aslında bnimde tek yumurtam var gelişen sol tarafımdaki diğerleri 10 mmde kalmış.bnımde 22sinde oldu iğne 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün tekrar ve gün aşırı şeklinde devam edicek.aslında doktor 36 saat sonra ve gün aşırı dedi ama ben 2 gün üst üste girdim :) belimde inanılmaz bir ağrı var eğilemiyorum bile.az önce de sol kasığımda hafif hafif batmalar başladı bide yüzümde büyük büyük sivilceler çıktı dün.adetim mart 11 tutmazsa..çok merak ediyorum çok zor bi süreç ya...
RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLEYİM ... benimde sağ arka boşluğumda ağrı var 2 gündür
doğrulamıyorum bile...benim son adetim tarihim 01.02.2014 tü hafta sonu yada hafta başı
öğrenmiş olurum herhalde ama hiç adet olacak gibi de değilim..psikolojim yerle bir
gerçekten çok zor bir süreç.... sivilce sıkıntısı bende oldu.yan etkiler hemen hemen aynı
haberdar et benimde olur mu? benim ilk klomen tedavim .... epey umutlandım ama
hayırlısı hakkımızda
RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLEYİM ... benimde sağ arka boşluğumda ağrı var 2 gündür
doğrulamıyorum bile...benim son adetim tarihim 01.02.2014 tü hafta sonu yada hafta başı
öğrenmiş olurum herhalde ama hiç adet olacak gibi de değilim..psikolojim yerle bir
gerçekten çok zor bir süreç.... sivilce sıkıntısı bende oldu.yan etkiler hemen hemen aynı
haberdar et benimde olur mu? benim ilk klomen tedavim .... epey umutlandım ama
hayırlısı hakkımızda
Mrb libran.son gelişmelerin neler belirtiler devam ediyor mu test yaptin mi?ben çok fena grip oldum ne belirti kaldi nebisey.bu ay pek ümitli değilim ama yine de Rabbimin takdiri.
Ben grip gibi bir şey oldum sıtmalandım 3 gündür çekiyorum resmen sesim falan kısıldı
ben de ümitli değilim canım benim ara sıra hayalere kaptıyorum kendimi
ama sanırım pazar gününe kadar olmaz isem yapacağım testi çatlatma iğnesinden
sonra 14.gün beklemek gerekli imiş kesin sonuç için ben 17.sinde olmuştum
2 gündür mide bulantım var ama psikolojik gene diye kendimi avutuyorum .
merakla bekliyorum.gögüslerimdedeğişiklik yok sanki ama belim çok ağrıyor
sen de neler var
Geçmiş olsun canim bnde 2gundur yorgan döşek yatiyorum.evet 14gun beklemek gerekiyormus.valla bnde ne kasik batmasi ne bel agrisi hicbisey kalmadi o yüzden ümitli değilim.inşallah mide bulantin bebise işarettir pazar günü sonucunu mutlaka yaz hayirlisii olsun artik ikimiz içinde :)
amin canım benim ama korkudan umutlanamıyorum bile
inşallah hayırlısı olur ikimiz içinden...sen ne zaman doluyor
14 gün
aynen canim ya umutlandigin zaman çok buyuk hayal kirikligi oluyor.kendimizi rahatlatmak en iyisi galiba :) benim 7martta doluyor 14.gun var daha ya
kızlar meraba ben klomen kullandım bu ay ilk gunde 1 adet sadece 5 gun kullandım adetimin 10. gunu takibe gıttım solda 10 mm sagda 13 mm ıkı yumurta vardı pazartesı alı yıne gıdıcem doktor bızım ıcın pazartesı gunu onemlı dedı varmı bı yorumunuz pazartesı gunune daha buyume olurmu bı cavep verebılırmısınız bana lutfen bu ay ıcın buyume ıhtımalı varmı arastırmalarıma gore gunde 2 mm buyuyormus cevaplarınızı beklıyorum
klomen kullandıysan büyür. ben de bu ay kullandım ama benim yumurtalar erken çatlıyor çünkü 10. günde 18mm olmuştu.. bende ilk defa bu ay kullandım inşallah gebe kalırız :)
inşallah canm sen neden kullanıyorsun klomenı
ben bir yıldan fazladır çocuk düşünüyorum ama olmuyor birde bende hashimato var. herzaman bir yumurtam oluşuyordu ama artık daha çok sansımı arttırmak için bu yola başvurdum. bu ay iki yumurtam oluştu ve çatlatma iğnemi de oldum bakalım bekliyorum :) kısmet artık
inşallah canım bakalım nasıbımızde varsa olur allahın izniyle benımde ilk ayım sen kac adet kullandın klomenı takibe gittin mi kaç mm di yumurtaların benimde iki yumos vardı bırı 10 bırı 13 mm olmus yarın ikinci izleme gidicem bakalım hyırlısı birde hashimato neymiş canım ?
ben adetin 3. günü başladım klomene ve günde iki tane 5 gün boyunca kullandım. yumurta takibi yapıldı tabi ilk gittiğimde 18mm ve 17mm iki yumurtam vardı bir gün sonra biri 21mm diğeri 22mm olmuştu. doktor iyi dedi ovitrelle verdi o gün vuruldum. o gün ve peşpeşe üç gün çalışma yaptık :) hashimato troid yetmezliği yani troidlerim az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum şuan herşey yolunda...
hımmm anladım canım ben gunde 1 adet kullandım ucuncu gun basladım 10. gunde 13 mm diyarına buyumucek heralde benım doz az bakalım hayırlısı olsun saglıklı sıhhatlı olsunda ertesı ay oluversın :) bana haber ver tmm mı kzuum yazalım bırbırımıze benım bat 18 mart senınkı? bide ilk ayda bana neden gunde 1 adet dedıde senınkı 2 adet dedı acaba ?hangi şehrdesin canım
tabi funda haberleşiriz. senin 10. gün için normal yumurtan 14 . güne kadar baya büyür :) belki bir tane yeterli olur diye düşünmüştür. çünkü bazen çoğul gebelik oluyor o da riskli olmasın diye o yüzden bir tane vermiştir. canım bir yumurta olup gebe kalan çok bazılarınında en az iki yumurta olmuş ama gebelik oluşmamış artık şansmı kısmet mi:) hadi bakalım canım benim de bat 9 mart. inşallah bu ay olur :) senin ilk bebek mi?
evet canım allah nasip ederse ilk bebek olacak ayyy yazması bıle cok guzel ılk bebek olacak diye :) inşallah rabbim heveslerimizi bosa cıkarmaz. bugün ikinci izlemime gittim sagda 10 carpı10mm solda 17carpı13 mm ıkı yumos goorundu yarın son ızlemım ıyı dedı doktorum 17 mmlik için yarınki ultrasondn sonra catlatma ignesı verıp vermeyecegıme karar verıcem dedı neye gore dedı bılmıyorum ultrasonda catlayıp catlamadıgı bellı oluyormu ? yarın bu ay ıcın sansım olup olmadıgını anlıcam hayırlısı bakalım kuzum sen catlatma ıgnesı almısmıydın
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?