klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım bende 2 hafta önce laporoskopi oldum sol tüpüm tıkalıydı açıldı 1 tanede kist vardı alındı.doktorum artık hazırsın dedi ama bende pkoda var yani 7,8 ay oldu başlayalı
çok korkuyorum ya çocuğum olmazsa diye:14::14::14:

çok geçmiş olsun canım bnde yok çok şükür bir sorun inşallah sende bende yakında bebeğimizin haberini alırız. pko var diye bırakma kendine bnm görümcemdede vardı şuan 5 aylık kızı var. rabbim isterse hiç bir şey engel olmaz. bunlar imtihan biliyorsun

test yaptım maalesef yine hamile değilim. çok üzgünüm. ağlamak istiyorum ama eşimi üzmemek için kendimi tutuyorum. ümidim kesiliyor

Malesef canim adet oldum.simdi bitti hic bise yapmiorum ne doktor ne tedavi sadece sabirla bekliorum senin adina sevindim temiz cikmis insallah hayirlisi olur hakkimizda

bu konu ne kadar ince hassas değil mi bu yüzden insan ne diyeceğini bile özenle seçiyor. güzel sonuç aldım çok şükür rabbim güzel göreceğimiz şeyleri çoğaltır inşallah. üzülme sende.. her regl bitişi yeni bir umut doğuruyor. umarım yakın zamanda meleklerimiz göbişimizde olur.. inan ve dua et :38:

Catlatma ignesinin etkisi pozitif sonuc almis olmaniz...igne yaptiktan sonra 12gunde enaz etkisi geciyor siz 4gun sonra yaptiginiz icin pozitif görünüyor ve kandada cikiyor.

evet öyle oluyormuş ama bugün çatlatma iğnesinden 11 gün geçti idrar dan baktım cizgini biri çok silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim...

Bende pko lulardanim tedaviye basladim klomen ve ovitrelle iğnesi kullandim.catlatma ignesinden 18.gun yani dun korkarak idrar testi yaptim.tek cizgiyi gorunce aglamaya basladim.sonra bi baktim ikinci cizgi silik bir sekilde cikti.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.hic ikinci cizgiyi gormemistim.sonra gittim baska bir marka test aldim ondada silik çıktı. Daha da umutlandimmm yerimde duramadim.hemen hastahaneye gidip kan verdim.sonuc pozitif cikti.ama o sonucu bekledigim sure gercekten çok zormuş sonuc olumsuz olsaydi çok uzulecektimmm.1aydir haril haril yorumlari okuyordum buralara yazilan herşey umut kaynağı oluyor.o yuzden paylasmak istedim cuma hastahaneye gideceğim ve tekrar kan vereceğim. Degerim ikiye katlarsa saglikli gebelik oluyormuş birde keseyi görmeleri gerekiyormuş. Allah im isteyen herkeze nasip etsin çok aratmadan.Dualarinizi bekliyorum. inşallah Allah tamamina erdirir.tersini düşünmek bilei istemiyorum biraz uzun oldu.

Ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanim cok sukur.daha once 2 ay klomen kullandim hamile kaldigim ay klomen+catlatma ignesi kullandim ve cok sukur sonuc aldik.rabbim bu duyguyu herkese yasatsin bnm bebisime de saglik versin dualarim sizlerle arkadaslar Allahim dualarinizi karsiliksiz birakmayacak eminim.

Merhaba canım Çok gecmiş olsun Rabbim inşallah bu tedaviden sonra seni umutlarına süt kokulu yavruna kavuştursun inşallah ..o kapalı diyen dktora raporu götürüp kapak yapsaydın ...İnşallah şuan iyisindir klomene başladınmı ben giremiyorum 1 haftadır kimseylede konuşamıyorum ayın birinde hastalandım salı gunu catlama iğnesi oldum bakalım .. Sevindirici haberlerini bekliyoruz . kendine iyi bak canım ...

