evet canım çatlatma iğnesi oldum. doktorun yarın bakınca yumurta varsa daha büyümüş mü yumurta yoksa çatlamış mı diye bakacaktır. :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum..Allah yardımcımız olsun...
. İgne olduktan 36 saat sonra iliski, 1 hafta 10 gün arasi, gün aşırı demisti doktorum...catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp
. İgne olduktan 36 saat sonra iliski, 1 hafta 10 gün arasi, gün aşırı demisti doktorum...
sagol canım bana da ertesı gun dedıde bende bı soruum dedım kızlara ne demıs doktorları. ankaradamısın sen canım ? ne sonuc verdı çatlatma ıgnen
Evet canim ankaradayim gelecek hafta saliyi bekliyorum ama cok sabirsizlaniyorum
İgneni yaptirmismydin ben hesaplayip öyle gitmistim igne yaptirmaya, sperm kalitesi dusebilir üst üste yaptiginizda canimya bişi dicem serap 36 saat sonrası benım sabahın 4 ne denk gelıyo ne yapsam ben bılemedım yaaasaat mı kuruyum hem gece hem sabahmı yapsak nasıl yapsak ?
İgneni yaptirmismydin ben hesaplayip öyle gitmistim igne yaptirmaya, sperm kalitesi dusebilir üst üste yaptiginizda canim
Bilmiyorumki canim ama belinin altina yastik koyup yat hemen kalkmayaptırdım canım yaaa dun saat 16.30 da 36 saat sonrası sabahın 4 une gelıyo bıde dıyorum saat hesabı yapmasam mı gece yapıım yatıım ne yapıım ben yaa sasırdımmmmm
Bilmiyorumki canim ama belinin altina yastik koyup yat hemen kalkma
yaptırdım canım yaaa dun saat 16.30 da 36 saat sonrası sabahın 4 une gelıyo bıde dıyorum saat hesabı yapmasam mı gece yapıım yatıım ne yapıım ben yaa sasırdımmmmm
sdana ozelden msj attım cenım geldı mı
hıı anladım canım yenı uysemısın sen . bende ozellıkle ozelden sordum belkı buraya yazmak ıstemezsın dıyeGeldi canim ama ben yazamiyorum sitede en az 50 mesaj yazmam gerekliymis özelden yazabilmem icin
Senin gittigin hastane deil canim simdilik bulundugum ilcedeki devlet hastanesine gidiyorum ilk tedavim benimdehıı anladım canım yenı uysemısın sen . bende ozellıkle ozelden sordum belkı buraya yazmak ıstemezsın dıye
Senin gittigin hastane deil canim simdilik bulundugum ilcedeki devlet hastanesine gidiyorum ilk tedavim benimde
11 mart canim insallah ilk ve son tedavimiz oluranladım canım bat ne zaman hadı hayırlısı benım bat 18 mart. kız bol bol mesaj atta ozelden yazısak serappp hahaaa
11 mart canim insallah ilk ve son tedavimiz olur
inşallah canım aramızda bı hafta var haberlesek tmm mı ? senın kac yumos olusmustu ve kac mm dı kuzum?
Bilmiyorumki benim ilk oldugu icin doktora hic sormadim oda soylemedi ama cok guzel olusmus dedi canim senin kac tanesi olusmus?
inşallah canım aramızda bı hafta var haberlesek tmm mı ? senın kac yumos olusmustu ve kac mm dı kuzum?
Serophene adinda ilac kullandim sabah aksam 1 tane 5 gun boyunca canim, ilac bittikten 3 gun sonrada ovitrelle ignesini yaptirdimbende 2 yumos vardı bırı 10x10 bırı 19x17 19 mmlık olan ıyı dedı doktorum. ben zaten raporu doktorun odasına gırmeden alıyordum bıde doktorum verıyo zaten bana raporlarımı. yanı benım dollenmek ıcın hazır olan 1 yumurta vardı aslında. 10 mmlık kucuk kalıyo. hayırlısı bakalım . sen de gnde 1 adet kullanmıstın dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?