Hmm sen benden 5 gün sonra vurulmussun ben hala beklemedeyim :)
İnşallah güzel haberleri de peşpeşe alırız :) Hemen yazarım buraya valla =))
merhaba bende 18 eylülde oldum dayanamadım yaptım ılk once cıkmadı ama sabah baktıgımda cızgı cıkmıstı test cızgısı kadar belırgın degıldı... ya bı hata var yada erken yaptım o yuzden belırsız test kuruyunca cıktı ortaya...kan testı yapmayada korkuyorum regl tarıhıme kadar beklıcem kan testı ıcınSelam kızlar 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 13 gün oldu idrar testinde çıkar mi
merhaba bende 18 eylülde oldum dayanamadım yaptım ılk once cıkmadı ama sabah baktıgımda cızgı cıkmıstı test cızgısı kadar belırgın degıldı... ya bı hata var yada erken yaptım o yuzden belırsız test kuruyunca cıktı ortaya...kan testı yapmayada korkuyorum regl tarıhıme kadar beklıcem kan testı ıcın((( konu hakkında bılgısı olan varsa banada yardım edebılır mı ?
gebelik ve adet belirtileri birbirine çok yakındır karışabilir.banada klomen ile bu şekilde takip tedavi uygulanmıştı ama benimki tutmadı .ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalabildim. malesef yumurtalardan gebelik oluşmazssa kiste çeviriyor klomen kullananlarda bide o geçsin diye ilaç kullanmıştım sanki çok az ilaç kullanıyomuşum gibi en can sıkıcı tedavi yöntemiydi bana göre ...Arkadaşlar kafam atamıyorum yardım edin 2,5 yıldır evliyim ve bebek istiyorum klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam gelişti biri 17 m diğeri 18 m ve 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum overlite dr. 36 saat sonra ilişkide bulunun dedi bizde bulunduk ve gün aşırı ilişkide bulunduk sizce hamile kalabilecek miyim içim tuaf bir his var yardım edin iğne olupta gebe kalan var mı ne olur yardım edinn bana bebeğim gelecek mi sencee ve bu şekilde hamile kalanlar ne zaman test yaptınızz lütfennn ? ve hamilelik belirtileri neler ne olur kafamda soru soru yoruldumm ?
klomen aslında bir nevi iyi bir ilaç ama gebelik oluşmayınca yumurtayı kiste çeviriyor. bide yumurtalıklar çok uyarılınca aşırı yumurta üretime geçerse rahim,ağrılı bir tedavi süreci olmasına neden oluyor.ve her yumurta aynı kalitede olmaması bir yana yumurtanın içi boş olabiliyor yani folüküleri olmayabiliyor. yani bir yandan bişiyi düzeltirken bi yandan bozmuş oluyoruz. kullanılan ilaçların prospektüsünede bakarsak hepsinin can sıkıcı yan etkileri var malesef.... o yüzden bu tedavilerden kurtulduğum ve bu süreçleri atlattığım için hep şükrediyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin....arkadaşlar merhaba. öncelikle hepinize acil bebekler diliyorum ama hayırlısıyla :) hepimiz tez zamanda mutlu haberler duyalım inşallah. ben de pko'lu ve 1 yıldır bebek isteyen bir bayanım. 6 kilo verdim,şu an 36 bedende normal kilomdayım. hala spor yapıyorum. düzenli adet oluyorum fakat lh hormonum çok çok yüksek. düşmeden hamile kalamazsın diyo doktorum. 3 ay progestan kullandım ama düşmedi seviyesi,hamile de kalamadım.şu an klomen vermek istiyo ama buna da ben yanaşmıyorum. çünkü hormon düşürmeyecek ve boşu boşuna yumurta tetikleyecek. ne yapmam gerek sizce? bana akıl verir misiniz? çok ihtiyacım var
CANIM HAYIRLI OLSUN TEADVİİN ..inşALLAHH TZ VAKİTTE NASİPOLURR..CANIIMM bende bu ay klomene başladım hayırlısı olur inşALLAHH ..BENDE 5. GÜN AŞLIYORUM HADİ BİSMİLLAH..Merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katildim 23 yasindayim yaklasik 3yildir evliyim ve uzun suredir bebegimiz olsun istiyoruz ama olmuyor. Hormon testleri sperm testi smear testi vs birsuru tetkik yapildi ancak hicbir sorun olmadigini soyluyorlar doktorlar. Daha once bir kez serophene tb kullandim. Sonuc alamadim. Daha sonra suan yeni doktorumla tedaviye basladik, klomen tb 2x1 5 gun kullandim ve ilac bittikten 5gun sonra kontrole gittim. Sag ve solda ultrasonla bakinca 18m ve 20 mm iki yumurtamin buyudugunu soyledi doktorum ve 10ekimde pregnyl catlatma ignesi yaptirdik ve o gunden beri hergun calismalara devam ediyoruz. Adetin gecikirse ya da olursa gel tekrar ayni tedaviyi yapicaz dedi. İnsallah bu kez olur, rabbim herkesi bir an once evladina kavustursun.
Hayirlisi olsun canım inşallah ne diyelim inşallah bu ay allah duani kabul ederde heyecan yapma cok :) etkilemesinHerkese hayırlı Akşamlar bende aranıza yeni katıldımBende umudumu heyecanımı sizinle paylaşmak istiyorum. 1 Yıldır eşimle çocuk istiyoruz ama nedensiz olmadı bu ay doktor aşılama yapacak yarın klomenn kullanmaya baslıcam 5 gün akşamları 2 tane alıcakmışım sonra haftaya Perşembe 30 ekimde yine kontrole çağırdı sanırım yumurtaların durumuna bakacak sonrasinda çatlatma iğnesi ve aşılama cok heyecanlıyım Rabbimden Hayırlısı hepimiz için ..
Canım yerleşme kanaması hakkında bi bilgim yokAllah ım hepimize nasip etsin inşallahhh ya bilen birileri bişiler dese bize keşke ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?