Pınarrrrrrrrr nerdesin balım benım net ve msj paketi bitti kaç gundur seninle goruşemiyorum :(( anneme geldim belki burda yakalarım seni diye nasıl geciyo gunlerin neler yapıyorsun raporları doktoruna goturdunmu ne dedi ne yaptın bu hafta yaz bana merak ediyorum seni seviyorum .. Bebegini kucaklamanı Allah (c.c) hu den dilerim ...

Browni nerdesin zeynep sende yoksun inşallah sizde iyisinzidir seni, ruyamda gordum hamileydin browni İnşallah bu ay ruyam cıkar ccanım ....

bunuda izleyin kızlarr http://www.izle7.com/kanal7/izle-2838-kanal-7-dr-feridun-kunak-show-08-ocak-2014.html

canım ben laparoskopi oldum çarşamba günü. içim öylesine rahatladı ki. tüplerimde sorun yokmuş ne yapışıklık nede tıkanma tertemiz herşeyin hiçbir engelin yok dedi. öylesine sevindim ki bunu duyduğuma. tabi bana kapalı diyen doktorada bir hayli öfkelendm işini doğru düzgün yapmayan çok doktor var maalesef. şimdi bebeğimin gelmesini daha rahat bekliyorum içimdeki o büyük sıkıntı gitti allahıma şükürler olsun. inşallah birgün meleğimizin müjdesini alırız hayırlı ve sağlıkla.. buna inanıyorum olacak olacak inşallah:38:

Merhaba canım Çok gecmiş olsun Rabbim inşallah bu tedaviden sonra seni umutlarına süt kokulu yavruna kavuştursun inşallah ..o kapalı diyen dktora raporu götürüp kapak yapsaydın ...İnşallah şuan iyisindir klomene başladınmı ben giremiyorum 1 haftadır kimseylede konuşamıyorum ayın birinde hastalandım salı gunu catlama iğnesi oldum bakalım .. Sevindirici haberlerini bekliyoruz . kendine iyi bak canım ...

Pınarrrrrrrrr nerdesin balım benım net ve msj paketi bitti kaç gundur seninle goruşemiyorum :(( anneme geldim belki burda yakalarım seni diye nasıl geciyo gunlerin neler yapıyorsun raporları doktoruna goturdunmu ne dedi ne yaptın bu hafta yaz bana merak ediyorum seni seviyorum .. Bebegini kucaklamanı Allah (c.c) hu den dilerim ...

Browni nerdesin zeynep sende yoksun inşallah sizde iyisinzidir seni, ruyamda gordum hamileydin browni İnşallah bu ay ruyam cıkar ccanım ....

bunuda izleyin kızlarr http://www.izle7.com/kanal7/izle-2838-kanal-7-dr-feridun-kunak-show-08-ocak-2014.html

amin canım güzel cümlelerin için çok sağol umarım bu süreç hepimiz için mutlu sonla biter. yok şuan için ne klomen nede başka bir tedaviye başlamadk doktorum beklememi söyledi tabi isteğe bağlı ne zaman istersen dedi. ben şimdi ki hal beklemedeyim. aslında düşünmedim değil bana öyle diyen doktora gidip iki çift laf edip göstermeyide vazgeçtim işte inşallah güzel kokulu meleğimiz kucaklarımızı doldurcakk :54:

