klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

ayy çok sevindim canım darısı bize inşallah.taze gebe olarak bişey sorabilirmiyim ben bu sabah 7 de iğnemi vurdum ama şu an akıntım başladı çatladımı acaba dün gece ilişki oldu sabah iğnemi vurdum iğne sonrası 36.saati bekliyorum ama şuan çatladım sanki 15.stte mümkünmü bu yoksa iğne etkisinimi göstermeye başladı(

Allahu teala hayirlisiyla bebeginu eline almayi nasip etsin canim. Bizlere de dua et..
.
varmı güzel haber vercek olanlar kimse yazmıyooo

canim benim 2.ayda olmadi hayirlisi boyleymis demekki...

kızlar bişey soracam size bende pco var bu ay klomen ilacı kullandım.Doktora gittim yeterince büyümemiş iğne yapmıcam oyuzden dedi progestan ilacı verdi.Oda bitti ama hala hastalanmadım ilaçtanmı yoksa bebiş olabilirmi yarın test yapcam 7 gün gecikti.Aranızda progestan kullanan varmı?

Kizlar meraba ben bu ucuncu ayim klomen kullandigim ilk ay iki yumurta vardi catlama ignesi oldum ikinci ay uc yumurta ve kendiliginden catladi ve ucuncu ay dort yumurta biri 23,19,19,14 ml simdi catlama ignesi verdi pazartesi vurulacam sizce igneyi vurayimmi acaba duyduguma gore cok yumurta da gebe kalma sansi azmis ne yapayim sizce?????!

Hic bilmiyorum ki canim yardimci olamıyorum.
yarin catlatma ignesi yapacak sanırım doktorum banada.

pembe lekem geldi ve ben sanırım yine adet oluyorum. hemde sattan 24 gün sonra bu nedir yaaa

Canim kacinci denemen bu ay. Benim 3. oldu. Sanirim bu ayda olmayacak...

ben 2 ay kullandim tatlım bu ay ara verdim soğan kürü uygulamaya başladım.dr 2.ay olmazsa rahim filmi planlıyacaktı bu ay için ama kendimi dinlenmeye aldım.dr a gitmedim adet olunca gitcem klomen ve rahim filmi için

ben 2 ay kullandim tatlım bu ay ara verdim soğan kürü uygulamaya başladım.dr 2.ay olmazsa rahim filmi planlıyacaktı bu ay için ama kendimi dinlenmeye aldım.dr a gitmedim adet olunca gitcem klomen ve rahim filmi için

canım benim ya Allah kolaylık versin. Rahim filmi çektirmek zor oluyor. bana acımaz dediler anestezi yaptırmadım ama cok ağladım Rabbim büyük belli bir vakti zamanı var demekki bize düşeni yapıyorz. üzülmemek lazım hakkımızda hayırlısı olsun ...

ayy gerçektenmi sonuç nasıl umarım herşey yolundadır rahim filmi çektirdiğin ay klomende kullandınmı.ben bu ay klomen kullanmadım umarım yumurtalarım büyür
.klomene çok ümit bağlamıştım ben ama çok sıkıldım o ilaçtan 2 ay yetti.artık aşama aşama yol katedicez umarım bu çektiklerimizi unutturacak mutluluk çok yakındadır tatlım.

Canim klomene baslamadan cektirdim filmi. Hatta doktorum korunun dedi. Filmden sonra hamile kalan oluyorms. Benim tupler acik cikti sukur ama hamile kalamadim :) amin canim mutluluk yakin biz yeter ki isyan etmeden rabbimize guvenelim o en hayirli zamanda verecktr bebislerimizi bize...

Kızlar meraba. Bende klomen +5igne ve catlatma ıgnesi vuruldum . Bugun 9.gunum test yaptım cikmadı cok mu erken yaptım

Ben de bu ay adetimin 5. gunu ile 10. gunu arasında günde 2 kez klomen kullandım, 13. gün gittim 2 yumurtam olusmus, biri 15 ml civarinda, digeri daha kucuktu, onun olculerini soylemedi, 17. gün tekrar gidicem, yeterli büyüklüğe ulasmissa catlatma ignesi yapilacak.
Var mi benim durumumda olan, birlikte bekleyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…