3. Ayda hamile kaldım yumurta büyütücü ilaçlar ve catlama ignesi oldum ilişkiden önce sert bir kahve içirdm uzun süre uzandım ekstra bişey yapmadım
Aslında bu 3. Gebelgm ama diğer ikisini düşürdüm o yüzden bunu çok istedim inşallah buna da bişey olmaz
3. Ayda hamile kaldım yumurta büyütücü ilaçlar ve catlama ignesi oldum ilişkiden önce sert bir kahve içirdm uzun süre uzandım ekstra bişey yapmadım
Aslında bu 3. Gebelgm ama diğer ikisini düşürdüm o yüzden bunu çok istedim inşallah buna da bişey olmaz
varmı güzel haber vercek olanlar kimse yazmıyooo
Allahu teala hayirlisiyla bebeginu eline almayi nasip etsin canim. Bizlere de dua et..
.
canim benim 2.ayda olmadi hayirlisi boyleymis demekki...
Kizlar biseyler yazin sizce cok yumurta gebe kalma sansini azaltiyormu lutfen .
Canim kacinci denemen bu ay. Benim 3. oldu. Sanirim bu ayda olmayacak...pembe lekem geldi ve ben sanırım yine adet oluyorum. hemde sattan 24 gün sonra bu nedir yaaa
Canim kacinci denemen bu ay. Benim 3. oldu. Sanirim bu ayda olmayacak...
ben 2 ay kullandim tatlım bu ay ara verdim soğan kürü uygulamaya başladım.dr 2.ay olmazsa rahim filmi planlıyacaktı bu ay için ama kendimi dinlenmeye aldım.dr a gitmedim adet olunca gitcem klomen ve rahim filmi için
canım benim ya Allah kolaylık versin. Rahim filmi çektirmek zor oluyor. bana acımaz dediler anestezi yaptırmadım ama cok ağladımRabbim büyük belli bir vakti zamanı var demekki bize düşeni yapıyorz. üzülmemek lazım hakkımızda hayırlısı olsun ...
ayy gerçektenmi sonuç nasıl umarım herşey yolundadır rahim filmi çektirdiğin ay klomende kullandınmı.ben bu ay klomen kullanmadım umarım yumurtalarım büyür
.klomene çok ümit bağlamıştım ben ama çok sıkıldım o ilaçtan 2 ay yetti.artık aşama aşama yol katedicez umarım bu çektiklerimizi unutturacak mutluluk çok yakındadır tatlım.
Klomen kullanmadan önce 15'inci gün başlamıştım, ancak bu ay klomen kullandım adetin 12. günü kontrole gittiğimde doktor 12. günden başlattı progestanı.kızlar progestana adetin kaçıncı günü başladınız ???
Erken yapmissin canim.Kızlar meraba. Bende klomen +5igne ve catlatma ıgnesi vuruldum . Bugun 9.gunum test yaptım cikmadı cok mu erken yaptım
Erken yapmissin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?