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim.gecen ay klomen kullandim.tutmadi.bu ay klomen ve catlatma iğnesi denedik.iğneden sonra bu besinci günüm.ben en çok iğneden sonraki ilişkiden supheliyim.yatili misafirimiz gelecek diye acele ettim ve ben iğneyi vurulduğum gün ertesi günü ve bir ertesi günü ilişki istedim.ama doktor iğneden 36 saat sonra ve gunasiri demişti.o şekilde yapamadik tabii.bu çok önemli mi sizce.benim yaptigim şekilde ihtimali azalttim mi sizce.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim.gecen ay klomen kullandim.tutmadi.bu ay klomen ve catlatma iğnesi denedik.iğneden sonra bu besinci günüm.ben en çok iğneden sonraki ilişkiden supheliyim.yatili misafirimiz gelecek diye acele ettim ve ben iğneyi vurulduğum gün ertesi günü ve bir ertesi günü ilişki istedim.ama doktor iğneden 36 saat sonra ve gunasiri demişti.o şekilde yapamadik tabii.bu çok önemli mi sizce.benim yaptigim şekilde ihtimali azalttim mi sizce.[/QUOTE

bu ay bende klomen kullandım ve bugün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.Doktorum banada aynı şekilde iğneden sonra 36 saat ve gün aşırı dedi.Bu benim 3.çatlatma iğnem.Daha öncekilerde doktorun dediği gibi yapmıştık ama bu defa üstüste yapmayı düşünüyoruz..benim kafama takılan daha önceki 2 iğnem kalçadan olmuştu sonra kasık ağrım çoktu şimdi ise göbekten yaptılar iğne yaptıralı 6-7 saat oldu hiç bişey hissetmiyorum.

bu ay bende klomen kullandım ve bugün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.Doktorum banada aynı şekilde iğneden sonra 36 saat ve gün aşırı dedi.Bu benim 3.çatlatma iğnem.Daha öncekilerde doktorun dediği gibi yapmıştık ama bu defa üstüste yapmayı düşünüyoruz..benim kafama takılan daha önceki 2 iğnem kalçadan olmuştu sonra kasık ağrım çoktu şimdi ise göbekten yaptılar iğne yaptıralı 6-7 saat oldu hiç bişey hissetmiyorum.[/QUOTE]

Canim ben de kalçadan yapildi ama pek bir agri olmadi.sadece ateş basmalari o kadar.ilaçtan ilaca kişiden kişiye değişiyor demek ki.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim.gecen ay klomen kullandim.tutmadi.bu ay klomen ve catlatma iğnesi denedik.iğneden sonra bu besinci günüm.ben en çok iğneden sonraki ilişkiden supheliyim.yatili misafirimiz gelecek diye acele ettim ve ben iğneyi vurulduğum gün ertesi günü ve bir ertesi günü ilişki istedim.ama doktor iğneden 36 saat sonra ve gunasiri demişti.o şekilde yapamadik tabii.bu çok önemli mi sizce.benim yaptigim şekilde ihtimali azalttim mi sizce.
selam Bende ikinci defa catlama iğnesi vuruldum .. ilk denememizde iğneden hemen sonra birlikdelik olmuştu sonrası 24 saatte bir ama olmadı nasip değilmiş bu iğnede iğneden 36 saat sonra ve 24 satte bir şeklinde devam ettik .. kızlar iğneyi normalde ya koldan yada göbekden diye biliyorum ..ben göbekden oldum tam 36 saat sonra zaten kendini belli ediyor kasıkalrda fenabi şişlik sanki patlıcak gibi ateş terlemene vs.. şimdi şoyle düşün catlayan bi yumurta 12 ila 24 saat canlı kalıyo bi sperm 3 bile canlı kalabiliyormuş yumurtayı canlı yakalamak adına 24 saat daha mantıklı gibi geliyo doktorlarda belki bu yuzden gun aşırı diyor.. ilişki 2 gun once bile olsa orda canlı durdugu için onemli olan yumurtanın yakalanması .. Sen hiç takılma saatlere gune Allah (c.c) hu isesin yeterki yokdanda var eder Elhamdurillah...İğnen şifa olsun inş sana canım . Sağlıcakla kal ..
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim.gecen ay klomen kullandim.tutmadi.bu ay klomen ve catlatma iğnesi denedik.iğneden sonra bu besinci günüm.ben en çok iğneden sonraki ilişkiden supheliyim.yatili misafirimiz gelecek diye acele ettim ve ben iğneyi vurulduğum gün ertesi günü ve bir ertesi günü ilişki istedim.ama doktor iğneden 36 saat sonra ve gunasiri demişti.o şekilde yapamadik tabii.bu çok önemli mi sizce.benim yaptigim şekilde ihtimali azalttim mi sizce.[/QUOTE

