ama bugün B hcg baktım negatif bu ay 3. Denememde galiba umutsuzlanıyorum artıkMerhaba. Ben de pko lüzum bugün Dr Gittim . 4. klomen denemesi başladı. İğne vermiyorum pko çok yum gelişebilir dedi. Senin kaçıncı denemede iğne ye başladı
Canım benim tam bi adet döngüm ve tarihim yok PCos var. Bende en son 2mart da adet oldum yarın 30.günüm oluyor ama sanki klomen ile gebelik ORANI düşük gibiCanim moralini bozmak istemem ama 14 gün epey olmuş. Ama bi de şöyle bi durum var bence bat beklemek daha kesin sanki. Bat ne zamaN.. Adet olana kadar ihtimal var
Canım benim tam bi adet döngüm ve tarihim yok PCos var. Bende en son 2mart da adet oldum yarın 30.günüm oluyor ama sanki klomen ile gebelik ORANI düşük gibi
Canım ben zaten 50 kilo yum 1.60 da boy var yani kilo ile çok ilgili OLDUĞUNU düşünmüyorum galiba nasip bu işler birazda çok düşünmemek Lazım kafam Karışık bu ay kesin hsg yaptıracambende de canım pko var kilo varsa vermemiz gerkiyor benim var biraz verdim ama daha bi 5 kilo vermeliyim klomen benim 4. denemem umudum yok sanırım dediğin gibi klomenle oran düşük. çatlatma iğnesi de olacam, 2. denemede de oldum. 3. denemede yum bile büyümedi
Canım ben zaten 50 kilo yum 1.60 da boy var yani kilo ile çok ilgili OLDUĞUNU düşünmüyorum galiba nasip bu işler birazda çok düşünmemek Lazım kafam Karışık bu ay kesin hsg yaptıracam