klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım bizdede ilk catlatma ignesinden 1 gun once ilişki olmamıştı ve iğneden 36 saat sonra 2 günde 1 kere 2 kez denedik. Ikinci denemede iğneden 1 gun once ilişki oldu bu sefer ve catlatma ignesinden 36 saat sonra ve 5 gun boyunca her gün denedik.bakalim bu yöntem tutarsa burdaki kızlara formülü söyleyeceğim

Bende adetimin 5.gunu 3gun gunde 1tane klomen içtim 2yumurtam oluşmuş sali günü vajinal muayne yapip bakicak catlatma ignesi vermicem kendiliginden catlicakmi die bakicak normelde yumurtlama günüm 12.si ben bugunden itibaren hergun birlikte olmaya baslicam doktorumda 2gune bi ilişki önerdi ilk denemem klomeni inşallah tutar allahim herkese nasip etsin arattirmasin

canım sabah 2 akşam 1 içtiğinde 3 yumurta oluştu demişsin ilk ay günde sabah akşam 1 tane içtiğinde Kaç yumrtaydı.

canım sabah 2 akşam 1 içtiğinde 3 yumurta oluştu demişsin ilk ay günde sabah akşam 1 tane içtiğinde Kaç yumrtaydı.
Canım sabah 1 akşam 1 klomen ictigimde solda 2 sağda 1 di.o da aynıydı fakat büyüklüğü daha azdı 18_19 mm civarında iken,sabah 2 akşam 1 ictigimde 21 ve 22 mm civarı olmuşlardı.

3tane yumurtam olusmus 19.56 digerleride ole dr catlatma ignesi vermicem ikiz üçüz gebelik yasayabilirsin dedi sıksık birliktelik önerdi igne vurulmadan hamile kalan varmi acaba salı gunu bidaha cagirdi yumurtlarn catlayip catlamadigina bakacak sanirim

Canim masallah ya. Bu ayi iyi degerlendir :) insallah bu ay bebis olur hayirlisiyla..

Kizlar ayin 10 u yani yarın reglimin 28.gunu.gecen aylarda kan testi yaptığımda hüsrana uğradım.diyorum ki ayin 13 une kadar gelmezse test yapayım. Ne diyorsunuz yorumları alayım?

Kizlar ayin 10 u yani yarın reglimin 28.gunu.gecen aylarda kan testi yaptığımda hüsrana uğradım.diyorum ki ayin 13 une kadar gelmezse test yapayım. Ne diyorsunuz yorumları alayım?

adet günün geçince kanda baktır canım.yarınsa mens günün perşembe kanda baktır.şimdi hamileysende idrar testi nde bazen çıkmıyo üzülüyor insan kan kesin haydi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bilmiyorum ki beklicez ama sağ kasigimda da batma var adet belirtisi yok arada kasigima ağrı giriyor ama..hayırlısı..bu ay da beklentim çok..yine hüsrana uğramak istemiyorum..Bugün benim doğum günümdü gelirse en güzel hediye olcak

Son düzenleme:

Dogum gunun kutlu olsun canim. İnsallah guzel haberler verirsin. Ben gecen ay 28 inde adet oldum. O gun sabah kan verdim ogleye adetim geldi :) bence adetten 3 gun sonra yap testi. Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Dogum gunun kutlu olsun canim. İnsallah guzel haberler verirsin. Ben gecen ay 28 inde adet oldum. O gun sabah kan verdim ogleye adetim geldi :) bence adetten 3 gun sonra yap testi. Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Teşekkür ederim canım ben yarin geçsin sonraki gün kan testi yapıcam çünkü bende kan pıhtılaşma si da var bu yüzden geçen yıl bebegimi gelisemedigi icin kurtajla aldılar.ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi eğer hamileysem 9 ay boyunca hergün iğne vurulucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…