klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Eğer kanaman devam etmezse damla şeklinde oluyormuş yerleşme kanaması. Bende senin gibi beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok

Eğer kanaman devam etmezse damla şeklinde oluyormuş yerleşme kanaması. Bende senin gibi beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok
Cnm maalesef ben beklemede degilim artık ilaçsız adet olamayan ben klomen ve catlatma iğnesyle dun hasta oldum oysa ki bn gebelik testımı ble almıstım cok umutluydum artık hıc umudum kalmdı yumurtam catlamıs ama olmamıs doğl olark adet oldm.doktora gttım bgn iğne verdi iğneye başlıyorum

Hayırlısı olsun yaa mesajını görünceöyle zannettim kusura bakma nolur. Iyice ümitsizim bende hiçbir belirtim yok.

Hayırlısı olsun yaa mesajını görünceöyle zannettim kusura bakma nolur. Iyice ümitsizim bende hiçbir belirtim yok.
Ne demek cnm nerden biliceksn ki. Bgn gıttım doktora yine iğne verdı şimdi nöbetci eczane bulup getırttım alcam yarn baslıyorum Allahım yalvarıyorum artık bu sefer olsun herkesn bebeklerı kucagnd bizdn snra evlenenler bile. Ben ağlamaktan düşünmektn baska bişi yapamıyorum hayttan zevk almıyorum resmen nesem yok

Sorma inan aynı durumdayız sürekli dilimde sanırsın hamile gibiyim planlar yapıyorum hayaller kuruyorum sonra hüsran Allah ım bi an önce nasip etsin sen nerdesin hangi şehirde

Sorma inan aynı durumdayız sürekli dilimde sanırsın hamile gibiyim planlar yapıyorum hayaller kuruyorum sonra hüsran Allah ım bi an önce nasip etsin sen nerdesin hangi şehirde
Bebek resimleri odaları, ama kıymetini biliriz böylece Allah nasib etsin de..

İğneli tedaviye bende başlayacağım kaç denemeden sonra verdi iğneyi yani ne tedaviler gördün?

Yaklasık 3ay klomen kullandm cnm en sndakinde catlatma iğnesı oldum olmadı bır ay dınlendırelim dedı bş bıraktı olmadı ıkı ay önce rahim filmı cekindm filmden snra bi ay ilaç kullanmadm bi ayda klomen işte şimdi iğneye gectık

Anladım, bana iğneye geçelim bu ayda olmazsa dedide ama ben daha 2. Kez klomen kullanıyorum ve rahim filmi çekilmedim. Merak ettim o yüzden. Ara vermek istiyorum da.

Anladım, bana iğneye geçelim bu ayda olmazsa dedide ama ben daha 2. Kez klomen kullanıyorum ve rahim filmi çekilmedim. Merak ettim o yüzden. Ara vermek istiyorum da.
Rahim filmi cekil bnce onu ihml etme gözünde de korkulcak bişi gibi büyütme cok zor degil ne kadarlik evlisiniz cnm

Adetime 5 gün kala idrar testi yaptırdım negatif sizce hala bi umut varmıdır

merhaba temmuz ayında klomen kullandım olmadı gebelik sonraki ay ara verdim şimdi klomen kulannmaya başladım bugün . günüm pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak tüm testleri yaptık sorun yok psikolojik sanırım iğne ile ilk ayda hamile kalan varmı bana bilgi verinnnn

Kızlar merhaba takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum.Bir tane oğlum var 6 yasında şimdi istiyorum ama olmuyor.Dr geçen ay klomen verdi olmadı.Bu ayda verdi bi tuhaf oldum çok alınganım ve koca koca sivilcelerim oldu.Sizde de böyle şeyler oluyordu?Yoksa ben çokmu alınganım?

Selam kızlar 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 13 gün oldu idrar testinde çıkar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…