Canım bizdede ilk catlatma ignesinden 1 gun once ilişki olmamıştı ve iğneden 36 saat sonra 2 günde 1 kere 2 kez denedik. Ikinci denemede iğneden 1 gun once ilişki oldu bu sefer ve catlatma ignesinden 36 saat sonra ve 5 gun boyunca her gün denedik.bakalim bu yöntem tutarsa burdaki kızlara formülü söyleyeceğimamin canım.bide biz ilişki gününde hata yaptık sanırım biz iğneden önce en son 5 gün önce ilişki oldu 36.st i bekledik yani bir haftalık perhiz sonrasına denk geldi.zaten polikistik yumurta zayıf birde sperm bir haftalık olunca) bu ay öyle yapmıycam gün aşırı dikkat etcem.ve eğer yumurtlama ile adet arası 14 günse ben iğneden önce yumurtlamış oluyorum.bu ay bide öyle deniyim bakalım
Benim adet gunum çarşamba bakalım güzel haberler verebilecekmiyiz bu arada ben klomen içtik ten sonra 3 yumurta oluşmuş solda 21 ve 22 cm sağda 19 cm ertesi gün ovitrelle iğne vuruldum bakalım bu 2.denemede gelecekmi bebeğim. Ayrıca ben de pco yum.gecen yıl 1 kürtaj im var.hakkimizda hayırlısı canım. .
Canım sabah 1 akşam 1 klomen ictigimde solda 2 sağda 1 di.o da aynıydı fakat büyüklüğü daha azdı 18_19 mm civarında iken,sabah 2 akşam 1 ictigimde 21 ve 22 mm civarı olmuşlardı.canım sabah 2 akşam 1 içtiğinde 3 yumurta oluştu demişsin ilk ay günde sabah akşam 1 tane içtiğinde Kaç yumrtaydı.
arkadaşlar bana dua edin son şansım ......
Allah razı olsun ...Allahu Teala yardimcin olsun canim ...
Canım allah yardimcin olsun kucagin bebisle dolsun inşallaharkadaşlar bana dua edin son şansım ......
arkadaşlar bana dua edin son şansım ......
Inşallah canım allah herkese versin elimde patlamasinda klomen bidahaki aya denemeyimde yeniden:))hadi bakalim gözdecim patlat 2 tane
3tane yumurtam olusmus 19.56 digerleride ole dr catlatma ignesi vermicem ikiz üçüz gebelik yasayabilirsin dedi sıksık birliktelik önerdi igne vurulmadan hamile kalan varmi acaba salı gunu bidaha cagirdi yumurtlarn catlayip catlamadigina bakacak sanirim
Kizlar ayin 10 u yani yarın reglimin 28.gunu.gecen aylarda kan testi yaptığımda hüsrana uğradım.diyorum ki ayin 13 une kadar gelmezse test yapayım. Ne diyorsunuz yorumları alayım?
Canım bilmiyorum ki beklicez ama sağ kasigimda da batma var adet belirtisi yok arada kasigima ağrı giriyor ama..hayırlısı..bu ay da beklentim çok..yine hüsrana uğramak istemiyorum..Bugün benim doğum günümdü gelirse en güzel hediye olcakadet günün geçince kanda baktır canım.yarınsa mens günün perşembe kanda baktır.şimdi hamileysende idrar testi nde bazen çıkmıyo üzülüyor insan kan kesinhaydi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar ayin 10 u yani yarın reglimin 28.gunu.gecen aylarda kan testi yaptığımda hüsrana uğradım.diyorum ki ayin 13 une kadar gelmezse test yapayım. Ne diyorsunuz yorumları alayım?
Dogum gunun kutlu olsun canim. İnsallah guzel haberler verirsin. Ben gecen ay 28 inde adet oldum. O gun sabah kan verdim ogleye adetim geldi :) bence adetten 3 gun sonra yap testi. Hakkinda hayirlisi olsun canim...
Teşekkür ederim canım ben yarin geçsin sonraki gün kan testi yapıcam çünkü bende kan pıhtılaşma si da var bu yüzden geçen yıl bebegimi gelisemedigi icin kurtajla aldılar.ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi eğer hamileysem 9 ay boyunca hergün iğne vurulucam.Dogum gunun kutlu olsun canim. İnsallah guzel haberler verirsin. Ben gecen ay 28 inde adet oldum. O gun sabah kan verdim ogleye adetim geldi :) bence adetten 3 gun sonra yap testi. Hakkinda hayirlisi olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?