Canim iyi dileklerin icin tesekkurler. Bakalim bu gun 4 te gidecem doktora igne verirse birlikte beklicez cok heyecanli :) ne zaman test yapmami soylerse yazarim buraya. Buyumus yumurtalar sonradan yok olmaz demi ya, korkuyorum geri sönerler diye :)canım inşallah her şey yolunda gider. 3 yumurta süper bence. iki kez klomen kullandım ikisinde de 1 yumurta oldu. çatlatma iğnesi oldum ben de bugün. 21,5 mm olmuştu yum. yarın iğne verirse kaç güün sonra test yaptırman gerektiğini söylerse yazar mısın canım buraya. meraktan ölecem de ben nasıl bekleyecez ya :)
Canim ben adetin 5. Gunu baslamistim ama burada okudugum kadariyla 3. Gunu baslayanlarda cok. 5 gun sabah aksam kullandim bitince 3 gun sonra da kontrole cagirdi.klomen kaçıncı günü başlayıp kaçıncı günü gittiniz doktora kızlar
Canim iyi dileklerin icin tesekkurler. Bakalim bu gun 4 te gidecem doktora igne verirse birlikte beklicez cok heyecanli :) ne zaman test yapmami soylerse yazarim buraya. Buyumus yumurtalar sonradan yok olmaz demi ya, korkuyorum geri sönerler diye :)
Canim ben adetin 5. Gunu baslamistim ama burada okudugum kadariyla 3. Gunu baslayanlarda cok. 5 gun sabah aksam kullandim bitince 3 gun sonra da kontrole cagirdi.
kızlar bn de adetin 4. günü başladım sabah akşam 1 tane. ama en son akşam ki dozu ( 5. gün ) içme demişti dr.klomen kaçıncı günü başlayıp kaçıncı günü gittiniz doktora kızlar
nasıl yani cnm anlamadım?kızlar bn de adetin 4. günü başladım sabah akşam 1 tane. ama en son akşam ki dozu ( 5. gün ) içme demişti dr.
nasıl yani cnm anlamadım?
cnm ben klomeni kullanıyorum ama geçen ay 5 mm fazla büyümemeşti bende 3 günü başlıyorum ilaca neden büyümüoanlamıyorumcanım klomene adetin 4. gnü başladım. 5 gün sabah akşam birer tane iç dedi dr. 5. gün çağırdı. 5. ün gittiğimde bir tane 15 mm yum var dedi. akşamki klomeni içme dedi. adetin 8. günüydü yani ilk yum takibi. estrofem yazdı. günde 1 tane. adetin 12. günü tekrar çağırdı. yum 21,5 mm olmuş. çatlatma iğnesi verdi. dün yani adetin 12. günü çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlar çarşamba (adetin 13. günü ) ve perşembe (adetin 14. günü ) ilişki hatta bu hafta boyunca ilişki sayısını arttırın dedi. progestan yazdı cmt ( adetin 16. günü) başla sabah akşam birer tane dedi. vajinal yoldan. bitince hap ( 15 gün sürüo) 4-5 gün sonra hala adet olmadıysan gel test yapalım dedi.
zeynep progestanı neden yazdı doktor? ben hiç hap kullanmadım çatlamadan sonra
mrb arkadaşlar.. ben de ıkı aydır klomen kullanıyorum ancak ilk kez iğne oldum. ilkınde adetin 5.gününden 9una kullanmıştım bir gün sonra kontrole gittiğimde 27mm olduğu için iğne yapmamıştı dr.m.. bu ay ise adetin 3. ve 7.günleri kullandım kontrolde yumurta 21mm idi ve o gün iğne oldum..bugün 9. gün.. akıntım var ara ara vede kasık ağrılarım..bunlar normal midir ? ne zaman test yaptırmalıyım sizce?
cnm ben klomeni kullanıyorum ama geçen ay 5 mm fazla büyümemeşti bende 3 günü başlıyorum ilaca neden büyümüo anlamıyorum
valla bi senedir alim olacam nerdeyse :))tamam canım inşallah hakkında hayırlısı olur. bende yeniyim bilmiyorum hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?