Pınarrrrrrrrr nerdesin balım benım net ve msj paketi bitti kaç gundur seninle goruşemiyorum( anneme geldim belki burda yakalarım seni diye nasıl geciyo gunlerin neler yapıyorsun raporları doktoruna goturdunmu ne dedi ne yaptın bu hafta yaz bana merak ediyorum seni seviyorum .. Bebegini kucaklamanı Allah (c.c) hu den dilerim ...
Browni nerdesin zeynep sende yoksun inşallah sizde iyisinzidir seni, ruyamda gordum hamileydin browni İnşallah bu ay ruyam cıkar ccanım ....
bunuda izleyin kızlarr http://www.izle7.com/kanal7/izle-2838-kanal-7-dr-feridun-kunak-show-08-ocak-2014.html
Doktor seçimi gerçekten çok önemli. .benimde mersinde gitmedigim doktor kalmadi bu süreç içerisinde ama ancak şimdiki doktorumu bulana kadar digerleri hep bastan savma tedaviler uyguladilar tipki sana yaptiklari gibi tahlilsiz iyi olduguma karar verende vardi asla asla olmaz diyende..böylece deneme tahtasina döndüm. ..simdiki doktoruma cok güveniyorum bu ay bebeğim olur ya da olmaz bilmiyorum ama enazindan doktorumun elinden geleni yaptığına inaniyorum..sanada tavsiyem ilk muayenede kafana yatmayan doktorda tedaviye baslama..guvenmezsek olmuyor çünkü.
Canim merhaba sen mersinde hangi doktora gittin.bende mersindeyim bu ayda tutmazsa kendi haline birakacagim ama 2-3 ay sonra belki tekrar gerekir.umarim bu ay tedavin sonuçverir.
Merhaba canım şuanda tedavime devam ettiğim doktorum
Muhittin Hikmet Telli,kendisi jınekolog ve kısırlık uzmanı..
Yani bebeği olmayanlarla özel ilgileniyor ..
sen hangi doktora gidiyorsun.
Hic duymamisim o doktorun adini.özel hastanede mi calisiyor.benim doktorum Semra Vezir.Forumda calisiyor.olumsuz bir fikrim yok aslında doktorumla ilgili ama doktorlugunun nasil olduğunu bilemiyorum.yani kiyasliyamiyorum.ilk doktorum çünkü.
merhaba arkadaşlar
ben de klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 3.günümüz bu yol ile hamile kalan var mı ? aranızda
belirtiler falan ne zaman belli oluyor ..... bir yıl önce bir düşük yaptım ve ilk defa bu ay ilaç kullandım
heyecan içerisinde bekliyorum..rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
canım merhaba bende ayın 16sinde çatlatma iğnesi yaptırdım şuan bekliyorum..Gelişmeleri bildirirsen sevinirim. :13:
arkadaşlar mrb.ben polikistik overim.bu ay serephone verdi doktorum günde 2 tane kullandım.adetimin 12.günü yani ctesi doktora gittm sol tarafımda 19 mmlik yumurtam oluşmuştu diğer yumurtalar 10 mm de kalmve doktor bunu kaçırmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. ctesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi bu 3.günüm hiçbir belirti yok kasık ağrısı filan.yumurtam çatlamamış olabilirmi normal bir durum mu?
canım bende mide bulantısı başladı 2 gündür. anlamadım 1.şubat ilk adet günümdü bu haftanın bitmesini sabırsızlık ile bekliyorum
sen de bana cevap yaz olur mu..rabbim nasip etsin bizimler beraber isteyen herkese
merhaba benim de hiç ağrım olmadı acaba çatlamadı mı düşüncesi bende var ama
ben 17.sinde vuruldum ovitrelle ...17/18/19/20 sinde ilişki oldu hergün 2 saat öne çekerek
sen şanslısın ben tek yumurta vardı gelişen ... sabırsızlık ile bekliyorum
iyi haberlerin alırız inşallah.
benim adetimde 2 şubat inan yaşıyorum ama sürekli aklımda bu mevzu benim yumurtam sağda gelişmiş demişti doktorum sağda kasıklarımda batma oluyor
benimde solda canım gelişmiştir canım inşallah tutmuştur moralini yüksek tut
benim 2 gündür sağ arka boşluğumda ağrı var nefes alırken bile batıyor
paranoyak oldum valla...akıntım yoğun .. hiç adet olacak gibi değilim ama
sanki olmadı gibi ne bileyim yaaaa..... kötüyüm yani
bu merak belirsizlik insanı için için kemiriyor inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.Lütfen gelişmeleri bildirirmisin
tabi bildiririm canım kimseyle paylaşamadığımdan içim içimi yiyor zaten
sende bana bildir olur mu ben 29/04/2013 kayıp ettim bebeğimi 8 haftalık olması gerekirken 6+4 günde kaldı
nerdeyse bir sene sonra ilk defa klomen ve ardından iğne ile ilk tedavi oldu acayip bir beklenti içini girdim ama
internete okuduklarımdan sonra üzüldüklerimde oldu sabırsızlık ile bekliyorum..rabbim nasip etsin inşallah
isteyen herkese
amin canım inşallah ilk bebeğini kaybetmene çok üzüldüm rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.Bu benim 4.klomen ve 3.çatlatma iğnem bende çok arzu ediyorum anne olmayı..Eğer bu ayda tutmazsa aşılamaya geçilecek
merhaba benim de hiç ağrım olmadı acaba çatlamadı mı düşüncesi bende var ama
ben 17.sinde vuruldum ovitrelle ...17/18/19/20 sinde ilişki oldu hergün 2 saat öne çekerek
sen şanslısın ben tek yumurta vardı gelişen ... sabırsızlık ile bekliyorum
iyi haberlerin alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?