klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

selam canım bende sizleri merak ediyordum epey zaman oldu görüşemeyeli...

ikinci igne tedavısıne basladık canım dün catlatma iğnemi oldum.

bugun ilişki basladı bir hafta boyunca hergun devam edecek...

Çok agrım var bel agrısı ve yumurtalık patlamak üzere gibi bir agrı cok feci..

sende tedavidesin sanırım değilmi...

gecen ay hepımıze hüsran oldu ama inşallah kurban olduğum allahım bu ay nasıp eder bizlere..

Rüyanda hayra cıksın insallah canımm.

Canim merhaba sen mersinde hangi doktora gittin.bende mersindeyim bu ayda tutmazsa kendi haline birakacagim ama 2-3 ay sonra belki tekrar gerekir.umarim bu ay tedavin sonuçverir.

Canim merhaba sen mersinde hangi doktora gittin.bende mersindeyim bu ayda tutmazsa kendi haline birakacagim ama 2-3 ay sonra belki tekrar gerekir.umarim bu ay tedavin sonuçverir.

Merhaba canım şuanda tedavime devam ettiğim doktorum

Muhittin Hikmet Telli,kendisi jınekolog ve kısırlık uzmanı..

Yani bebeği olmayanlarla özel ilgileniyor ..

sen hangi doktora gidiyorsun.

Merhaba canım şuanda tedavime devam ettiğim doktorum

Muhittin Hikmet Telli,kendisi jınekolog ve kısırlık uzmanı..

Yani bebeği olmayanlarla özel ilgileniyor ..

sen hangi doktora gidiyorsun.

Hic duymamisim o doktorun adini.özel hastanede mi calisiyor.benim doktorum Semra Vezir.Forumda calisiyor.olumsuz bir fikrim yok aslında doktorumla ilgili ama doktorlugunun nasil olduğunu bilemiyorum.yani kiyasliyamiyorum.ilk doktorum çünkü.

Semra hanimi duymuştum daha önce iyi bir doktor diye

ama Canım bizlerin sorunu farklı olduğundan dolayı her kadın doğumcu maalesef bilgili olmuyor

ben 4 yılımı verdim mersinde gitmediğim belki bir iki doktor kaldı diyebilirim ancak hepsi

eksik ve yanlıs tedavi uyguladılar zaman kaybettim.

Benim doktorum özel sistem hastanesinde.

34103285]Semra hanimi duymuştum daha önce iyi bir doktor diye

ama Canım bizlerin sorunu farklı olduğundan dolayı her kadın doğumcu maalesef bilgili olmuyor

ben 4 yılımı verdim mersinde gitmediğim belki bir iki doktor kaldı diyebilirim ancak hepsi

eksik ve yanlıs tedavi uyguladılar zaman kaybettim.

Benim doktorum özel sistem hastanesinde.[/
COLOR]
[/

Teşekkürler canim bilgi için.umarim gerek kalmaz ama kalirsa giderim.kisirlik konusunda uzmanlasmis olması iyi.umarim sen de ggüzel haberler alirsin.

merhaba arkadaşlar

ben de klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 3.günümüz bu yol ile hamile kalan var mı ? aranızda

belirtiler falan ne zaman belli oluyor ..... bir yıl önce bir düşük yaptım ve ilk defa bu ay ilaç kullandım

heyecan içerisinde bekliyorum..rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

canım merhaba bende ayın 16sinde çatlatma iğnesi yaptırdım şuan bekliyorum..Gelişmeleri bildirirsen sevinirim. :13:

arkadaşlar mrb.ben polikistik overim.bu ay serephone verdi doktorum günde 2 tane kullandım.adetimin 12.günü yani ctesi doktora gittm sol tarafımda 19 mmlik yumurtam oluşmuştu diğer yumurtalar 10 mm de kalmve doktor bunu kaçırmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. ctesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi bu 3.günüm hiçbir belirti yok kasık ağrısı filan.yumurtam çatlamamış olabilirmi normal bir durum mu?

canım merhaba bende ayın 16sinde çatlatma iğnesi yaptırdım şuan bekliyorum..Gelişmeleri bildirirsen sevinirim. :13:

canım bende mide bulantısı başladı 2 gündür. anlamadım 1.şubat ilk adet günümdü bu haftanın bitmesini sabırsızlık ile bekliyorum
sen de bana cevap yaz olur mu..rabbim nasip etsin bizimler beraber isteyen herkese

merhaba benim de hiç ağrım olmadı acaba çatlamadı mı düşüncesi bende var ama
ben 17.sinde vuruldum ovitrelle ...17/18/19/20 sinde ilişki oldu hergün 2 saat öne çekerek
sen şanslısın ben tek yumurta vardı gelişen ... sabırsızlık ile bekliyorum

iyi haberlerin alırız inşallah.

benim adetimde 2 şubat inan yaşıyorum ama sürekli aklımda bu mevzu benim yumurtam sağda gelişmiş demişti doktorum sağda kasıklarımda batma oluyor

benim ayın 16sında iğne ama ölcem meraktan

benim adetimde 2 şubat inan yaşıyorum ama sürekli aklımda bu mevzu benim yumurtam sağda gelişmiş demişti doktorum sağda kasıklarımda batma oluyor

benimde solda canım gelişmiştir canım inşallah tutmuştur moralini yüksek tut
benim 2 gündür sağ arka boşluğumda ağrı var nefes alırken bile batıyor
paranoyak oldum valla...akıntım yoğun .. hiç adet olacak gibi değilim ama
sanki olmadı gibi ne bileyim yaaaa..... kötüyüm yani

bu merak belirsizlik insanı için için kemiriyor inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.Lütfen gelişmeleri bildirirmisin

bu merak belirsizlik insanı için için kemiriyor inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.Lütfen gelişmeleri bildirirmisin

tabi bildiririm canım kimseyle paylaşamadığımdan içim içimi yiyor zaten
sende bana bildir olur mu ben 29/04/2013 kayıp ettim bebeğimi 8 haftalık olması gerekirken 6+4 günde kaldı
nerdeyse bir sene sonra ilk defa klomen ve ardından iğne ile ilk tedavi oldu acayip bir beklenti içini girdim ama
internete okuduklarımdan sonra üzüldüklerimde oldu sabırsızlık ile bekliyorum..rabbim nasip etsin inşallah

isteyen herkese

amin canım inşallah ilk bebeğini kaybetmene çok üzüldüm rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.Bu benim 4.klomen ve 3.çatlatma iğnem bende çok arzu ediyorum anne olmayı..Eğer bu ayda tutmazsa aşılamaya geçilecek

Rabbim yar ve yardımcımız olsun
iyi haberlerimiz duyarız inşallah

kendine çok iyi bak

aslında bnimde tek yumurtam var gelişen sol tarafımdaki diğerleri 10 mmde kalmış.bnımde 22sinde oldu iğne 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün tekrar ve gün aşırı şeklinde devam edicek.aslında doktor 36 saat sonra ve gün aşırı dedi ama ben 2 gün üst üste girdim :) belimde inanılmaz bir ağrı var eğilemiyorum bile.az önce de sol kasığımda hafif hafif batmalar başladı bide yüzümde büyük büyük sivilceler çıktı dün.adetim mart 11 tutmazsa..çok merak ediyorum çok zor bi süreç ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…