bu ay bende klomen kullandım ve bugün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.Doktorum banada aynı şekilde iğneden sonra 36 saat ve gün aşırı dedi.Bu benim 3.çatlatma iğnem.Daha öncekilerde doktorun dediği gibi yapmıştık ama bu defa üstüste yapmayı düşünüyoruz..benim kafama takılan daha önceki 2 iğnem kalçadan olmuştu sonra kasık ağrım çoktu şimdi ise göbekten yaptılar iğne yaptıralı 6-7 saat oldu hiç bişey hissetmiyorum.
şifa olsun inşallah iğnen canım biraz daha zamanı var 36 saatte yakın başlıcak buyuk ihtimalle sancı :) İnşallah bebegine kavuşursun sağlıcakla kal canım..

şifa olsun inşallah iğnen canım biraz daha zamanı var 36 saatte yakın başlıcak buyuk ihtimalle sancı :) İnşallah bebegine kavuşursun sağlıcakla kal canım..

sağolasın canım benim rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin

sağolasın canım benim rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminnnnnn Canım Aminnn İnşallah ...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ilişkiden sonra kalkma hemen ayaklarını yukarı kaldır canım mutlaka bunlarıda yap .. İnşallah bu ay bebegin sana Selamünaleyküm anne der... Sağlıcakla kal..

:16::16::16:

ya arkadaşlar bi sorum daha olcak bi çok arkadaşımdan duyuyorum folik asit veriyor doktorları ben şimdiye kadar 2 doktora gittim 2side bişey demedi

selam Bende ikinci defa catlama iğnesi vuruldum .. ilk denememizde iğneden hemen sonra birlikdelik olmuştu sonrası 24 saatte bir ama olmadı nasip değilmiş bu iğnede iğneden 36 saat sonra ve 24 satte bir şeklinde devam ettik .. kızlar iğneyi normalde ya koldan yada göbekden diye biliyorum ..ben göbekden oldum tam 36 saat sonra zaten kendini belli ediyor kasıkalrda fenabi şişlik sanki patlıcak gibi ateş terlemene vs.. şimdi şoyle düşün catlayan bi yumurta 12 ila 24 saat canlı kalıyo bi sperm 3 bile canlı kalabiliyormuş yumurtayı canlı yakalamak adına 24 saat daha mantıklı gibi geliyo doktorlarda belki bu yuzden gun aşırı diyor.. ilişki 2 gun once bile olsa orda canlı durdugu için onemli olan yumurtanın yakalanması .. Sen hiç takılma saatlere gune Allah (c.c) hu isesin yeterki yokdanda var eder Elhamdurillah...İğnen şifa olsun inş sana canım . Sağlıcakla kal .
Sağol canim.inşallah en kisa zamanda sana da şifa olur.nasil moral oluyor cesaret oluyor anlatamam.umarim tutunur bebeklerimiz bize hayirlisiyla.

ya arkadaşlar bi sorum daha olcak bi çok arkadaşımdan duyuyorum folik asit veriyor doktorları ben şimdiye kadar 2 doktora gittim 2side bişey demedi

Canim sen baslasan.benim doktor söyledi.hatta adet olduğumda kesiyorum sonra yumurtlama zamanki tekrar basliyorum dediğimde doktorum kesmeyebilirsin zarari yok dedi.zaten b 9 vitaminiymis folik asit.vücutta depo edilmiyormuş.kesince etkisi kalmiyor yani.o yüzden rahatça kullanabilirsin bence.

Son düzenleme:
Back