klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Selam kızlar 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 13 gün oldu idrar testinde çıkar mi
merhaba bende 18 eylülde oldum dayanamadım yaptım ılk once cıkmadı ama sabah baktıgımda cızgı cıkmıstı test cızgısı kadar belırgın degıldı... ya bı hata var yada erken yaptım o yuzden belırsız test kuruyunca cıktı ortaya...kan testı yapmayada korkuyorum regl tarıhıme kadar beklıcem kan testı ıcın ((( konu hakkında bılgısı olan varsa banada yardım edebılır mı ?

Canim ben regl oldum yanlız idrar testine pek güvenme derim benim dilim çok yandı pozitif gördüğüm oldu 11 ay süre içinde ne kadar sevindik ama sonu hep gözyaşı oldu kan negatif ti hep
Bence sabırla bekle geçerse kan tahlili yaptir

arkadaşlar merhaba. öncelikle hepinize acil bebekler diliyorum ama hayırlısıyla :) hepimiz tez zamanda mutlu haberler duyalım inşallah. ben de pko'lu ve 1 yıldır bebek isteyen bir bayanım. 6 kilo verdim,şu an 36 bedende normal kilomdayım. hala spor yapıyorum. düzenli adet oluyorum fakat lh hormonum çok çok yüksek. düşmeden hamile kalamazsın diyo doktorum. 3 ay progestan kullandım ama düşmedi seviyesi,hamile de kalamadım.şu an klomen vermek istiyo ama buna da ben yanaşmıyorum. çünkü hormon düşürmeyecek ve boşu boşuna yumurta tetikleyecek. ne yapmam gerek sizce? bana akıl verir misiniz? çok ihtiyacım var

gebelik ve adet belirtileri birbirine çok yakındır karışabilir.banada klomen ile bu şekilde takip tedavi uygulanmıştı ama benimki tutmadı .ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalabildim. malesef yumurtalardan gebelik oluşmazssa kiste çeviriyor klomen kullananlarda bide o geçsin diye ilaç kullanmıştım sanki çok az ilaç kullanıyomuşum gibi en can sıkıcı tedavi yöntemiydi bana göre ...

klomen aslında bir nevi iyi bir ilaç ama gebelik oluşmayınca yumurtayı kiste çeviriyor. bide yumurtalıklar çok uyarılınca aşırı yumurta üretime geçerse rahim,ağrılı bir tedavi süreci olmasına neden oluyor.ve her yumurta aynı kalitede olmaması bir yana yumurtanın içi boş olabiliyor yani folüküleri olmayabiliyor. yani bir yandan bişiyi düzeltirken bi yandan bozmuş oluyoruz. kullanılan ilaçların prospektüsünede bakarsak hepsinin can sıkıcı yan etkileri var malesef.... o yüzden bu tedavilerden kurtulduğum ve bu süreçleri atlattığım için hep şükrediyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin....

Merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katildim 23 yasindayim yaklasik 3yildir evliyim ve uzun suredir bebegimiz olsun istiyoruz ama olmuyor. Hormon testleri sperm testi smear testi vs birsuru tetkik yapildi ancak hicbir sorun olmadigini soyluyorlar doktorlar. Daha once bir kez serophene tb kullandim. Sonuc alamadim. Daha sonra suan yeni doktorumla tedaviye basladik, klomen tb 2x1 5 gun kullandim ve ilac bittikten 5gun sonra kontrole gittim. Sag ve solda ultrasonla bakinca 18m ve 20 mm iki yumurtamin buyudugunu soyledi doktorum ve 10ekimde pregnyl catlatma ignesi yaptirdik ve o gunden beri hergun calismalara devam ediyoruz. Adetin gecikirse ya da olursa gel tekrar ayni tedaviyi yapicaz dedi. İnsallah bu kez olur, rabbim herkesi bir an once evladina kavustursun.

CANIM HAYIRLI OLSUN TEADVİİN ..inşALLAHH TZ VAKİTTE NASİPOLURR..CANIIMM bende bu ay klomene başladım hayırlısı olur inşALLAHH ..BENDE 5. GÜN AŞLIYORUM HADİ BİSMİLLAH..

OTE="okulum, post: 37342489, member: 433889"]CANIM HAYIRLI OLSUN TEADVİİN ..inşALLAHH TZ VAKİTTE NASİPOLURR..CANIIMM bende bu ay klomene başladım hayırlısı olur inşALLAHH ..BENDE 5. GÜN AŞLIYORUM HADİ BİSMİLLAH..[/QUOTE]
Cok

ulum, post: 37342489, member: 433889"]CANIM HAYIRLI OLSUN TEADVİİN ..inşALLAHH TZ VAKİTTE NASİPOLURR..CANIIMM bende bu ay klomene başladım hayırlısı olur inşALLAHH ..BENDE 5. GÜN AŞLIYORUM HADİ BİSMİLLAH..[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim seninde tedavin hayirli olsun, ben gelismeleri yazicam bakalim neler olucak:)

Herkese hayırlı Akşamlar bende aranıza yeni katıldım Bende umudumu heyecanımı sizinle paylaşmak istiyorum. 1 Yıldır eşimle çocuk istiyoruz ama nedensiz olmadı bu ay doktor aşılama yapacak yarın klomenn kullanmaya baslıcam 5 gün akşamları 2 tane alıcakmışım sonra haftaya Perşembe 30 ekimde yine kontrole çağırdı sanırım yumurtaların durumuna bakacak sonrasinda çatlatma iğnesi ve aşılama cok heyecanlıyım Rabbimden Hayırlısı hepimiz için ..

Hayirlisi olsun canım inşallah ne diyelim inşallah bu ay allah duani kabul ederde heyecan yapma cok :) etkilemesin

mrb kızlar. BENDE ARANIZA YENİ KATILANLARDANIM. BİZDE İLK DEFA BU AY KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADIK. ÇOK HEYECANLIYIM. AMA REGL YE DAHA 10 GÜN VAR. bEKLEMEK ÇOK ZOR.RABBİM İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞAALLAH.

Canım yerleşme kanaması hakkında bi bilgim yok Allah ım hepimize nasip etsin inşallahhh ya bilen birileri bişiler dese bize keşke ((

CANM YERLEŞME KANAMASI YANİ TIPTAKİ İSMİYLE İMPLANTASYON KANAMASI, EMBRİYONUN ENDOMETRİUMA (RAHİME) GÖMÜLÜRKEN OLUŞTURDUĞU KANAMADIR. HERKESTE OLCAK DİYE BİŞEY YOK. KİMİSİNDE GÖRÜLÜR, KİMİSİNDE GÖRÜLMEZ.

merhaba arkadaşlar ben de dün başladım klomene ve inşallah olur diye dua ediyorum inşallah hepimiz müjdeli haberler alırız

kizlar yardim edin lutfen bu ilk defa klomen kulandim ve dun yumurtamin catladigini anladim yumurta aki gibi akintim grldi ams bi kac gundur acaip bi karin agrisi ve kasik agrisi vsr yururken bile agiriyo sizde oyle bisi oldumh lutfen yardimci olurmusunuz..

Canım günaydın bende bu akşam yapıcam çatlatma iğnesini onun için nasıl olucak bir bilgim yok ama Ağrı olur diye biliyorum Z zynp2156

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…